View Full Version : minet
Naprawih minet!!!WE4e i az li se broq kum kurvite,samo da kaja 4e ne sum gultala a se izpliuh na korema mu,mnogo mu be6e solena,Kurva li sum?
и то от най-големите ххахаха минет вика хахах на корема му хаха курва ли съм ххихихи ми мацка какво да ти кажа ти си знаеш отговора защо питаш? или упражняваш урока дето ви го преподаваха днес в училище за Риторичните въпроси???
Дам за съжеление си такава.. пък аз ако бях на него щях да ти разбия муцината дето си са изплюла на корема... :mrgreen:
Малко се лъжеш ;) Да гълташ от 13 годишна те прави курва! :smt013 Не си мисли, че не си ](*,) Оф аман от такива като вас.
na 13... bez komentar i ne si kurva a hahahhaa da vi imam i samoprecenkata debil4eta malki takiva hahahaa
ama to prostotiqta po horata hodi... trivialno ama fakt ;)
Adwokat mnogo si zle,ina4e momi4eto da ne se pritesnqwa,az lapam i gultam ot 13 godi6na i ne sum k***a
мале 13 годишна гълтала ОООоооооОоо моето момиче със сигорност си такава.. :smt016
Skullbreaker
04-23-2007, 16:08
Адвокате къв ти е проблема , нали на нас духат и гълтат, ко те ебе курва ли ти е ако ти доставя удоволствие за една нощ?
Аре!
MaKiNgMeCraZy
04-23-2007, 16:09
Adwokat mnogo si zle,ina4e momi4eto da ne se pritesnqwa,az lapam i gultam ot 13 godi6na i ne sum k***a
мале 13 годишна гълтала ОООоооооОоо моето момиче със сигорност си такава.. :smt016
Айде бе?! Теб не ти ли е кеФ приятелката ти като гълта?! Т'ва не я прави курва .. не е важна възрастта .. просто тия 13 годишни още незнаят дали ги сърби или им се ебе .. или им се пие мляко :Р
P.S. Нищо лично за примера с приятелката ти не се засягаи ;)
JoeBanana
04-23-2007, 16:15
не си курвa, просто поредната минетчийка http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
Nikva ku4ka ne si , ti si fenomen sred tvoite vrusni4ki .Ne gi slu6ai horata .
Produljavai v su6tiq duh ,qnkoi den kato natrupash pit 6te si izkarvash pari4kite s tova tvoe vse o6te nedorazvito umenie :smt038 :smt119
Пубери жалки... тя пита АЗ отговарям.. пък ест че ми е кеф.. това че не ми зацепихте базика за 1-ви ми пост си е ваш проблем.. спрямо 2-рия с онъз дето гълта от 13г. не се базиках за нея. :smt016
Адвокате къв ти е проблема , нали на нас духат и гълтат, ко те ебе курва ли ти е ако ти доставя удоволствие за една нощ?
Аре!
ТВЪРДО съм съгласен
А питате ли ме какво ми беше на корема...
Абе много си е яко!Аз съм си момче,хетеро но при това пак духам и гълтам, голямо удоволствие ми доставя,а съм също на 13
Абе много си е яко!Аз съм си момче,хетеро но при това пак духам и гълтам, голямо удоволствие ми доставя,а съм също на 13
хахахаха :smt043 :smt043 :smt043
silver_angel
04-23-2007, 18:20
na 13 .. sa mi kajete 4e ne ste devstveni ot 1-2 godini :!: :!: :!: :smt005
MaKiNgMeCraZy
04-23-2007, 18:24
na 13 .. sa mi kajete 4e ne ste devstveni ot 1-2 godini :!: :!: :!: :smt005
Е че нормално .. к'во се учудваш?! Сега на толкова се почват ..