Влез

View Full Version : Сериозен проблем

UseR-T2
04-22-2007, 18:09
така искам да ви разкажа за 1 мои проблем които много ме притиснява незнам дали е за тук но така предположих та проблемът ми е (момче съм)
когато моят пенис не е в ерекция успявам да го забела с малко болка но когато тои е в ерекция немога за6тото ме боли та въпросът ми е НАПЪЛНО СЕРИОЗЕН моля които е имал такъв проблем как го е ре6ил и дали това не е болка а някъкъв вътрешен страх моляви помогнете ми благодаря за вниманието

vvs_go
04-22-2007, 18:14
ne sym imal no znam 4e sled vreme 6te se opravi no dokato mine tva vreme 6te se polu4i infekciq za tova begai na lekar intervenciqta e prosta i byrza nqq ni6to sramno

alkobalko
04-22-2007, 18:16
Най-добре отиди на лекар.

UseR-T2
04-22-2007, 18:16
ne sym imal no znam 4e sled vreme 6te se opravi no dokato mine tva vreme 6te se polu4i infekciq za tova begai na lekar intervenciqta e prosta i byrza nqq ni6to sramno
moje li da mi obesni6 kakvo e intervenciq i sigoren li si 4e e takova

UseR-T2
04-22-2007, 18:17
moje li da mi obesni6 kakvo e intervenciq i sigoren li si 4e e takova
aa i zabravih da kaja tova nese e polu4i izvednaj

somebody
04-22-2007, 18:30
Пич недей да търсиш решението на проблема си в интернет.
Съвесем случайно в този форум видях че има такава тема (не говоря за твойта). Един куп информация и случай , един куп мнения - къде компетенти , къде не...
Моя съвет е , отиди на лекар - най-добре той ще ти каже какво е положението ти.
По-добрият вариянт е да отидеш и да ти каже какво ти е , а не да се подтискаш и объркваш всеки един ден.

UseR-T2
04-22-2007, 18:44
Пич недей да търсиш решението на проблема си в интернет.
Съвесем случайно в този форум видях че има такава тема (не говоря за твойта). Един куп информация и случай , един куп мнения - къде компетенти , къде не...
Моя съвет е , отиди на лекар - най-добре той ще ти каже какво е положението ти.
По-добрият вариянт е да отидеш и да ти каже какво ти е , а не да се подтискаш и объркваш всеки един ден.
da qsno no me e strah da neme operirat a to na tam otiva i sigorno 6te boli ...

Dancho_93
04-22-2007, 18:49
Братле,не знам на колко години си,но аз съм на 14 и преди около 4 години реших този проблем.Значи седнах - одарих си 1 по-яка чекия и всичко се отлепи мигновено.Е вярно боли доста и тече съвсем малко кръв,но това е нормално.Пробвай и ако не стане отиди на лекар.

UseR-T2
04-22-2007, 19:05
Братле,не знам на колко години си,но аз съм на 14 и преди около 4 години реших този проблем.Значи седнах - одарих си 1 по-яка чекия и всичко се отлепи мигновено.Е вярно боли доста и тече съвсем малко кръв,но това е нормално.Пробвай и ако не стане отиди на лекар.
4etoh v 1 sait 4e tova mojelo da dovede do naranqvaniq na penisa no moje da go probvam

jony
04-22-2007, 20:11
Да, може и така, но не е препоръчително! Ти си имал късмет, че не си направил големи проблеми.
Пич, виж сега. Проблемът е често срещам и лесно решим. Слушай ся:
Иди на лекар и оттам има 2 варианта:
1. Той ще те оправи за секунда
2. Операция (бърза и лесна)
3. И двата първи варианта се осъществяват с упойка и няма защо да се притесняваш за болката.

Cristiano_Ronaldo
04-22-2007, 21:37
само лекар може би ще те оправи.......

Dancho_93
04-23-2007, 10:41
Да, може и така, но не е препоръчително! Ти си имал късмет, че не си направил големи проблеми.
Пич, виж сега. Проблемът е често срещам и лесно решим. Слушай ся:
Иди на лекар и оттам има 2 варианта:
1. Той ще те оправи за секунда
2. Операция (бърза и лесна)
3. И двата първи варианта се осъществяват с упойка и няма защо да се притесняваш за болката.
Ами то беше отдавна и проблема не беше в толкова напреднал стадиий.Но наистина съветите ти са добре,ама може би момчето няма да отиде от срам.Няма нищо срамно!