Влез

View Full Version : SEXополи... (като монополи, но не точно)

sh3_1s_7h3_0n3
04-20-2007, 13:57
таа... някой дали знае къде и дали изобщо се продава в България такава игра. Тя е като монополито (подобна) само че с пионките си като стигнеш да речем синьо поле... теглиш синя карта, според която трябва да направиш нещо (свързано със секса разбира се), а ако попаднеш на розово поле - има въпрос, на който трябва да отговориш откровено (пак свързан със секса или с по-интимния живот)... Тааа.. ако някой има информация или има такава игра... нека сподели от къде му е... 8)

знам, че съществува. В Германия със сигурност я има... но не ме устройва немска :) предпочитам да си е на роден език... (...чеее все пак за подарък ^^) :-D 8-[

П.П. проверявала съм в няколко секс-шопа (да не кажа всичките 7 в града...) но я нямат... продавачите казват, че била много търсена и уж пускали заявки за нея... но нищо... :?

ThePowerOfLove
04-20-2007, 19:24
интересна игра ще е :wink:

Glezanka
04-20-2007, 19:29
Wui az prochetoh ... sexsopoli ... huxauhahuax :)
Inache za pruw put chuwam za tazi igra.Zashto ne probwash da q naprawish samoruchno ... ideqta e malko glupawa,shtom e za podaruk ama ...

ABSOLUTme
04-20-2007, 19:35
и аз прочетох Сек-сополи и се втрещих.. :shock: :lol:
виждала съм я тука,22Е струва,ма е на френски..
ако не можеш да намериш,подари от тея зарчетата(2 на брой)-едното с действия,а другото с локации.Примерно мяташ и се пада 'оближи' и на другото зарче '*уя'..мн са забавни,към 15кинта май бяха. :-D

sh3_1s_7h3_0n3
04-20-2007, 20:28
и аз прочетох Сек-сополи и се втрещих.. :shock: :lol:
виждала съм я тука,22Е струва,ма е на френски..
ако не можеш да намериш,подари от тея зарчетата(2 на брой)-едното с действия,а другото с локации.Примерно мяташ и се пада 'оближи' и на другото зарче '*уя'..мн са забавни,към 15кинта май бяха. :-D

чак за такива зарчета 'оближи' еди-си-какво на другия не знам...тука гледах пак 2 зарчета едното е с място (6 места :o ) а др-то е с 6 пози (все няк'ви стандартни)...което е тъпо щот' завъртиш зарчетата 3 пъти и то те се повтарят... още повече...къде да ти намеря 6 места (6 стаи по-точно) да изпълняваш тез' пози... за т'ва искам СЕКСополи т.к. там има много карти с разл действия и въпроси... (около 50тина са мисля) и би било по-инт (поне така ми се струва)...

04-21-2007, 12:47
Напиши в Гугъл Sexopoly и дай на страници от България ...

beautiful.soul
04-21-2007, 13:21
заповядайй http://www.ladypill.com/forum/read.php?f=1&i=65531&t=65528

sh3_1s_7h3_0n3
04-22-2007, 08:50
благодаря мн :)

само дето пича дет' ги прави игрите е от София... явно ще му се обадя след известно време, не сега...уви

но иначе мн благодаря за линка...как ли не го бях писала т'ва в гуугъла и нищо конкретно не ми беше излязло :|

ама то с моя нет... :smt013

Jamalska
04-22-2007, 17:22
Тъй като гледам тия постове са от 2005та:/...А в последния от тогава пише,че пича щял да прай сайт...Какво се случва после?!

sh3_1s_7h3_0n3
04-22-2007, 17:26
...и аз това се чудех...а и не смея да звънна на дадения там номер... пхах