View Full Version : pf tva izpotqvane...
a we hora mnogo se izpotqvam.. aide pls kajete mi vie kakvo izpolzvate protiv izpotqvane i dobro li e.. trqbva mi ne6to naistina mnogo dobro..momi4e sam imam super qki bluzki no ne gi nosq za6toto se obrazuvat mokri petna pod mi6nicite..aide kajete
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
MalKa_BLuDnica
04-21-2007, 11:58
:smt017 :smt017 има едно дето му викат Rexona,..и да.темата не е за тука [-X
Schnitzer
04-21-2007, 12:31
Майката ми разправяше че и тя кат била малка много се изпотявала но като пораснала се научила да върви "равномерно" тоест с едно темпо и да не мисли много за това и не се изпотявала :-D
купи си Одорекс наистина помага.Аз имах същия проблем
http://biotrade-bg.com/index.php?p=8&l=1&c=2&id=5 има го и по аптеките
bqsna_teenagerka
04-21-2007, 21:10
:smt017 :smt017 има едно дето му викат Rexona,..и да.темата не е за тука [-X \:D/ =D> и аз ползвам REXONA и нямам никакви проблеми (зеления е най як)...а и наистина темата ти не е за тук а з акозметика
ako se izpotqva6 super mn
polzvai ZADYLJITELNO suh dezedoran - ni6to dr!
rexonata e mn dobra
nito miri6e6 sled tova nito ostavq petna po drehite
abe evala na tezi koito sa q izmislili :)
abe ako se izpotqva6 pove4e ot normalnoto samo dezodorant nqma da ti pomogne. az imah s16tiq problem no si vzeh ot germanie edno kazva se yerka i dokolkoto razbiram to e ekvivalent na toq odorex. ve4er predi lqgane se maje i na sutrinta se izmiva a sled tova si slaga6 nqkak1v dezodorant efekt1t e stra6en polzvam go ot 2 sedmici i ve4e po4ti ne se izpotqvam. taka 4e pot1rsi v aptekite yerka ako ne toq odorex i 6te vidi6 4e problem1t ti 6te se re6i za otricatelno vreme btw az go polzvam v kominaciq s1s nivea pearl beauty! Ajde USPEH!