View Full Version : NQKOI JIVEE LI S GADJETO SI?
Q KAJETE :) PO KOLKO PATI NA DEN PRAVITE SEX :) NIE S MOQ AKO JIVEEHME ZAEDNO SAMO TOVA 6TQHME DA PRAVIM :D
silver_angel
04-22-2007, 11:54
sled godina 6te ste sem.nimfomani ;)
sh3_1s_7h3_0n3
04-22-2007, 12:08
ще го правите в началото и накрая ще го намалите значително...
с'я сте неиздържали 'щото не се виждате често или не го правите често..
MalKa_BLuDnica
04-22-2007, 12:10
мхм съгласна съм...а една приятелка жижееше с гаджето си и каза че е много яко =D>
Q KAJETE :) PO KOLKO PATI NA DEN PRAVITE SEX :) NIE S MOQ AKO JIVEEHME ZAEDNO SAMO TOVA 6TQHME DA PRAVIM :D
бтв то ще ви омръзни.. :smt006
silver_angel
04-22-2007, 12:17
мхм съгласна съм...а една приятелка жижееше с гаджето си и каза че е много яко =D>
... 100% e taka
Не е вярно!Аз и приятелят ми сме заедно година и половина почти и се пукаме като зайци всеки ден!
Не е вярно!Аз и приятелят ми сме заедно година и половина почти и се пукаме като зайци всеки ден!
И после кой каза че живота не се върти околу секса :smt017 :smt005
Vqrno 4e sme malki, no ako imahme vyzomjnostta da prekarame pone edinden i edna no6t zaedno6te6e dastrahotno - cql den 6tqhme da se razhojdame, gonim i zaka4ame po kakvi li ne na4ini i ve4erta 6tqhme da si legnem i sys sigurnost 6tqhme da go napravim... tolkova bi bilo hubavo ako mojehme posle dazaspim ikatose sybudq na sutrinta toio6te da e domen (da si priznaq me4taq za edin takyv den... PONE za edintakyv)
Ne mi se vqrva 4e ako jiveehme zaedno 6tqhme da pravim po "cql den" sex (veroqtno, zaradi vyzrasttamislq taka), za6toto ima tolkova mnogo drugi hubavi ne6ta v edna vryzka osven nego...
sh3_1s_7h3_0n3
04-22-2007, 17:48
Vqrno 4e sme malki, no ako imahme vyzomjnostta da prekarame pone edinden i edna no6t zaedno6te6e dastrahotno - cql den 6tqhme da se razhojdame, gonim i zaka4ame po kakvi li ne na4ini i ve4erta 6tqhme da si legnem i sys sigurnost 6tqhme da go napravim... tolkova bi bilo hubavo ako mojehme posle dazaspim ikatose sybudq na sutrinta toio6te da e domen (da si priznaq me4taq za edin takyv den... PONE za edintakyv)
Ne mi se vqrva 4e ako jiveehme zaedno 6tqhme da pravim po "cql den" sex (veroqtno, zaradi vyzrasttamislq taka), za6toto ima tolkova mnogo drugi hubavi ne6ta v edna vryzka osven nego...
Абе, ти на колко си?! :shock:
alkobalko
04-22-2007, 18:12
Ами аз мога да кажа, че живея с приятеля си. Или той спи в нас или аз в тях. По цял ден сме заедно и се чувстваме като семесйство. Много е готино. Но не само заради това, че можете да правите по много секс, приятно е самото изживяване да си с любимия човек.
Syglasna sym s teb... a na pyrviq vypros ne mi se iska da otgovarqm...ve4e go napisah vednyj i sym sigurna, 4e ne e vneslo mnogo dobro otno6enie kym men ot horata, koita sa pro4eli vyzrastta mi... za tova ne mi se iska da q spomenavam otnovo...
az jiveq s priatelkata mi i moga da vi kaja 4e e starhotno i ne samo sexa ami i 4uvstvoto 4e lubimiq 4ovek te 4aka v ob6tiqt vi dom e neveroqtno :wink:
Е хубаво, ама как не ми е омръзва?Де да знам...А и на мен би ми се искало да живея с приятеля си, ама няма как.
Butterfly^
04-22-2007, 18:51
Залагам на някоя 12 годишна мечтателка :-D
А по темата- би било супер да си живеем заедно и сигурно ще си спинкаме честичко, ама аз каквато съм кривотийка на втората седмица гаранция, че се е изнесъл :lol:
А по темата- би било супер да си живеем заедно и сигурно ще си спинкаме честичко, ама аз каквато съм кривотийка на втората седмица гаранция, че се е изнесъл :lol:
offfff... ne se gordeq s tova 4e sym go pravila na tazi vyzrast i ne se opitvam da se pravq na golqma (pove4eto hora taka priemat tova, 4e deca na 13 - 14 sa pravili sex) - na 14 sym... a 4e sym me4tatelka - taka e... naistina mnogo me4taq pak da prekaram nqkoq no6t s nego, no bez da e nujno da se strahuvame pri vseki 6um v koridora... prosto iskam toida e u doma prez no6tta legalno - ne6to napylno nevyzmojno za jalost...
izvinete propusnah si imeto pri gorniq post
sexappeal
04-22-2007, 19:37
И на мен много ми се иска да живея с приятеля си ама... :cry:
Надявам се, че като стана студентка ще заживеем заедно [-o<
offfff... ne se gordeq s tova 4e sym go pravila na tazi vyzrast i ne se opitvam da se pravq na golqma (pove4eto hora taka priemat tova, 4e deca na 13 - 14 sa pravili sex) - na 14 sym... a 4e sym me4tatelka - taka e... naistina mnogo me4taq pak da prekaram nqkoq no6t s nego, no bez da e nujno da se strahuvame pri vseki 6um v koridora... prosto iskam toida e u doma prez no6tta legalno - ne6to napylno nevyzmojno za jalost...
