Влез

View Full Version : sexoalna diskriminaciq

04-21-2007, 16:58
zashto kato v bulgariq taka i po celiqt svqt geyovete,bi sexoalnite i izobshto razlicnite hora s po razlichno mislen eot drugite se smqtata za ludi,bolni mozaci i edva li ne se "anatemosvat" ot obshtestvoto.

`Death`Whore`
04-21-2007, 17:00
Защото винаги различното е било анатемосвано. Всички гении са мислени за луди например.

04-21-2007, 17:12
da no ne govorim za vreme ono a za dneshno vreme.a razlichnite sa ignorian i zashtoto ne sa konformisti i ne se suglasqvat s mnenieto na drugite ili masata.vqrno che razlichnite hor aobiknovenno sa samotnino s apreospeli.
tochno zaradi tov ache sa razlichni i ne sa kato masasata.

`Death`Whore`
04-21-2007, 17:14
Хората не са се промени много от "време оно". :) Дори и интелигентните хора биват дискриминирани - "зубъри" били, "читанки" и т.н., много мислели...

04-21-2007, 17:20
znaesh li koq e jestokata istina
che te zavijdat i reznuvat ili tam kakto ti ishash go narechi che sa po umni che se zabavlavat povheche che sa postignali poveche v jivota i taka na tataka e tova e istinata

Adwokat
04-21-2007, 17:22
Чесно казано аз не смятам гейовете или бисексуалните за различни.. [-X

Dragon
04-21-2007, 17:29
bi_mнамирисваш ми на геййййййййййй :smt018

04-21-2007, 17:42
haide da ne zaasegame sehoalnata orientaciq na horata che moga d akaja mnogo neshta koito sa si naistina ne oborimi i nepoklatimi

04-21-2007, 17:43
На много интелигентните има какво да им завиждаш. Ама на гейовете какво има за завиждане? Иначе нищо против тях нямам.

`Death`Whore`
04-21-2007, 18:39
znaesh li koq e jestokata istina
che te zavijdat i reznuvat ili tam kakto ti ishash go narechi che sa po umni che se zabavlavat povheche che sa postignali poveche v jivota i taka na tataka e tova e istinata
Ако става въпрос специално за дискриминацията на умните от по-глупавите, повечето от тях според мен не завиждат - те смятат, че на тях им е добре и другите са смахнати. :)

bqsna_teenagerka
04-21-2007, 20:57
защото обществото е приело 4е "женският и мъжкият полов орган се привли4ат,и за тях не са нормални други комбинации"

PaRkInSoN
04-21-2007, 21:03
ЗАщОТО ЗА НОРМАЛНО Е ПРИЕТО МЪЖ С ЖЕНА!

Glezanka
04-21-2007, 21:26
Da razbirame li,che awtora na temata e pederast i edwa li ne iska da zashtiti nqkakwa poziciq chrez pisaniqta si?Jiweem w swobodna durjawa,wseki ima prawoto da izkazwa mnenieto si,kakwoto i da e to.Ne wyw wseki um cari anarhiq i ne wseki moje da prieme suchetanieto muj+muj ili jena+jena , za normalno.Az lichno ne priemam bisexualnosta i geiowete.Za men te sa s izkriwena psihika.

`Death`Whore`
04-21-2007, 21:27
За напълно ненормално е било приемано и жена с панталон. Ама защо ли пиша, понякога се чудя. Няма да ви накарам да мислите...

Glezanka
04-21-2007, 21:28
За напълно ненормално е било приемано и жена с панталон. Ама защо ли пиша, понякога се чудя. Няма да ви накарам да мислите...

Edno e da widish jena s pantalon ... drugo e da widish muj da burka w pantalona na muj ...

`Death`Whore`
04-21-2007, 21:31
След като не разбираш, не коментирай!

Glezanka
04-21-2007, 21:33
Ta nali foruma e za towa-wseki da komentira,da dawa mnenie.Ti zashto mislish che twoeto e nai-prawilno?

`Death`Whore`
04-21-2007, 21:41
Не твърдя да съм права.

FikyScHetOo
04-21-2007, 21:46
Според мен света е съграден на това,чем ъжкият и женският индивид създават потомство. Това с есчита за нормално. Също така,че мъжа трябва да 'пъха' половият си член, а не да му го 'пъхат'./ Това е ненормално. Затова другите неща се считат за луди, болни...и т.н. Тези хора с апросто по-различни. По-трудно е да кажеш в какво е различен някой, отколкоото да му кажеш,че е луд. Това е най-простото обяснение защо някой е различен. Но не винаги това е най-правилното...

Нямам нищо против лезбийките, гейовете и би сексуалните....стига да си пазят сексуалният живот в тайна. Някак не е най-приятната гледка да видиш на спирката целуваща се двойка (когато с еприбираш след тежък ден)...а ако тя е от двама младежи - абсурд

П.П. сега се сетих за някакъв цитат: Всички жени търсят мил и нежен любовник, но никоя от тях не с ее сетила,че тези мъже вече имат любовник :-D

kuber
04-22-2007, 05:47
Гейовете предават мъжкия род и с тях трябва да се постъпва като с предатели... Не смейте да ми казвате че те така се рждат... те се раждат мъже.

`Death`Whore`
04-22-2007, 06:10
Я ми обяснете защо при животните има хомосексуализъм в такъв случай.

Бтв, по вашата логика и самозадоволяването е напълно грешно, защото при него мъжът не опложда женска. Да не говорим, че при сексуалния акт мъжът трябва да се изпразни в жената. Още повече, че сексът трябва да се прави, за да се правят деца, а не както го правите вие.

Какво ще кажете по тези въпроси? Нищо смислено, сигурна съм. Защото ако хомосексуализмът е ненормален, и нещата горе са ненормални и недопустими.

Кубер, аз пък ще ти кажа, че е така. И ти нямаш голямо право на глас - "големите ебачи" да си знаят мястото.

А за гледките - на много хора не им е приятно да гледат и хетеросексуални двойки, но съобразявате ли се с тях? Не. На мен може да ми е неприятно да гледам хора, облечени в розово, те ще се съобразят ли с мен? Не. Всеки да гледа в своята паничка. На теб ако не ти харесва, правила ли си забележка на хомосексуална двойка по улицата? Поне гледала ли си ги укоряващо, за да им подскажеш, че това не ти харесва? Най-вероятно не. Тогава защо се оплакваш?

И да си дойдем на въпроса - защо мъжете са против гейовете, а жените обикновено не са? Дори да го отричат, е ясно - защото вътрешно чувстват, че ако не ги напсуват, ще помислят самите тях за гейове и женчовци.
Всъщност това доколко си мъж не се измерва по това дали чукаш мъже или жени. Мъжът е поведение, мъжът е характер.

И за пореден път казвам - глупави и безсмислени мнения не желая, ако са отправени към мен. Ако ще говорите с мен, да е смислено и да не са глупости.

JoeBanana
04-22-2007, 06:43
zashto kato v bulgariq taka i po celiqt svqt geyovete,bi sexoalnite i izobshto razlicnite hora s po razlichno mislen eot drugite se smqtata za ludi,bolni mozaci i edva li ne se "anatemosvat" ot obshtestvoto.
може би, защото сте неграмотни http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif

kuber
04-22-2007, 07:01
Кубер, аз пък ще ти кажа, че е така. И ти нямаш голямо право на глас - "големите е**чи" да си знаят мястото.

Кой е казал, съм голам ебач. Аз сум мъж който списи със жени и ако има възможност с удовоствие ще нарита някой педал...

Съгласен съм че мъжът е характер, но кажи ми какво мажествено има в гейовете?

_Vivisection_
04-22-2007, 07:07
1. Казах и ми омръзна да повтарям - говоря с хора, които казват НЕЩО. А ти не каза нищо в поста си, само говориш едни и същи заучени неща.
2. Мен ще нариташ ли, защото си падам по жени? И не ми казвай, че е различно - абсолютно същото е. Две жени пак могат да правят секс, който не би могъл да доведе до продължаване на рода, което означава, че е нередно.
3. ПРАВОПИС!

04-22-2007, 07:08
И един гей може да се държи като мъж на място. Това,че харесва мъже не го прави по-малко способен.
Слави Трифонов: "Искаш да ти отговоря или искаш да ми задаваш въпроси? Азис се държи професионално. Когато е дошъл и е участвал в нашето шоу Азис никога не е имал претенции, никога не се е правел на велик, на звезда. Той идва като нормален човек, сяда поглежда ме в очите и пита: “Какво трябва да направя?” И аз му казвам: “Трябва да правиш това.” Той казва: “Правя го, става.” Никога не е мрънкал, никога не се е оплаквал. Е, това не заслужава ли уважение? Азис може да е всякакъв, но той е професионалист. Може да смята, че ражда, че… Това не ми харесва. Даже ми е отвратително. Катето Евро стиска пъпка на гъза на Азис. Това ми е… Знаеш ли как се чувствам? Но Азис е професионалист. Това няма нищо общо с всичко останало. Или може би има общо с неговото съзнание. Но Азис като дойде и като тръгне да прави нещо се държи професионално."

_Vivisection_
04-22-2007, 07:10
Ето за това говоря!

kuber
04-22-2007, 07:19
не ми се правете на умни и образовани.
Педалите са болни...
Как така ония дето се мисли за Наполеон го вкарват в лудницата, а онова нето се има за жена седи навън на свобода...
Ако на него всичко му е наред, тогава трябва да се пуснат всички луди..

`Death`Whore`
04-22-2007, 07:21
Никой не се прави на образован, казвам ти неща, над които може д се размишлява. Но ти си кон с капаци и не приемаш чуждото мнение.

Има разлика между това да се мислиш за жена и да харесваш мъже - първото се нарича транссексуалност. Искаш да ми кажеш, че всички хомосексуалисти са травестити? Излагаш се вече.

И не отговори на въпроса ми - аз ненормална ли съм? Трябва ли да ме пребият или вкарат в лудница?
И в допълнение на горното - не се мисля за мъж, а съм харесвала жена. Замисли се малко - няма да ти стане нищо.

Skullbreaker
04-22-2007, 07:24
За каква дискриминация говориш :о . Аз поне се отнасям с обратните и бисексуалните като с всички останали . Какво им е различното?Смисъл всички сме хора.

kuber
04-22-2007, 07:25
И не отговори на въпроса ми - аз ненормална ли съм? Трябва ли да ме пребият или вкарат в лудница?
И в допълнение на горното - не се мисля за мъж, а съм харесвала жена. Замисли се малко - няма да ти стане нищо.

Дааааа разбира се, но трябжа да те шамари някои които не е гнуслив.

`Death`Whore`
04-22-2007, 07:27
Вече ставаш жалък. Какво ми е гнусното, малкия?

Skullbreaker
04-22-2007, 07:28
Max respect @ DeathWhore.
Ми то ако секса се правеше само за деца , сега всяко средностатистическо семейство щеше да има по 15+ деца. В момента се използва като хм...отпускане на напрежението така да го кажем.

kuber
04-22-2007, 07:33
Ако бях жалък, не би трябвало да ми обръщаш внимание, но явно те дразня мно...
От каде да знам какво ти е гнусното, но си го имаш... и тая простотия за животните дето я казваш... е нали хората не бяха животни...
Май хората са животни когато има полза от това и не са когато няма полза..
И стига си ми се нервила.... незма какво се опитваш да постигнеш..
Аз лично съм строшил многа педалски носове...

`Death`Whore`
04-22-2007, 07:39
Хората са животни, винаги съм го казвала. :) И да, жалък си. Не ми развивай бесмислени теории.

Браво, толерираш биенето на жени. Това мъж ли те прави? Това те прави плужек. И всички "педали" са повече мъже от теб.

kuber
04-22-2007, 07:42
Хората са животни, винаги съм го казвала. :) И да, жалък си. Не ми развивай бесмислени теории.

Браво, толерираш биенето на жени. Това мъж ли те прави? Това те прави плужек. И всички "педали" са повече мъже от теб.

