View Full Version : kak da mu otkaja
zdraveitq!
imam priqtel s koito vodim polov jivot ot blizo mesec no ne iskam da mu pravq svirka i me e strah toi da ne me pomoli i nz kak da mu kaja 4e ne iskam molq vi kajete
prosto kaji 4e ne si gotova za tova.
JIuDeToO
04-23-2007, 09:07
Нищо чудно да поиска, но ако наистина те обича, като му откажеш, ще те разбере... може би трябва да поговорите за това, да знаете какво иска и какво не иска другия. Така ще е най-добре :wink:
Еми казваш му, че още не си готова за това, пък той ако е човек на място ще те разбере..какво толкова. :::
Говори с него и му обясни.
Защо не искаш, найш к'во е яко? :-D
Казваш НЕ и точка по въпроса.
A_Loving_Girl
04-23-2007, 12:23
zdraveitq!
imam priqtel s koito vodim polov jivot ot blizo mesec no ne iskam da mu pravq svirka i me e strah toi da ne me pomoli i nz kak da mu kaja 4e ne iskam molq vi kajete
Казваш му и толкова не може да те накара насила щом не искаш.
malkoto_sladur4e
04-23-2007, 13:12
Защо не искаш? :-s Как няма да искаШ? Тфа е нещо супер яко и за нас и за м-чето...пробвай поне ако поиска...
Казваш НЕ и точка по въпроса.
Бъди категорична
<black soul>
04-23-2007, 18:03
zdraveitq!
той още дори не те е попитал а ти вече питаш! бати истериците. като те попита ти казваш не, не мога сега и точка. толкова ли е трудно...ъкълийка!
Dancho_93
04-23-2007, 18:12
Ами ако го обичаш наистина му направи.Ако е за бройка го накрай да те нае*е още 5-6 пъти и му сечи пътя.
Пък и ако му направиш врика няма да умреш(може да се задавиш,ама случайте са 1 на 100).
nemepoznava6
04-23-2007, 18:23
Tai 4e 6te ti poiska da mu napravi6 svirka -6te poiska :D no ti mu otkaji takti4no :D
silver_angel
04-23-2007, 18:27
mili4ka ne se kosi prosto kaji 4e ne iskash i toi ako durji na teb 6te ti vleze v polojenieto ;)
MaKiNgMeCraZy
04-23-2007, 18:28
Хм .. от къде знаеш, че е якУ?! И ти ли правиш сВирки? :Р :)
Еми, просто му отказваш!Твое си е решението дали ще правиш или не.
bqsna_teenagerka
04-23-2007, 18:54
Защо не искаш, найш к'во е яко? :-D :-D ам яко е от страна на по силния пол...а на нежния дали й е толкова приятно!?
FleurDelacor
04-23-2007, 19:11
откъде знаеш че е яко? :-D да не си опитвал?? :lol: :lol: :smt005 :lol: :lol:
бтв гот си е :-D :-D
по темата: ем кажи му че не искаш и готово :-)
Че не сте ли говорили преди това по тоя въпрос :-k
откъде знаеш че е яко? :-D да не си опитвал?? :lol: :lol: :smt005 :lol: :lol:
бтв гот си е :-D :-D
по темата: ем кажи му че не искаш и готово :-)
Еми като толкова искаш да знаеш-да опитвал съм. Като ходех на художествена гимнастика, бях много гъвкав и си го стигах :-D
No_LiMiTe^f
04-23-2007, 19:49
Защо не искаш, найш к'во е яко? :-D :-D ам яко е от страна на по силния пол...а на нежния дали й е толкова приятно!?
Ами...всъщност ДА!
А по темата какво толкова-гнус ли те е?!Ако наистина не искаш тогава му кажи просто че не искаш!
Glezanka
04-23-2007, 19:53
zdraveitq!
само немога 1 нещо да разбера-правите секс а те е страх да му направиш свирка?!?!?!?!?!?!?!?
Повечето хора ЗАПОЧВАТ със свирка!!!
Samo che tq ne e powecheto hora i towa che na teb sefteto ti e zapochnalo sus swirka ne oznachawa che e taka pri drugite.
Po temata-shtom ne iskash mu kaji.Ili kratko i qsno "Ne." ili mu kaji che za wsichko si ima wreme i kogato se pochuwstwash gotowa i naistina go iskash shte go naprawish :) Shtom toi iska swirka ne se chuwstwai zaduljena da go prawish :)
ChRiSTiaNo_07
04-23-2007, 20:06
Страх те е да не те скъса така ли?ми кажи си му,ако те обича ше те разбере и готово.
Schnitzer
04-23-2007, 20:11
ПръдлЮФци :lol: :lol: секс правят а свирка ги е страх/срам/и тн... :-D