View Full Version : Не сам ли прав?
живота си еба*о маиката хора..... :smt100
bqsna_teenagerka
04-20-2007, 18:12
НЕ СИ ПРАВ...ако знаеш как да го изживееш няма да е толкова гаден...стегни се огледай се напред назад и сам ще се увериш в това..има милиони пътища на тоя свят всеки сам избира по кой да мине!
gabrielka@a
04-20-2007, 18:12
Първо-пише се "съм",а не "сам";Второ-не-не си прав!
живота си е***о маиката хора..... :smt100
Прав си ;( , но не ти разбрахме проблема.
Намери си занимание,прави любимите си неща и ще видиш че не е толкова лош!Гледаи позитивно
Да, но няма нужда да пускаш тема. :wink:
просто ми беше интересно колко хора ще си признаят че е така,и исках да видя тяхното мнение :)
просто ми беше интересно колко хора ще си признаят че е така,и исках да видя тяхното мнение :)
99% ще кажат ДА , защото си е така. ](*,)
много е лесно да кажеш да живота е гаден,но става интересен с натрупването на годините и опита запознанството с нови личности!Ако се бориш значи живееш и си личност!А и др. момент е просто етапа в който навлизаш "пубертет"!
Ice_Queen
04-20-2007, 18:51
така е !
dam az sam v poberteta i mn qko ose6tam bi4ovete na jivota no ne se predavam kolkoto i prostotii da stavat
dam az sam v poberteta i mn qko ose6tam bi4ovete na jivota no ne se predavam kolkoto i prostotii da stavat
може и да си седнал бе деда те знам :o :-D
mirelchety
04-20-2007, 18:55
НЕ СИ ПРАВ...ако знаеш как да го изживееш няма да е толкова гаден...стегни се огледай се напред назад и сам ще се увериш в това..има милиони пътища на тоя свят всеки сам избира по кой да мине!
i az sym na tova mnenie :)
ThePowerOfLove
04-20-2007, 19:16
Животът е такъв,какъвто си го направиш... :wink:
да но какво ще кажете за тия които колкоти и да се мачат не могат да си го оправят?
BWald0rf
04-20-2007, 19:33
Не си прав-седнал си :-D :-D :-D
бзз..тфа от лигня
Сега по сериозничку-пак не си прав :P Както каза ThePowerOfLove Животът е такъв,какъвто си го направиш :smt016
Abe ima nqkoi mnogo trudni momenti ama kato cqlo jivota e super :wink: :wink: :wink: :wink:
еми всички му се кефим но просто понякога.....
malkoto_sladur4e
04-20-2007, 19:49
Abe ima nqkoi mnogo trudni momenti ama kato cqlo jivota e super :wink: :wink: :wink: :wink:
Tfa be6e ot men :wink:
MNOOOOO SI PRAV AMA MNOOO MNOOO!!!!!!!!!
aP0kAlIpSiS
04-25-2007, 18:41
Така е.... !!!
Признавам така е....понякога.
Do nqkva stepen e taka da,no ima i mnogo hubavi i zna4imi ne6ta v jivota.
cherinka
04-26-2007, 12:16
Животът .......
..живеем го, защото не знаем какво следва след него..
нямаме избор...
Истината е, че животът няма абсолютно никъв смисъл. Странно защо хората толко мн се впрягат. Кефи се колкото може повече и не му мисли много...