Влез

View Full Version : da izbqga6...

slan4iceto_n1
04-23-2007, 15:59
malko mi e trudno da zapo4na,no...az sam momi4e na blizo 15.no napravo da si doida na problema-ima edno mom4e. ne prosto mom4e ,a edin super specialen za men 4ovek. poznavame se ot 6klas,bqhme zaedno v edin klas.sega ne sme no pone sme v edno daskalo. 4udq se oba4e dali tova e dobre. s nego imame nqkakvi 4uvstva moje bi ot 6 klas,kefim si se,minalata godina postoqnno bqhme zaedno a to4no predi edna godina vsqka6 vsi4ko mejdu nas cafte6e. sega pak ne6tata se razvivat po podoben na4in. nai-dobrite mu priqteli kazvat 4e toi nikoga ne e bil takav-govorel samo za men,bil se vmania4il. mn bih iskala da vqrvam na vsi4ko tova no ima nqkoi ne6ta koito me rezervirat.toi ima sqka6 bezumen strah ot obvarzvane. pregra6ta me i mi govori razni ne6ta no v moment kogato mu zagovorq za ne6to po-seriozno zapo4va da se darji kato poslednoto govedo. dnes pak be6e taka darja se otvratitelno a az prosto si sedq v nas i mi e gadno i edinstvenoto ne6to koeto moga da napravq e da vi natovarq malko s moite gluposti(za koeto zajalqvam) za6totot ve4e mi e neudobno da govorq na nai-dobrite si priqtelki za nego. na tqh im e mnogo stranno kak sled edna godina ni6to nestavane pak prodaljavam da darja na nego.prosto v moment vkoito si kazvam 4e ne moga pove4e 4e nqmam sili za vs otna4alo toi pravi ne6to hubavo i az re6evam 4e se e promenil,4e ima 6ans i si zaslujava.porednata zabluda kakto se okazva posle.no vapreki vs ne moga da si go izbiq ot glavata.ne si predstavqm kakvo bih pravila bez nego vapreki 4e okolo men ima mn po-mili,gotini i t.n. mom4eta.prosto tova mi e nqkakva maniq.moje li savet kak da izbqgam,kak da go zabravq.lo6oto 4 4e ne sam sigurna dalboko v sebe si 4e go iskam

Adwokat
04-23-2007, 16:08
Като не го искаш.. не го прави.. , а може би наистина го е страх от обвързване за да не се чуства задължен на някого.. незнам седнете и си поговорете двамата.. това ще е най добре и успех.

BAYO
04-23-2007, 16:23
Него го е страх. Не знам от какво, може би си иска свободата , която ти няма да му отнемеш, разбира се. Просто може би иска да си е чистокръвен ерген, да има време за футбол, приятели, купони, напивания, краткотрайни срещи и връзки и т.н. Така че е най-добре да изясните тоя въпрос f2f :!:

beautiful_angel
04-23-2007, 16:36
Имах същия проблем с едно момче ... но с течение на времето го забравих ... казвах си "Бори се докрай!" и го правех,но ми омръзна ... и се появи друго момче,в което и до днес съм лудо влюбена.
За това ... и на теб ти казвам "Бори се!"...бори се докрай,може и да сане нещо :wink: А ако не стане,ти сама ще се откажеш...то просто ти омръзва...

koalka
04-23-2007, 18:18
Може би изпитва страх и не знае какво е да имаш връзка, поне предполагам.
Говори с него и излезте на кафе, ала-бала и говори открито с него.

honey_reflection
04-23-2007, 18:25
Ne vinagi izbirame koi da obichame. I vsichki znaem che liubovta mn chesto naranqva.!!
Spored men tova momche darji na teb, obache kakto i ti sama kaza "strah go ot obvurzvane" .. za tova trqbva da mu dadesh vreme. Znam, vaprosa sega e 'kolko vreme?', tova nikoi ne moje da kaje. I sashto zavisi ot teb, dali mojesh da chakash i kolko mojesh da izdurjish - dokato toi razbere naistina kakvo iska !

slan4iceto_n1
04-24-2007, 12:59
marsi za savetite. super ste.