View Full Version : 4ikii
Na sedmica kolko puti bluskate chikii ?
ем доста дори и да правя селс с приятелката си пак удрям по някой друга за късмет :-D :-D иии за профилактика.. :-D :-D
ОоОоОоОо мн е човек.... не им следя бройката....
п.п. Е ти питаш пак не каза колко пъти ти го правиш.... :wink:
MaKiNgMeCraZy
04-20-2007, 11:10
Ами по 7-8 пъти в седмицата
Не са ли множко? ;)
Skullbreaker
04-20-2007, 11:36
Мии...Мацката ми прави 2 пъти на седмица...Аз по 2 пъти...4 пъти на седмица :) .
Schnitzer
04-20-2007, 13:32
Ем по принцип секи ден по 1 преди лягане,за спокоен сън. :lol: :lol: Но някои път изпускам по 1 2 дена да се покачи ПаУаРааа :-D
nikolai nikolov f 17
04-20-2007, 13:44
По 3 на ден :mrgreen:
Хората отдавна са стигнали до заключението:
"Сутрин, вечер онанизъм - здрав и бодър организъм"
...но, няма лошо да се добави и ..., обед, ....
:-D
russianmafiaboss
04-20-2007, 15:10
около 2 пъти в седмица
около 2 пъти в седмица
а стига бе невярвам :smt005
sotenior
04-20-2007, 15:38
аз не си бия а жената го бие!!!
аз не си бия а жената го бие!!!
а жената кого бие? :-D
24 на ден, демек 168 на седмица, секи час по веднъж бия, нали имам биологичен часовник - затва той бие на всеки кръгъл час :-D
Skullbreaker
04-20-2007, 16:09
Колко тъпи теми пускате на седмица?
Колко тъпи теми пускате на седмица?
колкото се може повече както се вижда.
Ше си износите пишките ве ей,пишките ше си износите ! :-D Дайте им малко въздух да подишат =;
Ше си износите пишките ве ей,пишките ше си износите ! :-D Дайте им малко въздух да подишат =;
като умрем ще почиват колкото си искат.
на седмица 0 ...
Не са ли множко? ;)
Ами доста пъти съм се опитвал да намаля бройката, нооо не мога. Хуя е по-силен от мен. :lol:
Прав си... като стани и не пита... :-D
Da vaprosyt trqbva da e kolko pyti na den blyskate a ne na sedmica !
Az na den po 2 pyte sredno ,sutrin i ve4er :P
Хората отдавна са стигнали до заключението:
"Сутрин, вечер онанизъм - здрав и бодър организъм"
...но, няма лошо да се добави и ..., обед, ....
:-D
хаха-хоооохохох :smt005 :smt005
По темата: мммм зависи,но пооо най-малко 2-3 на ден.
Леле вие и режим и пограма и за това ли имате :lol: Доста луди :)
Леле вие и режим и пограма и за това ли имате :lol: Доста луди :)
Дам имаме.. както вие така и ние имаме нужди дори и секс да правим... :mrgreen:
MaKiNgMeCraZy
04-21-2007, 12:36
Не са ли множко? ;)
Ами доста пъти съм се опитвал да намаля бройката, нооо не мога. Хуя е по-силен от мен. :lol:
Хаха ;) Е браво .. аз и като остана на сухо не маструбирам по толкова пъти в седмицата ;)
преди по 1-2 пъти на 2 дни, но ги намалих на 1 път на 8-9 дни, все пак не е много хубаво по толкова много...
zavisi kolko svobodno vreme imam i dali shte sym sam vkyshti! stigal sym na den 5 pyti, ama sled tova mnogo me syrbqt topkite i se chesha kato krastav!! A be na sedmica mogat da mi se syberat 10 pyti!! Chesto mi se sluchva na den po dve chikii!!!
PaRkInSoN
04-22-2007, 09:06
3 :lol:
наблягайте на секса бе!
Ако е малък какъв секс какви 5 чикиии?
Лъскам го от толкова години на колкото едва ли са повечето от вас. Средно по 2 на ден. Смятам да не преставам докато ми става. Само не трябва да се прекалява, че идва момента, когато трябва да употребите някоя девойка и не можете да свършите. Това съм го чул от 15 годишен младеж/за който знам че лъска когато му падне/, на който гаджето му духало половин час, а той не могъл да свърши. ....... Срам........
През ден 2 по около 1 чикия понякога по 2, но и на мен рекорда ми е 5 за един ден.Иначе бия чикии от края на 1-ви клас. :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Batko vi
04-24-2007, 19:33
Вижте ся аз кат бях на вашта възраст напрайх рекорд 7 пъти IN A ROW моя съвет е , по точно се чудя и до днес: Разбирам някой , дет си няма гадже( жена) да бие чекии , ам не мога разбера някои дет си има да не лъска бастуна !
Всички бият чикии, даже когато съм с жена понякога свършвам на чекия не виждам ко му е срамното да блъскаш чикии е не че съм бесен чикиджия ама като съм на сухо понякога ко да прая.
21 na sedmica dostata4no li e?