PDA

View Full Version : Големи или малки

LofYou
04-20-2007, 15:06
Как мислите на ендо по пълно момиче в смисал не чак дебело .. закръглено по малки гърди ли ще му ходят или некфи огромни

Аз лично сам на мнение че е до-добре по малки и стегнати ..

MC_JAMAL
04-20-2007, 15:07
С по-малки защото ако са големи няма да има разлика между корема и гръдите #-o

Adwokat
по принцип на пълничките момичета им ходят по големите гърди , не малките

ABSOLUTme
средни.нито много големи,че да увиснат като виме след 10на години,нито много малки,че само зърната да се виждат :-D

koalka
04-20-2007, 15:14
И аз съм за средни.

bqsna_teenagerka
04-20-2007, 18:57
:shock: :shock: :-k :-k #-o #-o

Glezanka
04-20-2007, 19:17
Zlatnata sreda .

ThePainIsReaL
04-20-2007, 19:45
Зависи..

Broi8
04-20-2007, 23:00
Ако момичето е по-едричко предпочитам да е с по-големи гърди. Все пак трябва да компенсира с нещо...

Adwokat
04-20-2007, 23:03
Ако момичето е по-едричко предпочитам да е с по-големи гърди. Все пак трябва да компенсира с нещо...

И аз съм на това мнение.

daydaydaiy
04-20-2007, 23:10

И аз съм на това мнение.
Ми дам...така е.

jony
04-20-2007, 23:54
Като е пълничко да иде на фитнес да отслабне ;)
А по темата: емии и аз смятам, че може да са малко над нормата, за да се "компенсира" коремчето, както казаха по-горе :D

ista
04-21-2007, 08:24
гениални теми пускате... просто нямам думи. не можеш така да кажеш. зависи си от стуктурата на момичето, от външния й облик... от всичко. иии... щеш не щеш това са ти циците. поне до някаква възраст - после... после, кат имаш достатъчно акъл си блъскаш силикон

Alex_f
04-21-2007, 21:46
Как мислите на ендо по пълно момиче в смисал не чак дебело .. закръглено по малки гърди ли ще му ходят или некфи огромни

Аз лично сам на мнение че е до-добре по малки и стегнати ..

daaaaaaaaaa!

the^one
04-22-2007, 08:54
гениални теми пускате... просто нямам думи. не можеш така да кажеш. зависи си от стуктурата на момичето, от външния й облик... от всичко. иии... щеш не щеш това са ти циците. поне до някаква възраст - после... после, кат имаш достатъчно акъл си блъскаш силикон

=D> Съгласна съм, че темата е "убиец"!
Я, кажете на по-пълничко момче какъв пенис ще му подхожда повече?

PaRkInSoN
04-22-2007, 09:03
По добре отслабни

fulldelight
04-22-2007, 10:39
Ами зависи дали е малко пълна или много ...ако е малко е хубаво да не са некви мижави, ама да не са кат виме :) :lol:

HopeLesss
04-22-2007, 10:40
По добре отслабни

:wink:

И все пак би било смешно пълно момиче без цици... По-добре щом е пълна да има от всичко :lol:

JIVOTNOTO
04-22-2007, 13:29
Mi mene me kefqt momi4eta s malki cici.Eto naprimer moita macka /na 17 e/ i e s po-golqm zadnik i po4ti nqma cici za poqsnenie ne nosi sutien.Ama mene si me kefi pak i ne darja tolkoz na cicite.Kefq se na gaza na momi4etata.A ina4e e stra6na v legloto.

aniezina
04-22-2007, 13:35
По добре отслабни

:wink:

И все пак би било смешно пълно момиче без цици... По-добре щом е пълна да има от всичко :lol:
Точно така! Колкото повече, толкова повече! :-D

MaKiNgMeCraZy
04-22-2007, 19:19
А по темата: емии и аз смятам, че може да са малко над нормата, за да се "компенсира" коремчето, както казаха по-горе :D

Не е задължително да има коремче ;) На някои женки им ходят по-големи гърди, на други средни, а на трети по-малки ;) Лично аз съм средна на размери /нито слаба, нито дебела, а напълно нормална/ и съм с доста голям бюст .. но не е грозно .. :) макар че бих искала да имам поне на половина по-малки гърди, но к'во да се прави ... Пък и нали мъжете повече обичат големите цици ... е да ама е гадно .. пречат, тежат, само там зяпат ..
Принципно и аз съм за средните;)

jony
04-22-2007, 19:24

Не е задължително да има коремче ;) На някои женки им ходят по-големи гърди, на други средни, а на трети по-малки ;) Лично аз съм средна на размери /нито слаба, нито дебела, а напълно нормална/ и съм с доста голям бюст .. но не е грозно .. :) макар че бих искала да имам поне на половина по-малки гърди, но к'во да се прави ... Пък и нали мъжете повече обичат големите цици ... е да ама е гадно .. пречат, тежат, само там зяпат ..

"мъжете повече обичат големите цици".....Е да може, ама аз не съм от тях. Не е толкова важна големината на гърдите на някоя девойка, колкото .....мноооооого други неща, повече вътрешни отколкото външни.

MaKiNgMeCraZy
04-22-2007, 19:26

"мъжете повече обичат големите цици".....Е да може, ама аз не съм от тях. Не е толкова важна големината на гърдите на някоя девойка, колкото .....мноооооого други неща, повече вътрешни отколкото външни.

И аз ценя повече качествата отколкото некФи външни черти,но каквото и да ми говориш всеки мъж се заглежда по големи цици ;)

jony
04-22-2007, 19:27

И аз ценя повече качествата отколкото некФи външни черти,но каквото и да ми говориш всеки мъж се заглежда по големи цици ;)

Добре, да речем че съм съгласен с теб.
Тогава ще го кажа така: Аз не съм "всеки мъж" :wink:

MaKiNgMeCraZy
04-22-2007, 19:29
Всяко правило си има изключения ;)