View Full Version : kak da postypq?!momcheta pomognete,momicheta i vie ;[
bloodlust`f
04-20-2007, 15:52
[/b]i eto kakyf e problema..stava duma za pyrvata mi liubov i to nai-pyrvata oshte ot 1 klas..i taka .. min godina - 6 klas toi se vliubi v mene i trygnahme..sled sedmica edno momiche ot negoviq klas mi kaza,che edno momiche ot tehniq klas kat se navelo i toi i kazal "ani ne se gyzi takava shtot mi se nadyrvi"...pri koeto na men mi stana stranno,obache znaeh che toi haresvashe tazi ani i se chudeshe men ili neq da izbere..pitah go dali e vqrno i toi kaza ne,popitah dali e siguren i toi kaza,che shtom sym vqrvala na drugite a ne na nego..chao i me zaeba.sega pak go haresvam,notva syshtoto momiche koet mi kaza za negovite dumi qvno go e napravilo zashtoto go haresva sega mmu se natiska..hodi vinagi kydeto e toi..nenavijdam q..molq vi kajete kakvo da napravq..da mu pokaja li po nqkyf nachin che go haresvam pak..az se mycha po koridorite gledam go..obache toi sqkash go e sram i si navejda glavata kym poda.. :| HELP :(
[/b]toi kaza,che shtom sym vqrvala na drugite a ne na nego..chao i me zaeba.:(
смятай как те е зарязал тъпо тъпо..ти луда ли си е по добре го забрави тоя.. :twisted:
даже не си направих зора да го прочета,... мерна ми се 6 клас? каква любов 6 клас бе? тва е 12 години сигурно
за да обичаш някой трябва да си по-зрял, и да разбираш защо го обичаш и много други работи...
бе въобще играйте си там на кукли и колички и не се занимавайте с любовта, после тя ще ви намери и ше ви ебе майката (е не винаги :D )
malkoto_sladur4e
04-20-2007, 16:06
:shock: Ne moje ti da si 6 klas,m-4eto s16to da e 6 klas i da se obi4ate i da ste gadjeta! :shock:
Sladka_Zagadka
04-20-2007, 16:07
mi mili4ka edin suvet nevqrvai na horskite kliuki purvo se ubedi dali naistina e vqrno i 4ak togava popitai !!! A puk za tova mom4e mislq 4e 6tom tolkova lesno te e zaebal nqma smisul da go tursi6 pove4e !! Toi nedurji na teb . Tva e moeto mnenie :wink:
bloodlust`f
04-20-2007, 16:15
na 14 godini sme i dvamata
еми тои се пак е малък сигорно дори незнай кво иска от живота..
bloodlust`f
04-20-2007, 16:19
moite prietelki do sq 5,6 gadjeta sa imali.. az samo nego IZOBSHTO NE MI VYRVI S TES MOMCHETAAAA :smt010 :smt009
тва е невъзможно
ако е на 14 оная работа му е 10 см някъде, прави си извода :lol:
bloodlust`f
04-20-2007, 16:21
тва е невъзможно
ако е на 14 оная работа му е 10 см някъде, прави си извода :lol: am tvoita na 14 da ne e bila 18sm ?
moite prietelki do sq 5,6 gadjeta sa imali.. az samo nego IZOBSHTO NE MI VYRVI S TES MOMCHETAAAA :smt010 :smt009
ае кви момчета бе, аз седми клас кога бях си мечтаех за дисниленд и спортна кола... леле колко ли съм дърт явно :lol:
пп все още си мечтая за дисниленд обаче
тоест исках да кажа че има време за сичко, живей си весело и не се занимавай с момчета засега, кат станеш на 16 тогава му мисли :wink:
bloodlust`f
04-20-2007, 16:26
do 16 brychkite mi sh stanat oshte po qvni :lol: ne.. stranno mi e da nqamam gadje,a vsichki okolo men da imat i se sduhvam adski mnogo ot toq fakt ;[
[Devil_Girl]
04-20-2007, 16:29
Tolkova gadno i podlo te e zarqzal,4e nz kak si go zaobi4ala otnovo.no lubovta kakvo li ne pravi?Az te savetvam da se pravish na nedostapna,da ne mu obra6ta6 mn vnimanie,to se znae 4e 6te ti e mn trudno 6tom otnovo go haresvash,no se postarai da ne ti4ash sled nego.Mom4etata haresvat momi4eta koito ne mogat da imat.i taka im e po interesno,kak da te nakarat da im obarnesh pone malko vnimanie!Pokaji na tvoq"4ovek" 4e ne si "leko"momi4e i 4e ne e edinstven.no za na4alo ne mu se nahvarlqi na vrata i ne mu obra6tai mn vnimanie
абе решавай си - никой не може д ати налее мозък
съвети повече не давам, че требва да излизам, ама ако искаш ела с мене ше те науча по пътя кво да правиш :lol: :wink:
bloodlust`f
04-20-2007, 16:39
ida :lol:
do 16 brychkite mi sh stanat oshte po qvni
[
ем използвай някав крем тогава :-D
bqsna_teenagerka
04-20-2007, 17:28
1. и аз ще ти направя забележка за силната думаа "оби4ам" но карай ще го преживея.2.казвам го за 2път 4АСТ ОТЕЖЕДНЕВИЕТО Е НА ЕДНО МОМ4Е ДА ФЛИРТУВА!!!виж аз също съм 6ти клас на мен минават и постояно ми казват "ей секси,мацко аре да ходим в ъгъла,ох как ми се надърви...и всякакви такива глупави тенейджърски изрази) това не озна4ава 4е ме харесват защото същите тези мом4ета същите тея изрази ги говорят на още милиони...а колкото до това дали те харесва...при нас става мн по лесно свалката защото още сме хлапета..има много теми за това как да го свалиш...и всякакви трикове ако си оправна ще потърсиш и в търса4ки и в сайтове и ще намериш предостатъ4но информация..т.ака 4е про4ети и ще го свалиш но проблемс :wink: а дано поне малко съм те успокоила!
о.О ама вие повярвахте :shock:
bqsna_teenagerka
04-20-2007, 17:39
о.О ама вие повярвахте :shock: :-s що па да не повярваме..това все пак го пише 13г....?? много моми4ета на 13 си харесват някой а той не им обръща внимание....Ти не вярваш защото си по голяма...и не се сещаш за какви тъпотии си си мислела (нищо ли4но към авторката на темата)
нямам се за голяма, но по дяволите, "тя", авторката, разправя че ще има бръчки на 16 :shock:
нямам се за голяма, но по дяволите, "тя", авторката, разправя че ще има бръчки на 16 :shock:
ем кво лошо има от сега да се притеснява? :-D
bqsna_teenagerka
04-20-2007, 18:16
нямам се за голяма, но по дяволите, "тя", авторката, разправя че ще има бръчки на 16 :shock: :-k е таквоз нещо не съм про4ела...защото не съм 4ела вси4ките мнения...ако се притеснява 4е ще има бръ4ки на 16 да по4не специални процедури за подмладяване да внимава само да не из4езне! :-D
bloodlust`f
04-20-2007, 18:29
нямам се за голяма, но по дяволите, "тя", авторката, разправя че ще има бръчки на 16 :shock: ha ot tva si lichi che nqmash chuvstvo za humor