Влез

View Full Version : Целулит ;(

........
04-22-2007, 14:08
Здравейте !!! Сажалявам,ако темата се повтаря или не е за тук!
Ами значи ...... на 17 сам и мисля,че имам целулит ... Много се притеснявам :cry: Не е нормално за моята вазраст :(

От какво се получава този целулит??? Мога ли да го премахна и как ???
Моля ви помогнете ми ... Отчаяна сам :(

silver_angel
04-22-2007, 14:17
zna4i mili4ka celolita e vuzpalenie na kletite .. kojata ti bi trqbvalo da prili4a na korata na portokal ako ima6 celolit. i nai-prosti4kiq na4in da go premahne6 e da pie6 pone po 1,5l 4ista voda na den + drugi te4nosti ..
v slu4ai 4e ne e celolit trqbva da se konsultira6 s lekar ;)

^t_a_n_i_a^
04-22-2007, 14:22
Ami ako si sigurna 4e e celulit moje6 da go premaxne6 s masaji i specialni kremove ili naistina po dobre se konsultirai s lekar

.....
04-22-2007, 14:24
Благодаря ти много !!!

Трябва ли да спазвам някаква диета ала бала ??????

....... по принцип си спортувам пролет и лято,още не сам започнала де,заради училището,но скоро отново започвам ...... Та някаква диета или лосиони мазила ???? Оле,много ми е притеснено :(

silver_angel
04-22-2007, 14:36
mili4ka celolita [kakto ve4e napisah] e vuzpalenie na kletkite i nqma ob6to tova kolko qde6 ,a kakvo qde6 ..
mini na rejim s pove4e plodove i zelen4uci ,prez lqtoto nqma da e trudno ;)

.......
04-22-2007, 15:05
silver_angel Благодаря ти много за саветите !!! :smt008

silver_angel
04-22-2007, 16:18
molq ;)
radvam se 4e moga da sum ti polezna mili4ka :smt006

delfin4eto
04-22-2007, 17:04
Движи се малко повече и ще се справиш с този проблем!

Kisses_P
04-22-2007, 18:07
о,боже... 1во се пише целУлит. 2ро целулитът няма нищо общо с възрастта.Няма значение че си на 17, пак може да имаш.Най-често се появява през пубертета.Целулитът представлява натрупване на отпадъчни продукти, вода и мазнина в подкожния клетъчен слой. С разрастването си той притиска кръвоносните и лимфните съдове. Когато хванем здраво кожата и я стиснем, тя придобива вида на портокалова кора.

Трябва да се намали приемането на мазни храни,газирани напитки,сладко, да се пие повече вода!, някакъв спорт да се практикува, упражнения,нещо и да се ползва в комбинация кремче против целулит

04-22-2007, 22:03
о,боже... 1во се пише целУлит. 2ро целулитът няма нищо общо с възрастта.Няма значение че си на 17, пак може да имаш.Най-често се появява през пубертета.Целулитът представлява натрупване на отпадъчни продукти, вода и мазнина в подкожния клетъчен слой. С разрастването си той притиска кръвоносните и лимфните съдове. Когато хванем здраво кожата и я стиснем, тя придобива вида на портокалова кора.

Трябва да се намали приемането на мазни храни,газирани напитки,сладко, да се пие повече вода!, някакъв спорт да се практикува, упражнения,нещо и да се ползва в комбинация кремче против целулит

Напълно съм съгласна!!! Аз имах същия проблем, но го забелявах на време и комбинирах каране на колело с крем против целулит на Ейвън... този... ох как се казваше... една лилава серия... около 20 лв е за 200мл. Така след по-малко от месец изваях дупе за чудо и приказ, чак приятелките ми се заглеждат #-o Успех и на теб!