View Full Version : Сериозен проблем
така искам да ви разкажа за 1 мои проблем които много ме притиснява незнам дали е за тук но така предположих та проблемът ми е (момче съм)
когато моят пенис не е в ерекция успявам да го забела с малко болка но когато тои е в ерекция немога за6тото ме боли та въпросът ми е НАПЪЛНО СЕРИОЗЕН моля които е имал такъв проблем как го е ре6ил и дали това не е болка а някъкъв вътрешен страх моляви помогнете ми благодаря за вниманието
ne sym imal no znam 4e sled vreme 6te se opravi no dokato mine tva vreme 6te se polu4i infekciq za tova begai na lekar intervenciqta e prosta i byrza nqq ni6to sramno
alkobalko
04-22-2007, 18:16
Най-добре отиди на лекар.
ne sym imal no znam 4e sled vreme 6te se opravi no dokato mine tva vreme 6te se polu4i infekciq za tova begai na lekar intervenciqta e prosta i byrza nqq ni6to sramno
moje li da mi obesni6 kakvo e intervenciq i sigoren li si 4e e takova
moje li da mi obesni6 kakvo e intervenciq i sigoren li si 4e e takova
aa i zabravih da kaja tova nese e polu4i izvednaj
somebody
04-22-2007, 18:30
Пич недей да търсиш решението на проблема си в интернет.
Съвесем случайно в този форум видях че има такава тема (не говоря за твойта). Един куп информация и случай , един куп мнения - къде компетенти , къде не...
Моя съвет е , отиди на лекар - най-добре той ще ти каже какво е положението ти.
По-добрият вариянт е да отидеш и да ти каже какво ти е , а не да се подтискаш и объркваш всеки един ден.
Пич недей да търсиш решението на проблема си в интернет.
Съвесем случайно в този форум видях че има такава тема (не говоря за твойта). Един куп информация и случай , един куп мнения - къде компетенти , къде не...
Моя съвет е , отиди на лекар - най-добре той ще ти каже какво е положението ти.
По-добрият вариянт е да отидеш и да ти каже какво ти е , а не да се подтискаш и объркваш всеки един ден.
da qsno no me e strah da neme operirat a to na tam otiva i sigorno 6te boli ...
Dancho_93
04-22-2007, 18:49
Братле,не знам на колко години си,но аз съм на 14 и преди около 4 години реших този проблем.Значи седнах - одарих си 1 по-яка чекия и всичко се отлепи мигновено.Е вярно боли доста и тече съвсем малко кръв,но това е нормално.Пробвай и ако не стане отиди на лекар.
Братле,не знам на колко години си,но аз съм на 14 и преди около 4 години реших този проблем.Значи седнах - одарих си 1 по-яка чекия и всичко се отлепи мигновено.Е вярно боли доста и тече съвсем малко кръв,но това е нормално.Пробвай и ако не стане отиди на лекар.
4etoh v 1 sait 4e tova mojelo da dovede do naranqvaniq na penisa no moje da go probvam
Да, може и така, но не е препоръчително! Ти си имал късмет, че не си направил големи проблеми.
Пич, виж сега. Проблемът е често срещам и лесно решим. Слушай ся:
Иди на лекар и оттам има 2 варианта:
1. Той ще те оправи за секунда
2. Операция (бърза и лесна)
3. И двата първи варианта се осъществяват с упойка и няма защо да се притесняваш за болката.
Cristiano_Ronaldo
04-22-2007, 21:37
само лекар може би ще те оправи.......
Dancho_93
04-23-2007, 10:41
Да, може и така, но не е препоръчително! Ти си имал късмет, че не си направил големи проблеми.
Пич, виж сега. Проблемът е често срещам и лесно решим. Слушай ся:
Иди на лекар и оттам има 2 варианта:
1. Той ще те оправи за секунда
2. Операция (бърза и лесна)
3. И двата първи варианта се осъществяват с упойка и няма защо да се притесняваш за болката.
Ами то беше отдавна и проблема не беше в толкова напреднал стадиий.Но наистина съветите ти са добре,ама може би момчето няма да отиде от срам.Няма нищо срамно!