Влез

View Full Version : Хомосексуалистите

Дани
04-22-2007, 11:33
Здравейте всички !
Темата мога още от сега да кажа че не е базик ни най малко !

Става дума за това че аз съм хомосексуален мъж (вече 5 години си падам по момчета)
Но въпроса е защо всички ни пренебрегвате и ни се смейте ?
Ние сме хроа точно като вас, и секса между нас е съвсем малко по различен, да правил съм го с момче и мога да кажа че е много по-яко защото той знае точно какво искам и аз също !

Така че спрете с тия пресмехулни действие отпратени към нас [-(

JoeBanana
04-22-2007, 11:37
добре, сладур {} http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif

fulldelight
04-22-2007, 11:42
Какъв е смисъла на темата :?: :!: :!: :!: :!:

silver_angel
04-22-2007, 11:44
ami li4no na men mai ne mi pravi vpe4atlenie tova ... nito mi e veselo da se prismivam na hora kato Dani .. taka 4e ot moq strana nikoga dosega ne e imalo `prismehulni deistviq` :shock:

MalKa_BLuDnica
04-22-2007, 12:13

ще ме разбие тоя човек :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

а по темата..да си жив и здрав..никой не харесва гейовете вярно е..ама незнам шо..на мен лично ми е гнусно :-k :-k ](*,)

Adwokat
04-22-2007, 12:15
пренебрегвате и ни се смейте ?
[-(

никой не ви пренебрегва.. [-X

A_JoLiE
04-22-2007, 12:30

ще ме разбие тоя човек :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

а по темата..да си жив и здрав..никой не харесва гейовете вярно е..ама незнам шо..на мен лично ми е гнусно :-k :-k ](*,)
i az sam saglasna kofti e sq da vidi6 dve mom4eta da se {P} ili ... mi gadno e prosto i jenite sa kofti gledka ama tva si e izvrateno. Ne vi se smeq ili ot roda .... naprotiv vinagi sam iskala da si imam fr gei!!!

Cristiano_Ronaldo
04-22-2007, 12:36
kogato vidq dvama muje da se {P} mi idva da povurna neznam za vas...

Adwokat
04-22-2007, 12:37
Намали си АВАТАРА е роналдо , че дразни.. :smt013

Cristiano_Ronaldo
04-22-2007, 12:50
ok.. ama nesa karai samo...

04-22-2007, 12:54
Педалите да се разстрелват предлагам аз.
И после що нямалко раждаемост в тая държава? Ами как ще има, то мъже не останаха, само педерасти.

bqsna_teenagerka
04-22-2007, 12:56
добре, сладур {} http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif :smt005 ОХ power немам думи за тебе!

Adwokat
04-22-2007, 12:59
Педалите да се разстрелват предлагам аз.
И после що нямалко раждаемост в тая държава? Ами как ще има, то мъже не останаха, само педерасти.
с тебе на чело,нали?! :smt005 :smt005

ха... :smt005 :smt005

aniezina
04-22-2007, 13:14
Всеки човек си прави сам избора. Аз нямам нищо против "вас". Но имам няко неясности относно изказванията ти и темата въобще...
1. Казваш че харесваш момчета от 5 години-до колкото знам, човек се ражда такъв какъвто е, аз не мога да кажа че харесвам момчета от х време, нали? Не е ли по-правилно да кажеш че знаеш за ориентацията си от 5 години....
2.Какъв е въобще смисъла на темата?! Не искаш да се говори против гей обществото-ок, но защо смяташ че с една тема, ще постигнеш това което се мъчат да постигнат хилядите хомосексуалисти по цял свят?
3. Наистина е по-добре когато партньора ти знае какво искаш, и ние нямаме право (наистина е така въпреки че го правим, и то по жесток начин) да ви обиждаме и критикуваме, но признай че и ние имаме правото на собствено мнение. Има хора които нямат нищо против "вас" но не им е приятно да ви гледат как се натискате например... за нас, е такова възпитанието-че това не е нормално.
Заради всичко това и ред други причини, "вие" ще бъдете съдени и хулени, защото сте избрали да сте "различни", а всичко различно, според някои е и ненормално и грешно,и трябва да е съдено! Щом си избрал да си "различен" сега ще търпиш! Не те съдя за избора ти, напротив, искам да ти потскажа че трябва да го защитаваш и отстояваш, но не и с безмислени теми и прочие...

kuber
04-22-2007, 14:35
Всеки човек си прави сам избора. Аз нямам нищо против "вас". Но имам няко неясности относно изказванията ти и темата въобще...
1. Казваш че харесваш момчета от 5 години-до колкото знам, човек се ражда такъв какъвто е, аз не мога да кажа че харесвам момчета от х време, нали? Не е ли по-правилно да кажеш че знаеш за ориентацията си от 5 години....
2.Какъв е въобще смисъла на темата?! Не искаш да се говори против гей обществото-ок, но защо смяташ че с една тема, ще постигнеш това което се мъчат да постигнат хилядите хомосексуалисти по цял свят?
3. Наистина е по-добре когато партньора ти знае какво искаш, и ние нямаме право (наистина е така въпреки че го правим, и то по жесток начин) да ви обиждаме и критикуваме, но признай че и ние имаме правото на собствено мнение. Има хора които нямат нищо против "вас" но не им е приятно да ви гледат как се натискате например... за нас, е такова възпитанието-че това не е нормално.
Заради всичко това и ред други причини, "вие" ще бъдете съдени и хулени, защото сте избрали да сте "различни", а всичко различно, според някои е и ненормално и грешно,и трябва да е съдено! Щом си избрал да си "различен" сега ще търпиш! Не те съдя за избора ти, напротив, искам да ти потскажа че трябва да го защитаваш и отстояваш, но не и с безмислени теми и прочие...

смисалът на темата е че няма смисал....
Педалите са срам за човечеството...

aniezina
04-22-2007, 18:23

смисалът на темата е че няма смисал....
Педалите са срам за човечеството...
Айде стига де! Всеки има право на избор, твоя е да не ги харесваш, но те не са длъжни да търпят убидите ти, все пак, какво ти пука на теб, или на мен, той с кой спи, стига да не парадира с това, не е ли така?!
Претстави си че той започне да те обижда защото....не знам, си от дадено населено място или въобще някакво различие, няма да е приятно, нали? И пак казвам, не е наша работа той кво прай в леглото, стига извън него да не парадира с това, да отстоява, но не да ни го вре в лицето, тогава няма как да не бъде оплют...

mi6ani
04-22-2007, 18:39
:smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt018 za6to za boga ne ni ostavete na mira we kvo vi barka s koi si lqga me vse pak taka sme rodeni i ne moje ni6to da napravim!!! moga da vi kaja 4e nie sa6to ne vi razbira me no ni6to ne kazva me nali!?! :smt013 :smt018 :smt013

Alihasan
04-22-2007, 18:40
Homosexualistite trqbva da se izbiqt v gazova kamera kakto hitler e pravil -_-

melito_94
04-22-2007, 18:41
power bez teb foruma e zaguben kato ti 4eta postovete i mi stava tolkova sme6no 4e 4ak ne6to ma gadeli4ka ot vatre a sq po temata:ne obi4am da slu6am i gledam {P} mejdu geyove oba4e izvan legloto sa mn sladki kato darjanie govorqt edno takova hiper sladko i s tqh moje da sa obsajda si4ko svarzano s jenski raboti

mi6ani
04-22-2007, 18:41
Homosexualistite trqbva da se izbiqt v gazova kamera kakto hitler e pravil -_-

:smt013 :smt013

koalka
04-22-2007, 18:44
Така е-все още хората не гледат с добро око на гейовете.Ако толкова е неприятно-не го показвайте.

Dancho_93
04-22-2007, 18:44
Девивъзт на хомосексуалистите знаете ли какъв е? - "Болката е малка,а срамът е голям. :smt005
А знаете ли защо мъжете стават педали(хомосексуалисти)?
Ами защото в търсене ня идеалната половинка те осъзнават,че тя неможе да е жена и затова смятат,че трябва да е мъж.
Източник:Сестра ми :D :D :D :D
По темата:Никой не ви пренебрегва,но просто хората не са свикнали 2ма мъже да се {P},но разбира се,че ако един нормален мъж види две жени да се :smt008 ще му се прииска да се присъедини,но ако види двама мъже да се :smt008 ще му се прииска да ги пребие.
От мен толкова.