View Full Version : Я ми кажете моля...
Госта от Трафопоста
04-20-2007, 10:55
Предложете ми някакъв лубрикант,ама да не е много скъп!
Veteran Fucker
04-20-2007, 11:28
Тц, тц. Никаква креативност от днешното поколение. Тури му една храчка.
sh3_1s_7h3_0n3
04-20-2007, 11:59
'Силиконов лубрикант 29 мл. - 13.00лв
Революционния силиконов лубрикант дава неколкократно по-добро смазване от познатия лубрикант на водна основа и е подходящ за секс под душа и във ваната. Перфектен и за анален секс, без да съдържа обезболяващи съставки, които намаляват чувствителността. Екстра смазваща формула за ексремни изживявания.
Moist единични дози - 1.90лв
Смазващ гел на водна основа.
Модел: PD 9701-99
Произведен в САЩ, MOIST е 100% биологичен лубрикант, одобрен като медицински продукт.
Дерматологично и клинично тестван, гела се произвежда под постоянен качествен контрол.
Невероятните смазващи свойства го правят икономичен и високо ефективен.
Малко количество от лубриканта позволява дълготрайно смазване, както при полов акт, така и при мастурбация или при използване на секс атрибути (вибратори, вагини, топчета, кукли и други).
100% съвместим с презерватив, PH-неутрален, без вкус и мирис, подходящ дори и за орален секс.
Няма противопоказания или странични ефекти.
Moist gel 10ml - 2.90лв
Moist Fruit 10ml Киви - 3.90лв
Schnitzer
04-20-2007, 13:36
'Силиконов лубрикант 29 мл. - 13.00лв
Революционния силиконов лубрикант дава неколкократно по-добро смазване от познатия лубрикант на водна основа и е подходящ за секс под душа и във ваната. Перфектен и за анален секс, без да съдържа обезболяващи съставки, които намаляват чувствителността. Екстра смазваща формула за ексремни изживявания.
Moist единични дози - 1.90лв
Смазващ гел на водна основа.
Модел: PD 9701-99
Произведен в САЩ, MOIST е 100% биологичен лубрикант, одобрен като медицински продукт.
Дерматологично и клинично тестван, гела се произвежда под постоянен качествен контрол.
Невероятните смазващи свойства го правят икономичен и високо ефективен.
Малко количество от лубриканта позволява дълготрайно смазване, както при полов акт, така и при мастурбация или при използване на секс атрибути (вибратори, вагини, топчета, кукли и други).
100% съвместим с презерватив, PH-неутрален, без вкус и мирис, подходящ дори и за орален секс.
Няма противопоказания или странични ефекти.
Moist gel 10ml - 2.90лв
Moist Fruit 10ml Киви - 3.90лвА тоя силиконов лубрикант има ли го по аптеките или само по секс шоповете или...? :-D
sh3_1s_7h3_0n3
04-20-2007, 13:44
Schnitzer, трябва да ги има. Или там ще ти предложат някакъв друг ако ги питаш. А ако няма (което ме съмнява) иди в няой секс-шоп... само дето не знам к'во ги е срам половината да отидат... влизаш - питаш, устройва те - взимаш :wink:
DarkAngelOfHope
04-20-2007, 13:47
... и аз съм си купувал лубриканти, има и по аптеките на Durex фишеци някви и дозички също има ... поне аз това съм виждал :)
пък на секс шопа колкото ти душа иска .... отиваш питаш, избираш и купуваш :D
Moderated by ^npocTo^a3^f^
10 точка от правилника!
Schnitzer
04-20-2007, 14:15
Schnitzer, трябва да ги има. Или там ще ти предложат някакъв друг ако ги питаш. А ако няма (което ме съмнява) иди в няой секс-шоп... само дето не знам к'во ги е срам половината да отидат... влизаш - питаш, устройва те - взимаш :wink:Аз съм непукист,хич не ми пука,ама неам години :-D затва се чудех дали има в аптеките а и не съм в БГ да проверя :(
sh3_1s_7h3_0n3
04-20-2007, 15:15
Schnitzer, трябва да ги има. Или там ще ти предложат някакъв друг ако ги питаш. А ако няма (което ме съмнява) иди в няой секс-шоп... само дето не знам к'во ги е срам половината да отидат... влизаш - питаш, устройва те - взимаш :wink:Аз съм непукист,хич не ми пука,ама неам години :-D затва се чудех дали има в аптеките а и не съм в БГ да проверя :(
хаха абе, нямаш години, глупости :lol: да не мислиш, че като влезеш и някой ти иска лична карта... :lol: за първи път отидох с един приятел и бях още на 17... и аз така се притеснявах, че може да ми направят забележка нещо... пък то - нищо общо... лафихме си с продавачката, която беше мн перната мадама на около 40-50год...
щом си непукист - влизаш и питаш... и няма да се държиш кат' 'пу*ка', а с твърда ръка и като мъж...без заобикалки и глезотиии казваш к'во искаш 8)