PDA

View Full Version : Moderated: Не мога да достигна до края

:(
04-20-2007, 22:10
Ами значи.. аз съм момиче.. имам си приятел от доста време ... от скоро водим полов живот.. ии проблемът ми е че.. немога да достигна до края...:) тоест.. изпитвам голямо удоволствие от секса,любовната игра...от всичко, но не мога да получа оргазъм. Случвало се е след това да свърша.. Та това много ме тормози.. имам чувството че съм бъгната.. ,че проблемът е в мен... (Не че търся проблем в приятеля си..) Той.. е супер нежен.. страхотен е.. изкарва ме извън кожата ми.. възбужда ме на макс.. но.. както казах.... така и немога да стигна края :( Споделете мненията си.. и ако можете дайте някакъв съвет..ще съм благодарна...

Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!

honda^
04-20-2007, 22:14
Ами ти от колко време води666 полов живот, по принцип???

MalKa_BLuDnica
04-20-2007, 22:18
тцтццт..и аз бях така.. :-k опитайте нещо ново.. и това се надявам да помогне :-k

ThePainIsReaL
04-21-2007, 06:27
Самите пози.. нагласата.. настроенито, атмосферата също са важни.
Пробвайте пози с по-дълбоко проникване или просто различни, при които да може да те гали навсякъде, прониквайки в теб.
Ами френската? Ами ръчичките ? Пак ли не можеш да получиш оргазъм.
Бтв може би си зависи от това колко време водиш полов живот. Макар че аз още при третия опит изпитах удоволствието докрай.. :roll:

jony
04-21-2007, 06:35
Почакай малко...

04-21-2007, 06:39
Ми както казва "ThePainIsReal" пробвай с ръчички,устни...и така ще разбереш ,че проблема не е в теб.

MC_JAMAL
04-21-2007, 07:26
Имах една приятелка дето 7 месеца водеше полов живот и чак тогава получи оргазъм. Така че спок

ProstoAz
04-21-2007, 09:27
И аз подкрепям ThePainIsReal - допълнителна стимулация на клиторчето ти трябва и няма начин да не свършиш. :wink:

koalka
04-21-2007, 19:03
Е, добре-кажи му да те лиже.Да стимулира клитора ти, пък да видим. :-k

Yuna
04-21-2007, 20:23
Е, добре-кажи му да те лиже.Да стимулира клитора ти, пък да видим. :-k

Е.. лизал ме е...;)

Yuna
04-21-2007, 20:25
Благодаря ви все пак.., ще пробваме..;))

bqsna_teenagerka
04-21-2007, 20:29
Самите пози.. нагласата.. настроенито, атмосферата също са важни.
Пробвайте пози с по-дълбоко проникване или просто различни, при които да може да те гали навсякъде, прониквайки в теб.
Ами френската? Ами ръчичките ? Пак ли не можеш да получиш оргазъм.
Бтв може би си зависи от това колко време водиш полов живот. Макар че аз още при третия опит изпитах удоволствието докрай.. :roll:
=D> 8) :wink: :P