PDA

View Full Version : 4удна работа?!?!

DeSerT17R0Se
04-20-2007, 18:48
Здравейте !!
Искам ва6ето мнение за поредната глупава история на едно момиче.
Не6тата се завързаха по скайп..Неговата братов4едка е мойта най-добра приятелка.Той е от сф,а аз от блг.А мястото където се сре6нахме бе6е селото където живее братов4едка му....
Вси4ко върве6е пове4е от перфектно.Запознахме се,излизахме на кафе,забавлявахме се,говорихме си за мн не6та.Бе6е стра6но хубаво.През другите дни бе6е пак така.Дотогава не правихме ни6то :oops: но една ве4ер...и се слу4и по взаимно съгласие..(само да ото4ня 4е е мн по голям от мен [-X ) И на другия ден пак се виждахме и вси4ко както си му е редът.Но трябва6е и двамата да си ходим....
След това нямах нет няколко дни и ходех в един клуб за да може да си 4атим... и вси4ко продължава6е да е наред....докато мойте приятелки не ре6иха да идат на сф и аз с тех.Казах му 4е с фр 6е ида и той каза супер, мн се радвал,искал цял ден да сме заедно само двамата и т.н. Вси4ко бе6е уредено,докато деня преди сф не ми писа смс 4е спе6но се наложило да отиде до провинциятаи няма да е в сф. И оттогава ни вест ни кост.Нито е звънял нито в скайп пи6е.Бра4едката му писа веднъж но и на нея не отговаря ](*,)
Много ми е 4удно как така изведнъж из4езна и никакъв го няма :smt017 Къде сбърках??? Да му пи6а ли смс ????? Да го потърся ли или да 4акам ??

Ако не6то разбрахте от накъсания разказ плс пи6ете 4е нз какво да правя и мисля ??? :smt010

Adwokat
04-20-2007, 18:50
еми да пиши му смс може да е станало нещо знайш ли..

mirelchety
04-20-2007, 18:51
Mi po-dobre izchakai toi da te potyrsi(ako vyobshte go napravi)

ThePowerOfLove
04-20-2007, 19:18
Потърси го,макар че той май не е искал да се видите...сигурна ли си,че наистина е заминал някъде или просто се е скрил?

Nassgerrack
04-20-2007, 19:22
Аз такива инцидентни ходения в провинцията на 200-300 км от града ги знам.Ама точно като тряа да се видите и... нещо разваля нещата.Иглежда малко нагласена история,ама съвсем малко.

Аз лично не виждам проблем да се видите,но момчето явно има някви задръжки.Няма да му овехне оная работа ако отидете на кафе и се разходите заедно. Ама не го знам на къв акъл е.

Наистина ще е добре да изчакаш той да ти се обади.Ако не го направи ,си направи сметка с какъв човек си се занимавала.Ако 100% отиваш в софия не са занимавай с някви нещастни sms-и ами му се обади.Един път ше ти се наложи :)

honda^
04-20-2007, 19:41
И аз не виждам смисъл ти да го търси666 :smt012 . Из4акай той да го напшрави(марар 4е малко се съмнявам това да стане :roll: ).

efito_f
04-20-2007, 19:48
Podkrepqm mnenieto na povecheto, izchakai toi da e potyrsi.

malkoto_sladur4e
04-20-2007, 19:52
Естествено,че трябва да го потърсиш!!!!Може пък нещо да му се е случило,щом никоя от вас от толкова време незнае нищо за него! :-k

Shakiraaa
04-20-2007, 20:58
Haha em milichka tova e mn kofti....chesno da si priznaq az napravih s1shtoto s edno momChe....zanimavahme se mn vreme i nakraq edin den toi doide do nas da se vidim no az se skrih i ne mu otvorih vratata...i ot togava nito sme se chuli ,ni videli,nikoi ne se e obadil,nito az,nito toi.....mislq che az trqbva da go napravq,no da si priznaq guzno mi e..nqmam ochi da go pogledna,zashtoto postapih mnogo tapoooooooo,za koeto adski sajeLqvam,nooooooo ..... kvo da napravq :( :-k Tka che mila po dobre mu se obadi,Kakto mislq da napravq i az...!Potarsi go...Uspeh!

MalKa_BLuDnica
04-20-2007, 21:10
е момче...иди го разбери ..тъпа работа :smt017 не си виновна ти проблема е в него и явно трябва да го открие сам :-k

`Death`Whore`
04-20-2007, 21:12
Мда...мишкува. :)

{Sweety_f}
04-20-2007, 21:22
Ако бях на твое място щях да го потърся и да разбера какво ства защото мразя неизвестноста,но според мен трябва да изчакаш той да го направи;)

MoHuTo
04-20-2007, 22:27
Ами по-добре го остави той да те потърси, ако изобщо се реши да го направи. :::

Adwokat
04-20-2007, 22:33
хеи женки защо сте толкова ограничени ве мамка ви!! ами ако нещо му се е случило? и се е наложило да замине за някаде веднага? защо тя да не го пътрси.

П.С. има много тъпи путки в тоя форум( да ви го начукам в кл****а) :smt019

_[LiFe-StiLe]_F
04-20-2007, 22:56
не бързай веднага да мислиш най-лошото. може би е твърде зает за да влиза в скайп и т.н. понякога живота така ни притиска, че не ни остава време дори и за най-близките. не бъди черногледа.

и между другото според мен идеята за смс-а определено е лоша. по-добре му се обади директно. ако мислиш все пак, че няма да ти вдигне, му звънни от друг номер

Adwokat
04-20-2007, 23:01
_F]

ако мислиш все пак, че няма да ти вдигне, му звънни от друг номер[/i][/b]

Хитро :mrgreen: :mrgreen:

BAYO
04-21-2007, 10:26
Или му се е случило нещо, или му се е случило нещо с главния мозък. Моят съвет е да изчакаш да те потърси и да ти обясни кво е станало, ако не те потърси ... прави си сметка, к'ф будала е :::

FiRe_LaDy
04-21-2007, 10:44
Mislq,che ne e zaminal nikyde v provinciqta,a si e bil v tqh,no prosto ne iska da se vijdate.A i tova me navejda na druga misyl ... iskal e samo sex ot tebe.NO dali e taka samo ti mojesh da razberesh.Za tova ili mu pishi sms ili mu se obadi,za da razberesh akkvo stava i da se izqsnite,za da ne stoish poveche v nevidenie.

harakiri
04-21-2007, 10:47
обади му са.Може нещо даму са е случило.