PDA

View Full Version : За завършването...

LoveATB
04-21-2007, 20:11
Абе хора.. на завършването на 12-ти клас.. (сега на 24май) другарката по музика иска от мен и едни мои приятелки да пеем някакви песни по случай празника .. да поздравим 12-ти клас и каза ние да измислим нещо. Всички взеха да предлагат обичайните песни които винаги се пеят.. тамм Един неразделен клас.. след 10 години и такива.. ноо аз искам да ги поздравим с нещо по оригинално в смисъл да не е както всяка година и затова ви питам ако можете да дадете някакви идейки за песнички.. дори и да не са някви за изпращането няма значение.. само да не е поп-фолк или балада.. нещо по `teen` :P
айде плс ако можете подскажете.. квото ви дойде на ум .. стига да е доло-горе подходящо де :lol:

ProstoAz
04-21-2007, 20:12
Rembrandts - I'll Be There For You (песничката от сериала Приятели) :wink:

MauMyHkaTa
04-21-2007, 20:57
Rembrandts - I'll Be There For You (песничката от сериала Приятели) :wink: Ха, става, дам! :) LoveATB, между другото много е добра идейката ти да измислите нещо по-"необичайно", би било хубаво, но ако не успеете, не мисля че трябва да се притясняваш! Знаеш ли, и аз така си виках досега като гледах другите 12-класници: "Винаги им пускат една и съща песен (песни), те сигурно са им се наслушали вече от предни години", но нямаш си и на идея колко по-различно е, когато тъкмо ти си сред тези 12-класници! ;) Поне според мен е така! Сигурна съм, че дори и на моето тържество (изпращането) в училище да се пеят същите, ще ми е много весело и в същото време много тъжно! Аз не бих имала нищо против, стига празненството да е хубаво и с настроение, за да се почувствам наистина като част от училището, в което съм била за тия 5 години (макар и за последно)! :-)