Влез

View Full Version : момчета за секс и момчета за връзка?

мацката
04-22-2007, 09:54
значи...искам да питам момичетата във форумчето дали правят такова разделение
знам че сега всички ще почнат да говорят как няма нищо по-хубаво от това са правиш секс с човека,който обичаш.Да знамЮ! Така е-и аз имам приятел от близо 2 години и наистина няма нищо по-хубаво от секса с него. Но има момчета ,който като ги видиш и просто имат едно излъчване-абе само за секс стават :oops: нз дали ще можете да ме разберете но се надявам да ми отговорите :-D

Butterfly^
04-22-2007, 09:59
разбирам те да..познавам такива момчета, даже си и признавам (и аз си имам приятел), че съм имала некви странни сънища 8-[ Но само до там! Обичам момчето с което съм и никога няма да му изневеря и то с момче, което е само за секс :wink:

JoeBanana
04-22-2007, 10:01
вземи си едно момче за всичко и няма да ти се налага да се чудиш http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
от секс до дърводелство - чиста работа http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif

Skullbreaker
04-22-2007, 10:04
вземи си едно момче за всичко и няма да ти се налага да се чудиш http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
от секс до дърводелство - чиста работа http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif

Някой ден ше ме убиеш от смях :smt005 .

bUrkov
04-22-2007, 10:17
Moje da vi se stori stranno no edin den gledah predavaneto "Mad Lab" po National Geographic i tam kazaha, 4e edna jena dori i da e ludo vliubena v edin maj (koito ima obiknovenno teloslojenie i nqma mnogo muskuli), ima periodi ot mese4niq i cikal kogato ako e sklonna kam 100% iznevqra s drug "Ma4o" koito ima ogromni bicepsi i masivna muskulatura. Tova e vrodeno pri jenite za da moje da predadat po-silno pokolenie. Zatova spokoino :D ima maje za vsi4ko i v tova nqma nishto losho, zashtoto e vroden instinkt ;)

fulldelight
04-22-2007, 10:30
хм...в крайна сметка не е престтпление - ако ти се прави само секс, прави. Аз лично не бих искал да бъда момче за секс, защото не си падам по такива работи, но има момчета, които искат просто секс и ако си намерят и момиче, което иска просто секс, не виждам какъв е проблема...

мацката
04-22-2007, 11:00
аз не бих изневерила на приятеля си ако ще и не мачо ами нз какъв да стои пред мен :-D
преди да го срещна съм имала заигравки с момчета ей така...може да ви се стори и курвенска работа,но както и мъжете така и жените понякога имат нужда от един див и неубоздан секс без никакви ангажименти :P тези момичета,които са изпитвали такава нужда ще знаят за какво става въпрос :)
сега да не си помислите че съм някаква пичка дет си ляга със секи.... [-X

04-22-2007, 11:04
аз не бих изневерила на приятеля си ако ще и не мачо ами нз какъв да стои пред мен :-D
преди да го срещна съм имала заигравки с момчета ей така...може да ви се стори и курвенска работа,но както и мъжете така и жените понякога имат нужда от един див и неубоздан секс без никакви ангажименти :P тези момичета,които са изпитвали такава нужда ще знаят за какво става въпрос :)
сега да не си помислите че съм някаква пичка дет си ляга със секи.... [-X
a ti kakvo samo se orpavdava6 tova kakva si ti si e tvoq rabota, ina4e: kogato govori nagona i razuma ne moje da si kaje dumata :)

мацката
04-22-2007, 11:10
пич аз не се оправдавам-никога не съм се срамувала от това което съм правила и няма и да се срамувам...просто има хора,които не разбират прости биологични нужди като секса :) радвам се че има хора,които мислят като мен :-D

04-22-2007, 11:15
пич аз не се оправдавам-никога не съм се срамувала от това което съм правила и няма и да се срамувам...просто има хора,които не разбират прости биологични нужди като секса :) радвам се че има хора,които мислят като мен :-D
s edna zabelejka: pi4KA sum :P

мацката
04-22-2007, 11:20
ами още по-добре :) в смисъл не си ли срещала момчета дето като ги видиш и вече виждаш как се мятате из леглото :) а като видиш друг- само любов си представяш :))
ам айде и някой др да пише че то тука малко като чат стана