View Full Version : Случи се неочаквано,не знам как стана...
Преди два дни си биех чекии и татко ми влезе и ме хвана,аз се свих,но той все пак ме видя и ме пита дали ми харесва.Аз му казах ,че ме кефи,въпреки че ме беше срам да говоря с него за това нещо.Той се приближи и започна да ме мачка по раменете и да ми приказва дали съм искал да пробвам какво е секса.Аз му казах че по принцип искам,но когато му дойде времето и с момиче,а той каза не сега ще пробваш и започна да ми бърка в гащите.Извади ми пениса и започна да го мачка съблече ме и си свали гащите.После ме хвана много силно и ме стискаше и ми прави такива гадни неща,и ме е*а в гъза и въобще направо ме изнасили,ако се оплача няма да има какво да ям,какво да направя,нормално ли е това.Моля ви искам да се махна от този шибан МАНАФ,който се води за мой баща.Мама е в чужбина. :evil: :evil: :( :( :smt014 Накрая дори ми свърши върху тялото.
ХЕХЕХЕЕХЕХЕХЕ.... НАПИшИ КНИГА И СЕ ХВЪРЛИ ОТ НЯКОЯ СКАЛА!
ThePainIsReaL
04-20-2007, 20:22
Честно.. мога да повърна. Как може да имате такова мислене само..
аскуфгаукфга;л
базикам се вееееееееее негрииииииии
JoeBanana
04-20-2007, 20:23
и тва е добро
браво на автора
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
Djonkata
04-20-2007, 20:24
ako pitash mene izbqgai ot nego toi nqma da spre da te iznasilva.Ili se obadi na policiqta
не е луд ли си,ще го заритам дъртия манаф да го еба в анала
Djonkata
04-20-2007, 20:28
Da davai FARUKKKKKKK ibi go v gaza dokat spi s noj v gaza!!! :( no mene nikoi ne mi vqrva i vazpriema na seriozno.
Abe tva naistina lisee slu4ilo iako "da" - nali toi ne tiekryven, a doveden ba6ta... :?:
Anf3tamin4o
04-20-2007, 20:39
Много филми гледаш :)
АВЕ ХОРА,СПОКО ВЕ,АЗ ГО НАЕБАХ МАНАФА и СПРЯ ДА МЕ ПРИТЕСНЯВА ШИБАНИЯ ГЕЙ.
Djonkata
04-20-2007, 20:45
ave anfetamin4o kakva e taq zaspalata PUTKA det si q slojil tam e mama mu da ebam!!!
ave anfetamin4o kakva e taq zaspalata p***a det si q slojil tam e mama mu da ebam!!!
ТИ И БЕЗ ТОВА МАЙ САМО МАЙКА СИ ЕБЕш А?
Djonkata
04-20-2007, 20:54
Ti pak si tolkos tap che se fana smetni kav manaf si prikazvame ti si bil nqkav napoen ohliov ot na bashta si spermata i ot na sakatata ti maika deto nqma race da bii chikii menzisa i XAXAXAXAXX pedal
Ti pak si tolkos tap che se fana smetni kav manaf si prikazvame ti si bil nqkav napoen ohliov ot na bashta si spermata i ot na sakatata ti maika deto nqma race da bii chikii menzisa i XAXAXAXAXX pedal
Не плачи, бягай под полата на мама... може пак да те опне или пък този път да и врътнеш едно езиче, а?
Ако не искаш, споко аз ще ти еба маиката тогава...
:smt078 :smt078 :smt078
стига бееееееееееееее
развращавате и мен даже!
BabbyDoll
04-21-2007, 08:36
Оле отврътителни сте бе...някви пиклювци дето няма кво да правят само заливат тоя форум с глупости...тук хората пи6ат и искат съвети за сериозни не6та които ги интересуват и които не могат да споделят с познат а някви духлиовци се разбиват да заливат форума с лаина...аиде спрете се ве4е :smt018
още една тема 98% ебавка... пък за яденето му яж х*я :smt005 :smt005
ProstoAz
04-21-2007, 10:59
11 точка от правилника!