Влез

View Full Version : Kola maska speshno

lubopitniq
04-21-2007, 20:59
Znachi az sym mom4e i do momenta izpolzvah brusna4ka , no ve4e iskam da premina na kola maska zashtoto nqmam tolkova vreme da se brusna prez den i iskam da popitam kolko struva kola maska za celoto tqlo bez rucete imam predvid krakata intimnata oblast .... korema gurdite ...... ?

04-27-2007, 09:13
povqrvai mi ne ti trqbva. ostani si s brasni4a :)

vercheto
04-27-2007, 10:27
znaesh li pochistvaneto sas samobrasnachka e nai barziq i lesen nachin...no dobre si reshil da premine6 na kola maska...nemoga da ti kaja kolko shte ti stuva da otidesh na kometik za kola maska zashtoto na vsqkade cenite sa razlichni...ako otidesh v nqkoe po evtivno kozmetichno studio okolu 20 lv moje i da ti stignat...no pak ti kazvam ne e sigurno zashtoto navsqkade celite sa razlichni ...:) :D :D :D

Butterfly^
04-27-2007, 12:03
znaesh li pochistvaneto sas samobrasnachka e nai barziq i lesen nachin...no dobre si reshil da premine6 na kola maska...nemoga da ti kaja kolko shte ti stuva da otidesh na kometik za kola maska zashtoto na vsqkade cenite sa razlichni...ako otidesh v nqkoe po evtivno kozmetichno studio okolu 20 lv moje i da ti stignat...no pak ti kazvam ne e sigurno zashtoto navsqkade celite sa razlichni ...:) :D :D :D

20 лева за кола маска на цялото тяло- пълен абсурд. Само краката мисля че са към 12- 13 лева, а да не говорим за останалите части. Отиди в някое козметично студио и попитай там най добре;]