Влез

View Full Version : iskam ne6to da otbeleja

04-22-2007, 19:05
Awe vie tuka si4ki samo znaete da kritikuvate.Nali toq forum e za tiinove det imat problemi,ne slu4aino mu e i imeto taka na saita!e dobre kajete mi za6to na seka tema,samo obijdate i kritikuvate,davaite syveti ako imate takiva,ako ne,po-dobre ne postvaite.Chovek da ne si kaje 6to mu e tejko na du6ata tuka,zaebi,6e go opluete i.. samo 6e go nakarate da se 4uvstva po-zle.Nz sigurno ima po-malko ot 50% temi,v koito da nqma upreci... Ina4e sorry za latinicata aide bye :)

pecata
04-22-2007, 19:15
poznavam borat li4no

jony
04-22-2007, 19:15
1. И аз много се дразня на това.
2. На въпроса "защо" отговорът е защото 50% от темите тук са ебавки
3. Вярно е, че някой хора понякога прекаляват и пишат глупости, кога от простотия, кога заради рейтинг...
4. Малко или много, ако имаш някакъв наистина сериозен проблем, няма да пишеш във форуми за него...поне аз не бих...По скоро за някое проучване нещо...не зная.

04-22-2007, 19:27
иначе понякога яко се забавлявам като чета темите.Прав си jony ,че темите са ебавки.. а пък и като гледам какви въпроси задават "защо не се празня","защо не ми става","сжърши ми в устата,бременна ли съм"... направо 4ак на смех ме удря... ама като има некоя по-свястна тема и мн от форума,по4ват с убиди и подигравки,с упреци...тва ме дразни.

jony
04-22-2007, 19:31
иначе понякога яко се забавлявам като чета темите.Прав си jony ,че темите са ебавки.. а пък и като гледам какви въпроси задават "защо не се празня","защо не ми става","сжърши ми в устата,бременна ли съм"... направо 4ак на смех ме удря... ама като има некоя по-свястна тема и мн от форума,по4ват с убиди и подигравки,с упреци...тва ме дразни.
И мен ме дразни, ама много. Постоянно псувам, фуля и.тн. такива :-D
Това са разни малки и недорасли комплексарчера, които първо си избиват комплексите като се присмиват на някой девствен примерно, при условие, че са виждали гола жена само във "Чук-Чук" (ако са достатъчно големи да си го купят де) и второ такива, които просто искат да пише "мега фен" или "супер фен" под ника им. Аз лично не мога да разбера, какво толкова ще им донесе това, ама айде де..
"разни хора, разни идеали"

koalka
04-22-2007, 19:33
Човек трябва да може и да отнася критика, да помисли малко, да анализира ситуацията, а след това вече да пуска тема. :wink:

pecata
04-22-2007, 19:35
ebahme se s 4i4o

04-22-2007, 19:40
аз се дразня много,защото наистина ми трябват някои отговори от по-възрастни хора,коитода не са мироднини. достатъчно упреци бих могла да получа удома, че да ме упрекват и непознати... съжалявам, може би нямам пораво да се дразня и сърдя, но наистина някои въпроси, задавани от нас- малдите (и даже подранили с тези неща),колкото и глупави и смешнида ви изглеждат на вас - по-големите, тоза някои от нас( и то повечето) имат значение...

JoeBanana
04-22-2007, 19:43
по дяволите така е !
аз, с квото мога, помагам и не мога ги разбера тия, дето се заяждат
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif

jony
04-22-2007, 19:45
аз се дразня много,защото наистина ми трябват някои отговори от по-възрастни хора,коитода не са мироднини. достатъчно упреци бих могла да получа удома, че да ме упрекват и непознати... съжалявам, може би нямам пораво да се дразня и сърдя, но наистина някои въпроси, задавани от нас- малдите (и даже подранили с тези неща),колкото и глупави и смешнида ви изглеждат на вас - по-големите, тоза някои от нас( и то повечето) имат значение...
Аз съм съгласен с теб и съветът ми е, ако наистина е нещо важно да пишеш в темата "питай патило и старило". Там пишат наистина по-големи хора и наистина се отнасят сериозно към проблемите на хората.
А колкото до мен, винаги когато сметна някоя тема за "не-ебавка" пиша сериозно по нея.
П.С. Ако мога да помогна с нещо, можеш да ми пишеш на ЛС. ;)
Айде жива и здрава. :)

MalKa_BLuDnica
04-22-2007, 19:55
[-X еми да прави сте сички ама някоий път има такива дето си нямат работа и пускат некви теми дето няма смисъл от тех и понякога е доста изнервящо

Skullbreaker
04-22-2007, 19:55
Пецата ти акъл имаш ли? Замисли се на какво интелектуално ниво са ти мненията -.- .

pecata
04-22-2007, 19:58
Пецата ти акъл имаш ли? Замисли се на какво интелектуално ниво са ти мненията -.- .

Тоа пецата е много просто дете познавам го лично тва на снимката е баща му а той е на 12 и е един дебел и нисак пъпчивко !

MalKa_BLuDnica
04-22-2007, 19:58
остави не се занимаваи с глупави хора щото почвам да се дразня.. pecata тук има хора с истински проблеми на който им трябва помощ а тия като тебе дето нямат работа и пишат такива глупости ги съветвам да ходят да се застрелят :smt018 :smt013 :smt019 :smt014

Butterfly^
04-22-2007, 20:07
Съгласна съм, че този форум е за да се дават съвети и мнения, давала съм и съвети и мнения и си признавам честно, че съм се и заяждала малко понякога, но това е ставало ако темата ми се стори наистина ебавка. Пък и как няма да се дразним като почти всяка втора тема в тоя раздел "Секс" е от рода на "изпразни ми се върху пъпа, бременна ли съм" или "дали ще ме зареже ако не му пусна.." :-s

Butterfly^
04-22-2007, 20:08
по дяволите така е !

:smt005 много радваш честно :smt005 :smt005 :smt005

bqsna_teenagerka
04-22-2007, 20:18
виж на някои теми критикуваме защото просто са безмислени има нецензурни неща в нея,или с еповтаря (защото някои ги марзи да разгледат дали слу4айно няма друга такава тема и там д апро4ете,други теми пък са ебавка и са копирани от някъде...така 4е доста от упреците мой 4овек са си с право. :-({|=

bqsna_teenagerka
04-22-2007, 20:19
по дяволите така е !

:smt005 много радваш честно :smt005 :smt005 :smt005+1 тоз 4овек направо ме убива от смях :smt005 :smt005 :smt005 всеки път1 така и не разбрах на колко г е ама карай