View Full Version : Da mu vqrvam li?
Zdraveite na vsi4ki.Zna4i na skoro se zapoznah s edno mom4e v Skype i ot togava si pi6em.Nz :-k v na4aloto nqmah ni6to kum nego no sled vreme toi zapo4na da mi kazva 4e ima 4uvstva kum men i 4e za nego sum spetzialna.I nqkaksi i az zapo4nah da izpitvam ne6to kum nego.Znam 4e tova nqma bude6te za6toto sme ot razli4ni gradove no mnogo iskam da se polu4i ne6to.Toi e po golqm ot men s 3 god.Molq vi 4ove4eta daite nqkakuv suvet. [-o<
A i za vsi4ki koito 6te kajat 4e ot kade da sum sigurna 4e ne e nqkoi pedofil -sigurna sum
Blagodarq predvaritelno :-)
Не сте се виждали, а той има чувства...Не мислиш ли, че маалко преувеличава?
ABSOLUTme
04-21-2007, 19:36
Не можеш да обичаш някого,ако не го познаваш.А опознаването не е истинско по Skype.Ако наистина има симпатии към теб-хубаво.Но докъде е готов да стигне,за да сте заедно?Уточнете си тези неща и тогава пак пиши.
mirelchety
04-21-2007, 19:43
toi da doide v tvoq grad izlezte na kafe i vij dali moje da se poluchi neshto s tozi chovek
Не сте се виждали, а той има чувства...Не мислиш ли, че маалко преувеличава?
prava si puk i po skype vseki vtori mi kazva 4e imal 4uvstva kum men, za men tva sa gluposti..
MalKa_BLuDnica
04-21-2007, 20:53
в тооо нет аман от педфили и откачени..не му вярвай според мен :-k
ABSOLUTme
04-21-2007, 20:59
в тооо нет аман от педфили и откачени..не му вярвай според мен :-k
каза и отряза :lol:
Zdraveite na vsi4ki.Zna4i na skoro se zapoznah s edno mom4e v Skype i ot togava si pi6em.Nz :-k v na4aloto nqmah ni6to kum nego no sled vreme toi zapo4na da mi kazva 4e ima 4uvstva kum men i 4e za nego sum spetzialna.I nqkaksi i az zapo4nah da izpitvam ne6to kum nego.Znam 4e tova nqma bude6te za6toto sme ot razli4ni gradove no mnogo iskam da se polu4i ne6to.Toi e po golqm ot men s 3 god.Molq vi 4ove4eta daite nqkakuv suvet. [-o<
A i za vsi4ki koito 6te kajat 4e ot kade da sum sigurna 4e ne e nqkoi pedofil -sigurna sum
Blagodarq predvaritelno :-)
Вярвай му. Happy ?
ЛуДо_вЛюБеН
04-22-2007, 01:13
Защо ли си мисля, че за него:
"Имам чувства", означава "Искам секс"
:-k
А какво друго може да означава ? "Искам бонбонче" ли ?
ЛуДо_вЛюБеН
04-22-2007, 01:21
По поста ти разбирам, че за тебе тия двете понятия чувства и секс са еднакви...
Тц... доста си заблуден или все още не знаеш смисъла на това да кажеш на някой че изпитваш чувства към него!
Порасни малко и ако достигнеш интелектуално ниво, различно от това на бавноразвиващ се, тогава поствай.
alkobalko
04-22-2007, 05:53
Вие не сте се виждали дори, а той казва, че има чувства към теб. Доста преувеличено ми звучи.
juSTkiddy
04-22-2007, 07:31
Ем мнн трудно ми е да повярвам че след като даже не сте се виждали на живо има някакви чувства...Може да има симпатии към теб или нещо такова..Ми нз ако мн ти харесва вижте се и ще разбереш какъв е наистина..
И н мен ми звучи странно без да сте се виждали на живо той да има чак такива чувста.Смисъл възможно е,но ми се струва доста странно.Защо не се видите като начало..ако градовете ви са по близко ..няма да е чак такъв голям проблем :wink:
sasha_90
04-22-2007, 08:05
В никакъв случай не му вярвай!
malkoto_sladur4e
04-22-2007, 08:45
:smt005 Интересно ми е как реши,че връзката няма бъдеще? :-k :-k :-k Аз и моето гадже се запознахме в IRC,той е със 7 години по-голям от мен,от два различни града сме и вече сме заедно година и 5 месеца! :wink: Тъй че ако наистина искате да сте заедно тия мижави причини не могат да попречат!Успех! :wink:
Порасни малко и ако достигнеш интелектуално ниво, различно от това на бавноразвиващ се, тогава поствай.