Мразя побоят над жени [-X ,
Мъжат се бие с мъж, жената с жена... Малко са случеите в които съм удрял момиче и това е така щото после съвеста ме гризе...

`Death`Whore`
04-22-2007, 07:43
Но каза, че някой трябва да ме набие.

silver_angel
04-22-2007, 07:46
dokolkoto az sum zabelqzala, lezbiikite se vuzpriemat po-lesno ot horata otkolkoto geiovete. moje bi za6toto pove4eto muje mislqt 4e jenskata nejnost e krasiva, dokato geiovete otbluskvat ... za6toto .. ami vie kajete ;)

kuber
04-22-2007, 07:48
Но каза, че някой трябва да ме набие.

да правилно НЯКОЙ

kuber
04-22-2007, 07:49
dokolkoto az sum zabelqzala, lezbiikite se vuzpriemat po-lesno ot horata otkolkoto geiovete. moje bi za6toto pove4eto muje mislqt 4e jenskata nejnost e krasiva, dokato geiovete otbluskvat ... za6toto .. ami vie kajete ;)

Мога да се съглася...

`Death`Whore`
04-22-2007, 07:50
Не ме карай да повтарям - толерираш побоя над жени и подстрекаваш към такъв. Придържам се към мнението си - нищо мъжко няма в това.

kuber
04-22-2007, 07:55
Не ме карай да повтарям - толерираш побоя над жени и подстрекаваш към такъв. Придържам се към мнението си - нищо мъжко няма в това.

Абе не го толерирам... Бой над жена трябва да има само от жена, не от мъж... не са една категория просто....
Мъжете се бият с мъже, жените с жени.
Какво толкова сложно има...

`Death`Whore`
04-22-2007, 08:11
Схванах, но ти от началото не схващаш какво говоря аз.

kuber
04-22-2007, 08:20
Схванах, но ти от началото не схващаш какво говоря аз.

ами обясни по добре тогава......
хехехе

lii40
04-22-2007, 08:26
защото повечето хора не приемат да има различни... и общо взето разсъждават снобски...в крайна сметка никой нормален не би трябвало да им се връзва много...въобще не се трогвай! светът е такъв и май такъв ще си остане...и най-важното е хората, които са ти близки и на които рачиташ да те подкрепят! на другите може да им теглиш една.... :-D

04-22-2007, 08:31
dobre kakvo ste se hvanali sichki mujut i jenata sa da se ebut samo t ei a pravqt deca
i ne e bilo prieto muj s muj i jena s jena no ne e prieto za normalno i svirkite i shpaklite i orgite i sichko koeto e izvun ramkite na normalniqt sek a imeno mujut ot gore i lashka jenata.

04-22-2007, 08:39

Мразя побоят над жени [-X ,
Мъжат се бие с мъж, жената с жена... Малко са случеите в които съм удрял момиче и това е така щото после съвеста ме гризе... znaci ne otrichash che si udrql jen aili momiche koeto pak ne te pravi muj shtom su udaril pak shte odarish kolkoto i d ane ti se vqrva.a za ogrizeniqta n emojesh za se opravdavash s tova zashtoto suznatelno si odaril a shtom pravish neshto sus znanie mojebi si mogul da go predotvratil izbegnal

fulldelight
04-22-2007, 10:49
Абе нз....Светът е създаден така, че когато мъж и жена правят секс, се ражда дете. Значи това е правилната комбинация => хомосексуалните са различните и наистина изкривените. Това, обаче, не значи, че те са към по-ниска прослойка на обществото или друга категория хора... Всеки, сам по себе си, е различен и малко от малко луд. Мисля, обаче, че вместо да съдят мъже или жени, които избират сексуални партньори от същия пол, хората трябва да насочат вниманието си към педофилите и изнасилвачите, защото те са заплаха за хората.
Изказвания от рода на онова, колко педалски носове е счупил някой си, са най-малкото ограничени, защото това е дискриминация, а дискриминацията е знак за тясно психично пространство. Да съдиш за човек по сексуалността му е като да съдиш за него по дрехите! Хомосексуалист...това е просто лейбъл!