АААпф, невъзможно!! НЕ е така. Спокс, ще минат няколко годинки и ще сте няколко, а не една заедно! :)
А относно изказването, че си мечтателка...според мен някои хора не различават роматиката от мечтите, ама все пак в такова общество живеем и колкото и да е жалко повечето връзки се градят на секс, а да не говорим, че платоничната любов е напълно изчезнала...
Филмите и книгите не са измислица...просто тези времена са отминали
malka_sladuranka
04-22-2007, 19:41
Мм не живея с него, но ако се осамотиме някъде за няколко дена- седмица, определено не се скъсваме от секс. Излизаме навън, разхождаме се, готвиме си, играеме си на игри, гледаме филми иии правим секс. Определено не го слагаме на първо място.
krem4et0
04-23-2007, 08:54
Това ми е болната тема. миналата седмица дори говорих с него, че тъпчем на едно място и трябва да предприемем нещо по въпроса-да се обвържем. Ама той не иска. Прав е и го разбирам, ама се виждаме много рядко и много по малко и това ми тежи. Не искам да съм от ония гадни и обсебващи приятелки, но просто искам да сме повече време заедно,а това става много рядко. както и да е-не живеем заедно, а и определено не правим много секс. Аз не искам да живея с него, защото ще се спукваме от секс, а защото го искам повече време край себе си, защото имам нуждата да съм с него, защото го обичам безкрайно и ми тежи, че не се виждаме понякога 2-3 дни. Ама...........нямаме финансовата възможност да го направим за сега!
sh3_1s_7h3_0n3
04-23-2007, 09:13
ча'й с'я... аз като те питах на колко си години... нямах предвид, че искам да те укоря, че си още малка за секс и т.н. и т.н. (което определено си е така, де - малка си), а че имаш няк'во детско мислене.... к'ви са тия работи 'искам да живея с него, за да можем да правим секс денонощно, а през деня - цял ден да се разхождаме, гоним, закачаме' :shock: ... лапешки работи... ако смятате да правите т'ва по цял ден ... и мислиш, че така изглежда живота на двойките, които живеят заедно :-s .... в голяма заблуда си, дете... мнооооооого голяма...
Аз пък не бих искала да живея с приятеля си...стига ми като се виждаме навън..не искам да се задушавам от него.. :::
Po4ti jiveia s nego no ne pravim seks po cial den
sladkoto__angel4e__
04-23-2007, 12:40
mi po mn mn mn pati ako moje vqrno samo tova bih pravila!
malkoto_sladur4e
04-23-2007, 12:42
Така си мислиш ! ](*,) [-X
Ами аз живея с приятеля си, вече от 10 месеца. В началото и аз си мислех, че ако не по цял ден да правим секс, то поне ще е доста по-често отколкото, когато не живеехме заедно. След няколко месеца разбрах, че изобщо не е така както очаквах. Има неща, за които не се сещах преди- готвене, чистене, пране; друго- и двамата работим (няма как иначе), аз и уча, и много често като се прибера вечер не ми е до никакъв секс...
Така че, мили деца, недейте така да мечтаете да живеете с половинките си, защо действителността е много по-трудна отколкото си мислите
MaKiNgMeCraZy
04-23-2007, 14:34
Не живея с приятеля си, но винаги когато реша мога да съм по няколко дни с него.Живяли сме месец само двамата и си мислехме, че ще правим секс постоянно или че ще се дъФчим за всичко, но се оказа точно обратното.. не правехме секс по-често от обикновенно и не се бяхме скарали нито 1 път за този месец.Мммм бих живяла с него ;) Може би след още мъничко време и това ще стане..
от 4 години живеем с приятелката ми, супер е ... ще се женим :)
пп - тя е на 21, аз на 23
Песничката "събуди ме в 2 през нощта" позната ли ви е? :-D
ми може .. да ако живеем знаедно първата година.. якоо... секс по цял ден.., но след това определено ще ни поомръзне и ще трябва да разнообразяваме с дрехи-костюм4ета,вибратори и т.н....
аз мисля 4е ще изгоня френда ако продължа да искам толкова секс...
SuPeRSlaDkA
04-23-2007, 18:00
И после кой каза че живота не се върти околу секса :smt017 :smt005 :smt005 :smt005
Котарана
04-23-2007, 22:17
Хах ми по 1 път на ден и то не всеки ден вече свършиха тия периоди дето в всеки удобен момент се чуках ме.Сега е по рядко.Нямаме мн свободно време той е уморен от работа или нещо друго.Но много често оставам при него за няколко дена и цяла нощ си наваксваме най обичам това :)