Влез

View Full Version : sinhron

delfinka
04-20-2007, 09:47
здравейте,
как се постига синхрон в секса? приятелят ми твърди че не мога да синхронизирам добре движенията. а и аз лично усещам че би могло да е по добре
на какво може да се дължи липсата на синхрон?
:(((

morgana
04-20-2007, 14:14
На липса на опит, на липса на гъвкавост. Споко ще се оправиш с времето. ;-)

Schnitzer
04-20-2007, 14:17
Ем фащаш такта и готово,не е трудно :-D Тоест когато той отиде назад и почва да го вкарва,ти включи малко на задна предавка и стаа раотата :-D

04-20-2007, 14:21
Ми трябва ви часовник който тиктака силно.
По-напредналите с музиката сигурно ще се сетят за метроном.
Друг вариант е да "спортувате" на легло с пружина.
:mrgreen:

MC_JAMAL
04-20-2007, 14:42

Точно :wink:

`Death`Whore`
04-20-2007, 14:46
Изобщо за какъв синхрон говорите? Само аз ли мога да мисля тук...

lo_flo
04-20-2007, 14:50
Да и аз това се чуда,то или единия се клати,или другия :)

Adwokat
04-20-2007, 15:06
синхрон? :smt005 :smt005 :smt005

morgana
04-20-2007, 18:58
Да и аз това се чуда,то или единия се клати,или другия :)

Бе вие добре ли сте бе :?: :!: :?: Как така само единия или само другия...... [-X [-X [-X

Е тва секс ли е въобще? Аз какво ще си стоя мирно и тихо, докато приятеля ми се вихри нещо там и няма да помръдна? Или обратно аз се движа а той да блее ли през тва време? Ох, за едно ли също ли говорим?

Glezanka
04-20-2007, 19:09
Moje bi gowori za nqkoq opredelena poza w koqto shte im trqbwa sinhron ... moje bi kogato tq e otgore ... znam li ... :roll:

BabbyDoll
04-20-2007, 19:15
Polu4avat se i takiva nedygavi raboti...kato sviknete edin s drug i kato dobiete moje bi pove4e opit 6te se polu4i \:D/ Ko li ne probvai tva koeto ti kazvat horata ili ti ili toi se dviji... :-D

`Death`Whore`
04-20-2007, 19:30
Бе вие добре ли сте бе :?: :!: :?: Как така само единия или само другия...... [-X [-X [-X

Е тва секс ли е въобще? Аз какво ще си стоя мирно и тихо, докато приятеля ми се вихри нещо там и няма да помръдна? Или обратно аз се движа а той да блее ли през тва време? Ох, за едно ли също ли говорим?
Не става въпрос другият да не издава признаци на живот - просто единият прави движенията.

ThePainIsReaL
04-20-2007, 19:41
Синхронът се получава от само себе си. Идва си отвътре. И с времето, като се нагодиш към партньора си, всичко е 6. Не може от първия път да постигнете съвършеният сихрон, та вие почти не се познавате тогава, не си знаете реакциите..
с времето и практиката идва останалото.

Kitana
04-20-2007, 19:42
На липса на опит, на липса на гъвкавост. Споко ще се оправиш с времето. ;-) да не се стряскай..
може и да не е от липса на секс.. всеки един 4овек си е разли4ен едни бързат др пък отделят пове4е време за люб. игра.. нямала съм мн партьори (т.е. само 1 :( ама карай) но така си мисля

morgana
04-20-2007, 19:57

Не става въпрос другият да не издава признаци на живот - просто единият прави движенията.

Е, аз не съм съгласна с това. В моя случай и двамата правим движения и е супер. Не мога да си представя да се движим само единия [-X

SuN4o_F
04-20-2007, 20:22

Е, аз не съм съгласна с това. В моя случай и двамата правим движения и е супер. Не мога да си представя да се движим само единия [-X
dam saglasna sam 4e e mnogo tapo samo edinq da pravi vsi4ko... v pove4eto pozi moje i dvamata ...mnogo po-qko e

lo_flo
04-21-2007, 08:31
Тук не става дума единият да седи като пън,но във всеки един момент в някакво отношение единият партньор има превес над другия!В мисионерската жената е под контрола на мъжа и той може да си прави каквото иска,а пък в жената отгоре -жената(логично) е господарката.

krem4et0
04-21-2007, 10:02
Хм, и аз си мисля, че дори този, който е в по-подчинена позиция трябва да се движи. Разбира се е далич по-трудно и движенията са само в областта на таза, но така се получава определено по-добро усещане.

`Death`Whore`
04-21-2007, 10:11
И на мен ми идва музата понякога, но ако и двамата се движат постоянно, стават сакатлъци и се оплакват мъжете, че ги боли.

Schnitzer
04-21-2007, 14:01
Тук не става дума единият да седи като пън,но във всеки един момент в някакво отношение единият партньор има превес над другия!В мисионерската жената е под контрола на мъжа и той може да си прави каквото иска,а пък в жената отгоре -жената(логично) е господарката.Когато жената е отгоре се сменят понякога :-D тоест като се умори господарката да скача почва мъжът да ръга :-D

malkoto_sladur4e
04-21-2007, 14:23
:smt023

malkoto_sladur4e
04-21-2007, 14:25
morgana:kak da si sloja i az takiva me4ki i kato pi6a mnenie da izlizat i ot kolko vreme s1m s moq fr da pi6i tam ? :-k

HagpycaH
04-21-2007, 14:29
Еми може би трябва още малко опит да сабереш.