View Full Version : тарся си приятлка за секс
ако има интерес пишете ми ще кажа каквото ви интересува.
MaKiNgMeCraZy
04-23-2007, 12:19
Хахах!
Само на смях ме изби като прочетох поста!Този който си търси какво да е*не в чата, по форуми или на подобни места е супер задръстен и неможе да си намери наистина!!!Т'ва само може да показва колко си зле ..
PaRkInSoN
04-23-2007, 12:20
Хахах!Т'ва само може да показва колко си зле ..
аре да не ми пишат некви тъпаци тинеджъри момченца които си нямат работа и се занимават с глупости гледам че тука има малки момиченца дето имат въпроси които изкат да им бъдат отговорени и при сериозен интерес могат да получат отговорите.
Ice_Queen
04-23-2007, 12:26
ахахахах,тук освен БАН ,друго няма да намериш ! :lol:
PaRkInSoN
04-23-2007, 12:27
аре да не ми пишат некви тъпаци тинеджъри момченца които си нямат работа и се занимават с глупости гледам че тука има малки момиченца дето имат въпроси които изкат да им бъдат отговорени и при сериозен интерес могат да получат отговорите.
Тъпак ли ме нарече ле Сексуален Инвалид! :smt013
тука е лундница за 2 мин 32 души успяха да видят темата и 7 да пишат некви глупости.
MaKiNgMeCraZy
04-23-2007, 12:32
Хаха! Аз съм малко момиченце дето обаче не е толкова задръстено и като му се дое*е и си намира с кого /друг е въпроса, че си има/. "Умния, грамотен" и недоволен батко ще ме просветли ли що е то секс и може ли да ми покаже някоя и друга поза?!
Хахахах!!!
P.S. Толкова много отдавна не бях се смяла ;) И такива големи злета не бях виждала отдавна :)
аре бе ако си много на зор че те еба отзад :-D
ama vie fred ste shaibarlii be nikoi ot vas ne si e zel serata :-D
хахаха пич яко си го закъсал като гледам, седнал да разправя искам секс от форумки хахахахахаха е тфа е вече върха не просто няма такъв класик, евала бате се бях виждал тъпи парчета но ти си класика вече :lol: :lol: :lol: :lol: толкова ли не можеш да си намериш хахаха жалко жалко жалко :lol: :lol: че кво чикийте не са лошо решение :lol: :lol:
Ко стана намери ли си приятелка за СЕКС :smt017 :mrgreen:
MaKiNgMeCraZy
04-23-2007, 16:08
НещУ ми са натягаше с лични, ама усети, че не ми отговаря на условията и накрая ме изкара, че аз си търся с кой да се .. ;) Хах пича нещУ не му допадна,че държа да има хигиена и да се къпи поне 1 път на ден даже и 2 пъти е дУбре ;)
А и коя ли ще му върже ... ? Коя дори и с малко мозък би се съгласила? :)
JoeBanana
04-23-2007, 16:12
и аз търся прясно агнешко http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
MaKiNgMeCraZy
04-23-2007, 16:14
и аз търся прясно агнешко http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
Ммм.. ако си тоя от аватара веднага съм навита :lol: :D :-D :::
Schnitzer
04-23-2007, 16:48
Е ся кат дои некои мод еше вийте вие как ще я локнат тая тема,нарушава точката която гласи че тва не е място за запознанства,не помня коя е :lol: :lol:
Az tarsia Sasedka za seks (ama na dvd :D )
НещУ ми са натягаше с лични, ама усети, че не ми отговаря на условията и накрая ме изкара, че аз си търся с кой да се .. ;) Хах пича нещУ не му допадна,че държа да има хигиена и да се къпи поне 1 път на ден даже и 2 пъти е дУбре ;)
А и коя ли ще му върже ... ? Коя дори и с малко мозък би се съгласила? :)
vmirisana kurva koi nqma higiena be moje li da govri6 taka za 4ovek koito ne vijdala i ne poznava6
аре бе ако си много на зор че те е** отзад :-D
И аз мога да му уредя нещо отзад,като например здрав шут...
Дали щ егоп удовлетвори ритник в задника?
nemepoznava6
04-23-2007, 18:33
Mislq 4e tuk ne pishe razdel OBQVI :?: ](*,)
Тук не е сайт за запознанства. :smt013