Хах, гарантирам ти че имам много по-развита ценностна система от повечето пишещи тук. А и съм далеч от нивото на бавноразвиващите се, повярвай ми.
Кво да направя че момиченцата тук освен за ташак за друго не стават ? Като изключим байо и една на 21 ( :lol: ) които евентуално мислят но и те си губят времето да се обясняват. Аз просто разпускам. :lol:
WindfaLL
04-22-2007, 09:57
Ако той наистина има чувства към теб-нека дойде до тфоя град и да ти ги докаже по някакъф начин...А за скайп не знам дали може да се получи нещо...може...нз
JoeBanana
04-22-2007, 09:59
Хах, гарантирам ти че имам много по-развита ценностна система от повечето пишещи тук. А и съм далеч от нивото на бавноразвиващите се, повярвай ми.
Кво да направя че момиченцата тук освен за ташак за друго не стават ? Като изключим байо и една на 21 ( :lol: ) които евентуално мислят но и те си губят времето да се обясняват. Аз просто разпускам. :lol:
а такаhttp://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
кажи им го на малките имбецилиhttp://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
aP0kAlIpSiS
04-22-2007, 10:06
Ако "връзката" ви си остане в интернет пространството-не очаквай много.
Но може да се разберете и да се видите-щом си сигурна,че не те излъгал за възрастта си. Бъди внимателна с хората от интернет- все пак по принцип трудно се опознава човек,а тук...още повече.
Digital ti si edno mn typo par4e lek...
Digital ti si edno mn typo par4e lek...
цункай ми и ще ми мине
За мен важи "Далече от очите, далече от сърцето". Изпитвала съм същото и останах разочарована. Интернет любовта не е любов и ще е по-добре за теб да се дистанцираш сега, защото после ще бъде късно и ще страдаш много повече.
ЛуДо_вЛюБеН
04-22-2007, 11:08
Малък имбецил ще викаш на баща си. Явно е бил прекалено голям кретен да направи идиот като тебе!
JoeBanana
04-22-2007, 11:15
Малък имбецил ще викаш на баща си. Явно е бил прекалено голям кретен да направи идиот като тебе!
кой пък се е обърнал персонално към теб, бе, хюмне ?
аааауууу колко сме докачливи http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
сега кажи нещо и за майка ми, за да докажеш, че не си малък, а ГОЛЯМ имбецил
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
п.п. имам и сестра
kobrichka
04-22-2007, 13:08
Не сте се виждали и той твърди че има силни чуства към теб и ти му вярваш? ](*,) Абе момиче осъзнаи се!Това са пълни глупости по тая логика всички от този форум може да ти кажат че те обичат и ти ще им повярваш ли :?: Не се занимавай с глупости,а живеи в реалноста,срещаи се с момчета които си виждала.
toi da doide v tvoq grad izlezte na kafe i vij dali moje da se poluchi neshto s tozi chovek
и аз съм на това мнение.
MalKa_BLuDnica
04-22-2007, 13:15
По поста ти разбирам, че за тебе тия двете понятия чувства и секс са еднакви...
Тц... доста си заблуден или все още не знаеш смисъла на това да кажеш на някой че изпитваш чувства към него!
е да ..хубаво е да има чуства ама през чата..не ти ли се струва малко подозрително и странно???? :smt017 без даже да сте се виждали
Вие не сте се виждали дори, а той казва, че има чувства към теб. Доста преувеличено ми звучи.
И аз съм на тва мнение!!!
LosT`HearT
04-22-2007, 14:19
оо за мен не трябва са му вярваш
не може за него да си както каза ти специална,
та вие не сте се виждали,не може ейтака да има истински чуства,
а ако някога си оговорите среща според мен трябва много да внимаваш..какви ли не има в нета,не се доверявай лесно!
PoLiToOo
04-22-2007, 14:46
и аз такам мисляя :smt006
като има чувства нека дойде в твоя град да се видите :wink: