Влез

View Full Version : Мацката ми ме обърка много здраво

Объркан
04-23-2007, 13:04
Здравейте хора...нещо закъсаха нещата сега ще ви обясня...значи с моята приятелка ходим от повече от 3 години хах (вече ни сгодиха но тфа няма значение) тръгнахме когато тя беше на 13 а аз бях на 14, сега сме съответно тя на 16 аз на 17, тогава въобще не ни беше до секс сещате се как е на 13 и 14 само яко натискане и т.н. преди 2 години го направихме за първи път и всичко си беше перфе тези две години правим си секс и т.н абе всичко тип топ...обаче вчера тя ми сервира че вече нещо секс не й се прави искала да се оттдадем на платоническа любов (тук ще последват коментари от сорта има си друг..номера е че си няма поради простата причина че учим в едно даскало и апартаментите ни са точно един до друг което ще рече че сме ден и нощ заедно, не сме си омръзнали просто защото сме такива хора че и двамата се страраем да направим всеки ден незабравим) говорихме много на широко и понеже се познаваме от доста време и на това момиче вярвам безрезервно просто няма начин да има друг, а и съм адски цапнат в устата и каквото ми е в главата ми е и на устата веднага попитах има ли друг тя се разплака аз пък се почувствах адски кофти заради тоя тъп въпрос, за секса старал съм се през тези 2 години да бъде всеки път все е едно е първия път просто някак си давах всичко от себе си както и я тя просто всичко беше перфе но това което тя ми сервира ме върна в 1 клас просто не знам какво да направя...дайте някво решение просто някак си супер много ме обърка и нз какво да направя

04-23-2007, 13:19
Nai - veroqtno te izpitva .... dali s neq samo zaradi seksa ili naistina durjish na neq ................................ se pak moje ti da si 4oveka s koito ste prekara kraq na dnite si , jenite iskat da se 4ustvat sigorni v partiniora si .....

Объркан
04-23-2007, 13:24
мен хич ама хиииич не ме интересува секса толкова много колко ме интересува тя да е щастлива ако иска само платоническа любов има я не ми е до секса найстина просто внася разнообразие и хубави моменти в една връзка, но що е преценила че не иска да го прави (на този етап) мен това хич даже не ми пречи просто ме обърка защо не иска тфа е проблема секса никога не е бил приоритет за мен в тази връзка да беше се превърнал в нещо готино но с него или без него все тая важното е да е до мен :P

pecata
04-23-2007, 13:29
мен хич ама хиииич не ме интересува секса толкова много колко ме интересува тя да е щастлива ако иска само платоническа любов има я не ми е до секса найстина просто внася разнообразие и хубави моменти в една връзка, но що е преценила че не иска да го прави (на този етап) мен това хич даже не ми пречи просто ме обърка защо не иска тфа е проблема секса никога не е бил приоритет за мен в тази връзка да беше се превърнал в нещо готино но с него или без него все тая важното е да е до мен :P

Пич ако е обичаш наистина и прости кажи и че и прощаваш но п отакъв начин че да се почувства леко виновна :-s
Така не само ще те заобича още повече ами няма да смее да ти изневери 2ри път никога ! :-)

MaKiNgMeCraZy
04-23-2007, 13:36

Пич ако е обичаш наистина и прости кажи и че и прощаваш но п отакъв начин че да се почувства леко виновна :-s
Така не само ще те заобича още повече ами няма да смее да ти изневери 2ри път никога ! :-)

Шш алоУ?! Ти чуваш ли се к'во приказваш?!Някъде човека да е написал, че приятелката му му е изневерила?!?! Или неможеш да четеш или си много прост...
А ти объркания .. трай си сега за секса .. тя сама ще ти каже когато поиска ;) Не мисля, че щом сте толкова близки и прекарвате целите си дни заедно те мота ;) Просто явно иска малко почиФка или знам ли .. да те пробва

pecata
04-23-2007, 13:37

Шш алоУ?! Ти чуваш ли се к'во приказваш?!Някъде човека да е написал, че приятелката му му е изневерила?!?! Или неможеш да четеш или си много прост...
А ти объркания .. трай си сега за секса .. тя сама ще ти каже когато поиска ;) Не мисля, че щом сте толкова близки и прекарвате целите си дни заедно те мота ;) Просто явно иска малко почиФка или знам ли .. да те пробва

Прост ще викаш на баща си че ми даде да го еба в миризливия гъз 8)

MaKiNgMeCraZy
04-23-2007, 13:39

Прост ще викаш на баща си че ми даде да го е** в миризливия "задни части" 8)

Дам теорията ми се потвърждава.Изключително си ограничен.И тъй като е видно, че си под нивото ми /а и под нивото на половината форум, ако не и на по-голяма част/ не смятам, че вече ще те одостоя с честта да ти отговоря.След като не можеш да четеш и да изказваш компетентни мнения трай!

pecata
04-23-2007, 13:44
Ае ей 12 годишна пикла с 10 правописни грешки на 1 дума вече се прай на мноо важна :lol: :-D

MaKiNgMeCraZy
04-23-2007, 13:49
Ае ей 12 годишна пикла с 10 правописни грешки на 1 дума вече се прай на мноо важна :lol: :-D

12 годишна пикла ама друг път!Не ти е тук мястото за изява, за т'ва по-добре млъкни, 'щото не си интересен. :)

jony
04-23-2007, 13:49
Мога да гарантирам, че тя не е на 12.
Но на теб акъла ти 100% е :-D
Инфантил такъв, от 2 дни ти чета глупавите постове. Фани се скрий някъде бе ща иба в педера*а
По темата: Еми да ти кажа, пич, жените са странно племе. Според мен е гледала някой романтичен филм или е чела някоя книга и затова така говори :-D
Почакай малко и тя сама ще се предаде ;)

pecata
04-23-2007, 13:51

12 годишна пикла ама друг път!Не ти е тук мястото за изява, за т'ва по-добре млъкни, 'щото не си интересен. :)

Абре ейййй куре да лапаш на дявола няма ти знае устата толкоз ма пак бърбори земи лапай куре на тате :-D

Ако не си на 12 наче си мн проста сигорно те ебат мозъчно :-({|=

jony
04-23-2007, 13:53

Абре ейййй куре да лапаш на дявола няма ти знае устата толкоз ма пак бърбори земи лапай куре на тате :-D

Ти си ебати смешника... :smt005 :smt005
....тръгнал да обижда другите, че не могат да пишат.... :-D

MaKiNgMeCraZy
04-23-2007, 13:54

Има една приказка .. С глупака глупак не ставай ! А може и друго .. По умния ще отстъпи/замълчи.Следователно нямам какво повече да ти кажа.Явно си толкова ограничен, че освен разни тъпизми друго не можеш да измислиш!

pecata
04-23-2007, 13:55
Има една приказка .. С глупака глупак не ставай ! А може и друго .. По умния ще отстъпи/замълчи.Следователно нямам какво повече да ти кажа.Явно си толкова ограничен, че освен разни тъпизми друго неможеш да измислиш!

А па ти си толкова ограничена че освен да ми повтаряш колко съм ограничен и да си фантазираш разни небивалици и да пишеш с друго неможеш

Satyr
04-23-2007, 14:00
Какво да ти кажа, чак аз се стреснах, за да има такова решение се иска чакане и търпение, платоническата любов е нещоо.. което вие го имате, наистина го е чела някаде, за да види как е, съгласи се и толкова, сама ще си дойде на думата след време, обаче от моят скромен опит, момичетата са склонни да не си признават когато нещо им се обърка, може да им трябва помощ, няма да ти е поискат, хубаво нещо е гордоста. С няколко думи, бъди си такъв какъвто си, щом иска платоническа Любов, седни и прочети кой е Платон :D , и гледай за всеки един знак от нея, невярвам да издържи много без милувки и нежни докосвания, с погледи трудно ще изкара повече от седмица, две.

