Влез

View Full Version : seks

seks
04-23-2007, 22:34
kogato vi moli jenata da sprete ..i vika ot kef pravite li go ili se zasilvate o6te powe4e , mom4eta?

Adwokat
04-23-2007, 22:36
Дам ако е от кеф да може да се каже , че се засилвам повече за да и достая по голямо удоволствие , но ако я боли веднага спирам.. ;)

jony
04-23-2007, 22:38
Дам ако е от кеф да може да се каже , че се засилвам повече за да и достая по голямо удоволствие , но ако я боли веднага спирам.. ;)
\:D/

04-23-2007, 22:53
Не спирам не засилвам без да съм свършил да не съм и роб на нея ?
Еба се до край КАКТО НА МЕН МИ ХАРЕСВА ТОВА Е СПАРТАААААААААААААААААААА АААААААА

My_Infernal_Majesty
04-23-2007, 22:57
Даа- супер, само дето това ен е Спарта защото 300 е филм за войната а не за секса така че ква Спарта те гони?

пф
04-23-2007, 23:12
Не спирам не засилвам без да съм свършил да не съм и роб на нея ?
е** се до край КАКТО НА МЕН МИ ХАРЕСВА ТОВА Е СПАРТАААААААААААААААААААА АААААААА

това беше тъпо ама мноу ясно че няма да спреш дори и да я боли ще и мине .. как ше спираш секса заради тва .. ебеш до край докато не се разреве хахха аз сега тъкмо ме ебаха и тъй като сам анонимна не ми пука че ще ви кажа ама на приятеля ми му е дебеличак и големичак а пък аз бях тясна и супер адски ме заболя ама не съм му казала нищо но беше и всъщото време супер яко само дето ся ме боли писанката .. та по темата никво спиране супер яко си е :smt008

koalka
04-24-2007, 08:28
Няма логика като вика от кеф, ти да спреш. :?

HagpycaH
04-24-2007, 08:31
Ако е от кеф естествено че ще засилвам от кеф момиче ми е оставяло 10 черти на задника после се чудих как да седна без да ме боли.

Лъвски
04-24-2007, 09:41
Именно. Зависи от интунацията на гласа или звуците й. Това е най-стария начин на общуване. Има хипотези, че понеже самият полов акт не се е променил много през последните стотици хиляди години, та и мозъка ни работи на такива нива от развитието си, а той се е променил много за това време.
Та по темата. Има мацки дето като свършат и клитора и околната област във влагалището им стават много чувствителни. Най-интерестното е, че това се получава само при френска или стимулация с играчки. При оргазъм по време на полов акт такава превъзбуда не се наблюдава. [-X

:shock:

bqsna_teenagerka
04-24-2007, 09:44
Дам ако е от кеф да може да се каже , че се засилвам повече за да и достая по голямо удоволствие , но ако я боли веднага спирам.. ;) :? така трябва да прави всеки

Adwokat
04-24-2007, 11:50
Дам ако е от кеф да може да се каже , че се засилвам повече за да и достая по голямо удоволствие , но ако я боли веднага спирам.. ;) :? така трябва да прави всеки

I az towa wikam :P bez seks nemoje :mrgreen:

DzVErA*
04-24-2007, 11:57
ще мине :) ако я боли така 4е до краи!

rockmanqk
04-24-2007, 12:29
kogato vi moli jenata da sprete ..i vika ot kef pravite li go ili se zasilvate o6te powe4e , mom4eta?

ako kaje,boli me,spiram vednaga, no ot kef ako e ,se zasilvam.
zavisi sqkoi kak go 4uvstva.
no ako te boli,spored men nqma smisal da trae6,kaji mu,nali sexa e za kef,to bez malko bolka ne moje ama.

aniezina
04-24-2007, 12:32
Така трябва да се прави, и така искам да постъпват и с мен! :D

Adwokat
04-24-2007, 14:57
Така трябва да се прави, и така искам да постъпват и с мен! :D

:)