View Full Version : priqtelqt mi iska ot men edinstveno sex
kvo da kaja na priqtelq mi nz kak da go popitam za6to go e kazal tva na nai-dobriq mi priqtel a sled nego i o6te nqkolko mi kazaha kvo e kazal molq vi pomognete mi
ABSOLUTme
04-20-2007, 12:06
'Ъъъ..ти верно ли си с мен само заради секса?' :-s
"Ми.. да.."
А за какво друго да те ползва ?
Ми ако може да готви.. а сети се де!
Veteran Fucker
04-20-2007, 12:08
А за какво друго да те ползва ?
sh3_1s_7h3_0n3
04-20-2007, 12:08
к'во да ти помагаме? зарязваш го и толкоз'. к'во има да се чудиш не ми е ясно и как очакваш да ти помогнем? то всичко от теб си зависи... ако чакаш някой друг да ти направлява живота и да ти решава проблемите, си в голяма заблуда!
ако искаш да бъдеш унижавана и използвана като секс играчка - оставай с него.
ако имаш малко достойнство и не искаш да си нечия марионетка - късате.
аз щях да му се развикам и да му поискам обяснение...нз ти какво ще направиш...а ако не искаш дори да го виждаш на снимка-касай без да му викаш... :)
evil_lady_in_black
04-20-2007, 13:04
ъъъхъмз да
И ти му казваш
ами сбогом тогава !
:-({|=
stra6no_sexy
04-20-2007, 13:10
какво правиш още с човек,който иска от теб само секс.....зарезвай го там и да не ти дреме
Skullbreaker
04-20-2007, 13:11
А ще ми обясниш ли какво се очаква да иска? Да си говорите по телефона...?
evil_lady_in_black
04-20-2007, 13:16
ам ... извинявай , но моят приятел не е с мен само за едното е*ане ! Аз с него разговарям споделям и с него се развличам излизаме разхождаме се и много други неща ! За мен едно момче не нормално гадже като иска само да те ебе и ти да си с него само за това :-s но очевидно ти си такъв :|
Skullbreaker
04-20-2007, 13:19
ам ... извинявай , но моят приятел не е с мен само за едното е*ане ! Аз с него разговарям споделям и с него се развличам излизаме разхождаме се и много други неща ! За мен едно момче не нормално гадже като иска само да те ебе и ти да си с него само за това :-s но очевидно ти си такъв :|
Не съм такъв , обаче давам пример :< . С мойта ходих 3 месеца преди да го направим за пръв път...Просто авторката на темата намеква в поста си , че очаква момчето да е с нея за да си говорят ..
evil_lady_in_black
04-20-2007, 13:21
Не съм такъв , обаче давам пример :< . С мойта ходих 3 месеца преди да го направим за пръв път...Просто авторката на темата намеква в поста си , че очаква момчето да е с нея за да си говорят ..
ами да , може би защото не е готова за това . аз с моя приятел незнам на колко време бяхме като го правихме за първи път ама поне съм имала представа с що за човек го правя
MC_JAMAL
04-20-2007, 13:51
Тегли му една майна и това е.
alkobalko
04-20-2007, 13:56
Много интересно какво друго можеш да направиш, освен да говориш с него. Преценяваш дали е искрен с теб, или не. Ако се убедиш, че е с теб само заради секса, късаш и напред.
:-D милите женички .. аааааа, тийнки , така де, :-D те още не могат да разберат че мъжете ги харесват само защото могат да ги използват като живи сексуални играчки :-D
am to pove4eto mom4eta tova iskat ot momi4etata.no ti ne vqrvai 4ak tolkova na priatelite mu i na nai dobriq mu priatel .za6toto po sveta ima tolko m hora koito zavijdat taka 4e nameri na4in bez da mu se zubi6 ili tam nqkvo dr q4e i go popitai 4ui toi kakvo 6te ti kaje .i pak povtarqm ne varvai na pr mu .Uspex
Ем зако не му бииш шута в гъза и да си ходи да ебе някоя козичка на село :smt017
sh3_1s_7h3_0n3
04-20-2007, 16:48
Ем зако не му бииш шута в гъза и да си ходи да ебе някоя козичка на село :smt017
ти недей...че веднъж нали даваха по новините за няк'ъв мангал дето си таковаше козите (или овцете) май беше... и съселяните му бяха много възмутени, че и щяха да го съдят заради това...
недей да даваш такива съвети, че ще станат много козе-(овце-)е*ачите 8)