SouL^*DiViNe
04-23-2007, 14:08
Какво да ти кажа, чак аз се стреснах, за да има такова решение се иска чакане и търпение, платоническата любов е нещоо.. което вие го имате, наистина го е чела някаде, за да види как е, съгласи се и толкова, сама ще си дойде на думата след време, обаче от моят скромен опит, момичетата са склонни да не си признават когато нещо им се обърка, може да им трябва помощ, няма да ти е поискат, хубаво нещо е гордоста. С няколко думи, бъди си такъв какъвто си, щом иска платоническа Любов, седни и прочети кой е Платон :D , и гледай за всеки един знак от нея, невярвам да издържи много без милувки и нежни докосвания, с погледи трудно ще изкара повече от седмица, две.
прав си =D>

04-23-2007, 14:21
Дам теорията ми се потвърждава.Изключително си ограничен.И тъй като е видно, че си под нивото ми /а и под нивото на половината форум, ако не и на по-голяма част/
[/b]
hahaha Taka go naredi 4oveka 4e ne e istina. Az kato vijdam kvo e nivoto na foruma :mrgreen: toi trqbva da e ne6to po dolno i ot bavnorazviva6t se.

MaKiNgMeCraZy
04-23-2007, 14:24
Дам теорията ми се потвърждава.Изключително си ограничен.И тъй като е видно, че си под нивото ми /а и под нивото на половината форум, ако не и на по-голяма част/
[/b]
hahaha Taka go naredi 4oveka 4e ne e istina. Az kato vijdam kvo e nivoto na foruma :mrgreen: toi trqbva da e ne6to po dolno i ot bavnorazviva6t se.

Айде и ти не се прави на важен?! Нивото на форума мен не ме касае, но съм чела сота компетентни мнения на някои мацки дето са на доста високо ниво.. така че айде да не задълбаваме?

pecata
04-23-2007, 14:26
[/b]

Hahahhaha pi4 kak naredi taq pa4a kurvqsala ne e istina :-D

Объркан
04-23-2007, 14:32
ми така осрахте темата няма значение ваша воля карайте се :P та отностно аз платон си го знам даже съм чел доста от неговите трудове, то така или иначе аз не съм тръгнал да се дърпам на нейното решение така че :) но просто се чудех защо...ще я питам дали е чела или гледала нещо и да е чела ше зема и аз да го прочета да видим какво ще стане

Satyr
04-23-2007, 14:58
Просто си бъди такъв, какъвто си и й помагай, със сигурност има нещо което е я объркало за момент, сигурен съм, че нещата ще приемат облик скоро време, понякога въпросите не ги задаваме правилно, за това бъди си такъв, какъвто си и търпение :D
УСПЕХ, минаваш на горно ниво - експерименти, това минете ли го заедно, за напред няма какво да ви спре. В случаите като този, много момичета казват на гаджетата си, че искат разнообразие, защото са изпитали спокойствието, вярата и всичко онова което е нужно за една силна връзка, сега им се иска разнообразие... това аз не го разбирам :D , защото съм спокоен човек, любител на екстремните спортове, но наистина идват такива моменти, преди да си възвърнат мнението, че от скучният живот с любимия, няма нищо по интересно :!:

04-25-2007, 13:38

Абе вземи се научи че се пише сигУрно та чак тогава ходи да осъждаш 12 годишните пикли за правописни грешки :smt005 :smt005

04-25-2007, 13:53
Знам, че не искаш да го чуваш, но има и вероятност да и се иска някой друг. Няма да ти го каже, освен ако не я попиташ правилно. Може и да не е така, но има вероятност, особенно ако преди теб не е имала никой.
П.С. Просто от любопитвство питам: Тя ли ти е първата и за 3 години не ти ли се поиска нещо друго.

