View Full Version : помогнете ми
Эдравеите :( Влюбих се в едно момче...той е по-големичак от мене ,но не много... Мисля си само эа него ,но днес видях че има приятелка :( Лошото е че ми се налага да го всяка седмица го виждам.......умирам от мъка :(
Искам си го ,много ми е болно :( :( :( :( :( :( :( :cry:
да не ти пука, въобще не се съобразявай с това че си има приятелка... деистваи, недеи да спиш
Green_Moon
04-22-2007, 16:31
Ами в случая важи правилото когато неможе-неможе, едвали искаш да му разбиваш връзката, но другия вариант е да почнеш да го сваляш и да се надяваш той да те хареса :roll:
И КВО КАТ ИМА ПРИЯТЕЛКА.... ПРАИ СЕ НА B.I.T.C.H. И НЯМАш ПРОБЛЕМ :smt019
П.П. СРИ 4Е ГО КАЗВАМ ТАКА МА ЗА ЕДНО МОМчЕ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА СЕ ПРАИш ЗА СМЯХ... [-X
Ами може би найстина трябва да дзействам ,но някак си нэ.... той е на 22 и имам чувството че връэката му е сироэна :( А и е доста странен типаж и нэ как да подходя....но съм луда по него :( :smt007
malkoto_sladur4e
04-22-2007, 17:18
6tom si ima gadje ne gi zaka4ai!Kak taka 6te razdelq6 edna dvoika? :shock: Ostavi horata .... ako sk1sat togava ve4e misli za tfa m :wink:
Nejna_Droga_F
04-22-2007, 17:33
i kvo kat si ima gadje.mahni q ot nego kvo ti pre4i,ako 4aka6 da skysat... po dobre deistvai! imala sam mnogo takiva situacii i edinstveniq na4in e da deistvash kato ku4ka. :mrgreen: DEISTVAI
JoeBanana
04-22-2007, 17:42
И КВО КАТ ИМА ПРИЯТЕЛКА.... ПРАИ СЕ НА B.I.T.C.H. И НЯМАш ПРОБЛЕМ :smt019
П.П. СРИ 4Е ГО КАЗВАМ ТАКА МА ЗА ЕДНО МОМчЕ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА СЕ ПРАИш ЗА СМЯХ... [-X
няма ли да спреш с тия големи букви ?
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
stra6no_sexy
04-22-2007, 17:47
Ти си пробвай късмета,а той ако държи на приятелката си ще трябва да си помечтаеш за него.....реалността е жестока нали
Ти си пробвай късмета,а той ако държи на приятелката си ще трябва да си помечтаеш за него.....реалността е жестока нали
Мда така е. Най-много да вкусиш от горчилката на живота, ама какво да се прави, всеки почва от някъде :::
Не винаги може да имаме нещата, които искаме.Иначе нямаше да е интересно. :wink:
kobrichka
04-23-2007, 19:02
Според мен трябва да го забравиш,та той си има приятелка,защо трябва да разваляш връзката им.Постави се на нейно място,ако някоя ти отмъкне приятеля как би се чувствала?Знам,че забранения плод е най-сладък,но защо трябва да разваляш една любов.Аз съм на принципа не прави това,което не искаш на теб да ти се случва.Ти решаваш
Кво ти дреме дали има приятелка или не. Ти гледай на теб да ти е добре :smt016 !!!
sladkoto__angel4e__
04-23-2007, 19:10
kakvo kato si ima priqtelka,ne se pritesnqvai ot tova ne6to a deistavi po vaprosa! 6te ti stiskam palci! \:D/
iNl0Ve_wItX_liFe
04-23-2007, 19:30
Посто изчакай! Наистина, как би се чувствала, ако си на нейно място! А и ако им се бъркаш,може да стане и по-лошо (кавам го от личен опит!) :wink: