Skullbreaker
04-20-2007, 14:24
Така, ще помоля темата да се локне и да се сложи на Sticky , защото аман от едни и същи безмислени теми.
1. Направих го с гаджето си.Още ли съм девствена ?
-Не , не си.
2.Видях го да се целува с друго момиче , какво да правя?
-Зарежи го или му поискай обяснение. От теб зависи.
3. Мисля , че не ме обича а е с мене зада ме чука .
-Този проблем никой не може да ти го реши , освен ти.Питаш и това е.Имай лично мнение и манталитет!Млада си , има куп момчета .
4.Правихме го без презерватив.Сега бременна ли съм?
-Възможно е , отиваш до аптеката и купуваш Тест за бременност и ще разбереш, или отиваш на гинеколог..
5.Изпразни ми се в носа/ухото/задника/устата , може ли да съм бременна.
-Не не може.
6.Приятелката / Приятеля ми иска да му лижа задника (демек да правиш каквото ти каже) , иначе няма секс. Да му огодя ли? -Това си е твое лично решение , никой в тоя форум не може да ти каже какъв/каква си , ти решаваш.
7.Заглеждам се по момчета.Гей ли съм?
-В пубертета хормоните бушуват , може да го правиш несъзнателно.Нищо не може да се каже 100% до поне околко 20 годишна възраст.
8. Изеба ме някъв /няква с 20 години по-голям/а , ко ше кайте?
-Ше кажем , че ти би трябвало да имаш акъл и сам/а да можеш да решиш какво да правиш.
9.Как да разбера дали съм девствена?
-Ако са те ебали не си девствена.Капиш?
Засега е това , ще добавям още.Дано това помогне за намаляне на флууда.
@Всички анонимни лица пускащи тъпи теми от сорта на "Омг днеска бих чикий и си опръсках монитора" :
1- Регистрирайте се ако искате някой да ви вземе на сериозно.
2-Никой не го ебе.
1. Направих го с гаджето си.Още ли съм девствена ?
-Не , не си.
2.Видях го да се целува с друго момиче , какво да правя?
-Зарежи го или му поискай обяснение. От теб зависи.
3. Мисля , че не ме обича а е с мене зада ме чука .
-Този проблем никой не може да ти го реши , освен ти.Питаш и това е.Имай лично мнение и манталитет!Млада си , има куп момчета .
4.Правихме го без презерватив.Сега бременна ли съм?
-Възможно е , отиваш до аптеката и купуваш Тест за бременност и ще разбереш, или отиваш на гинеколог..
5.Изпразни ми се в носа/ухото/задника/устата , може ли да съм бременна.
-Не не може.
6.Приятелката / Приятеля ми иска да му лижа задника (демек да правиш каквото ти каже) , иначе няма секс. Да му огодя ли? -Това си е твое лично решение , никой в тоя форум не може да ти каже какъв/каква си , ти решаваш.
7.Заглеждам се по момчета.Гей ли съм?
-В пубертета хормоните бушуват , може да го правиш несъзнателно.Нищо не може да се каже 100% до поне околко 20 годишна възраст.
8. Изеба ме някъв /няква с 20 години по-голям/а , ко ше кайте?
-Ше кажем , че ти би трябвало да имаш акъл и сам/а да можеш да решиш какво да правиш.
9.Как да разбера дали съм девствена?
-Ако са те ебали не си девствена.Капиш?
Засега е това , ще добавям още.Дано това помогне за намаляне на флууда.
@Всички анонимни лица пускащи тъпи теми от сорта на "Омг днеска бих чикий и си опръсках монитора" :
1- Регистрирайте се ако искате някой да ви вземе на сериозно.
2-Никой не го ебе.