Lady_Chocolight
04-25-2007, 17:04
Миличък! Ако всички момчета бяха като тебе, светът щеше да е по-добро място...
По въпроса - мисля, че има нещо, което я спира, но тя не желае да го каже. Може да е пълна глупост (казвам го, защото съм момиче и аз и много често ми хрумват едни неща, които са много глупави и често единствено и само във въображението ми, но за мен са реални - и нямам предвид наркомански сънища... :D ), но, ако е така, то реално я плаши и трябва да се изчисти като съмнение, за да тръгнат нещата отново. Ти леко си влошил нещата с този въпрос, но ако впрегнеш цялата си обич и чувство за такт, нещата ще се оправят. Само имай търпение - не всичко става отведнъж.

04-25-2007, 17:11
Ave lek spoko ve, jenskite si4ktie sa otka4eni ;) Ama kato q zasarbi pi4aka vednaga 6ti sa nahvarli :) Znam gi az teq nomera...

04-25-2007, 17:12
Миличък! Ако всички момчета бяха като тебе, светът щеше да е по-добро място...
По въпроса - мисля, че има нещо, което я спира, но тя не желае да го каже. Може да е пълна глупост (казвам го, защото съм момиче и аз и много често ми хрумват едни неща, които са много глупави и често единствено и само във въображението ми, но за мен са реални - и нямам предвид наркомански сънища... :D ), но, ако е така, то реално я плаши и трябва да се изчисти като съмнение, за да тръгнат нещата отново. Ти леко си влошил нещата с този въпрос, но ако впрегнеш цялата си обич и чувство за такт, нещата ще се оправят. Само имай търпение - не всичко става отведнъж. I az sam kato mili4kiq :)

krem4et0
04-25-2007, 19:31
Споко бе и аз исках преди време такъв романтичен период-не трая дълго, ама ми върна доброто старо време на платоничната любов, в което основната ни мисъл не беше как ще се изчукаме, къде и кога. Всяка жена има нужда от такова време-дай й го. после тя пак ще поиска секс, споко.
Моят период на въздържание беше седмица и нещо :) Не издържах и скъсах гаджето си на секс :lol: :lol: :lol:

04-26-2007, 09:03
замислял ли си се някога, , 4е ако секса е "базата" или "основат' на една добра връзка, то върху тази основа следва все пак да се изгради нещо??

Замислял ли си се какво дуго можете да правите за-едно освен да се 4укате?

Може би тя се е замислила.

бастон
04-26-2007, 21:00
не е споко, най вероятно скоро ще те отсвири...не че ти го пожелавам ама...

Guarana
04-26-2007, 23:36
сменете партньорите, проявете разнообразие... на 17 и се бодял от 2г... значи от 15... ти си голяма сила бе келеш :smt012

а и тия дето се карат по първа страница ме разбиха от смях :smt005 :smt005 :smt005

judas
04-27-2007, 05:48
viz sa pi4 i az sum imal takiva slu4ki no ne sum xodil s momi4eta pove4e ot 6 meseza-nz i az za6to.sega sus sigornost se opitva da te nakara ti da i kaze6 4e pove4e ne iska da ste zaedno za da ne e tq vinovna za kraq na vruzkata vi,no ima i vtora pri4ina primerno da e re6ila 4e ti iska6 samo sex ot neq i da te probva dali 6e i mrunka6 na ramoto za sex.moq savet i da 4aka6 i ako ni6to ne stane si pogovori s neq 4e naistina e tupo tva.3 godini xodite i nakraq stva tupo.emm tva ot men.KUSMET

04-27-2007, 09:55
Ако ти си и бил първия , шанса да останеш последния и мъж е 1 на 1000
милиона, поне в наши дни.
Мноо ясно че ше иска да пробва с други мъже да види има ли разлика.

04-27-2007, 22:11
dai i vreme na mackata.... za6to ne se opita6 da q popita6 kakvo q e nakaralo da vzeme takova re6enie...ili za6to izvednuj taka si e promenila mnenieto...nz vse 6te e po-dobre ot neizvestnostta.

`Death`Whore`
04-27-2007, 22:14
Може и да те изпитва, или просто си И омръзнал...а може и да има инфекция и да се притеснява да ти каже.