View Full Version : Кандидатстване с ИСТОРИЯ
Здравейте!
Искам да попитам има ли хора влезли в ВУЗ които са се готвили само по учебник без да са ходили на частни уроци, защото като гледам имам теми по 5-6 страници,а като слушам хора които ходят на частни сущите тия теми са по 15-20страници и се чудя ако се падне малка тема кво ще прая :)
и бтв кажете колко време се готвихте
`Death`Whore`
04-21-2007, 10:24
То ако ставаше по учебник...ехеееееееее :) Темите са по 15, 20, даже това е малко...обикновено са над 20 страници.
а защо да не става ?
ти дан си кандидатсвала с история ?
`Death`Whore`
04-21-2007, 10:28
Не, но моя приятелка кандидатстваше с история. Ако напишеш 5 страници на изпита, най-вероятно дори няма да го прочетат.
и колко написа твоята приятелка :D
`Death`Whore`
04-21-2007, 10:29
Не помня, но тя учеше доста големи теми. И мисля, че имаше 5 или 5.25...
HopeLesss
04-21-2007, 10:33
Мхм... темите са поне по 15 страници, ако пишеш дребно! Не разчитай само на учебниците на Просвета, Анубис, Планета 3 и т.н. Вземи си книгите с разработени кандидат-студентски теми по история и ще видиш за какво става въпрос...
Ех... да вяха само по 5 страници...
П.П. И аз ще кандидатствам с история :wink:
Мхм... темите са поне по 15 страници, ако пишеш дребно! Не разчитай само на учебниците на Просвета, Анубис, Планета 3 и т.н. Вземи си книгите с разработени кандидат-студентски теми по история и ще видиш за какво става въпрос...
Ех... да вяха само по 5 страници...
П.П. И аз ще кандидатствам с история :wink:
от каде да ги взема тея книги кажи някое заглавие ПЛС
и ти на коя тема си сега :)
HopeLesss
04-21-2007, 12:58
Ми зависи къде искаш да учиш. За СУ е книгата на Милияна Каймакамова, Любомир Огнянов и др., за Търновския на Пламен Павлов и др... потърси в някоя он-лайн книжарница.
Аз съм на 3-тия раздел. :wink: