View Full Version : Ако стане така?
firfiІфка
04-24-2007, 10:43
Kakvo bi stanalo ako dokato s gadjeto si praite seks i vie sprete i trygnate da se obli4ate bez toi da e svyr6il? 8-[
ем незнам.. :) , но ще е доста тъпо./. :-D
Ебаси.
Аз си мислех , че съм зле.
Div_angel_f
04-24-2007, 10:48
Щ'та разкара, ко би станало... :smt005 8-[
Kakvo bi stanalo ako dokato s gadjeto si praite seks i vie sprete i trygnate da se obli4ate bez toi da e svyr6il? 8-[
Зависи какъв е повода за това поведение...
ако ми се слу4и тва я метам от нас !!!! нищо 4е сам на 1-вия етаж... :-D
malka_sladuranka
04-24-2007, 11:16
ако ми се слу4и тва я метам от нас !!!! нищо 4е сам на 1-вия етаж... :-DМоже да си има разбота момичето... 8-[
mi6enceto
04-24-2007, 11:26
ем незнам.. :) , но ще е доста тъпо./. :-D
n1ght_shadow
04-24-2007, 11:46
6e i nacepq 1 glava i pak 6e legne :D
Та колко акъл трябва да имаш, за да направиш подобно нещо?В такъв случай напълно си си заслужила да скъса с теб.Не можеш го оставя сам да се докарва докрай след като сте започнали заедно [-X Пък и е доста грубо да си се облечеш и да си тръгнеш просто така.
Schnitzer
04-24-2007, 12:19
Ще и отмъстя :evil: :evil: ...тоест ще се правя на ударен и някои път точно тогато тя свършва аз ще стана ще се облеча и ще си тръгна :lol: :lol: 8) 8)
sh3_1s_7h3_0n3
04-24-2007, 12:24
Ще и отмъстя :evil: :evil: ...тоест ще се правя на ударен и някои път точно тогато тя свършва аз ще стана ще се облеча и ще си тръгна :lol: :lol: 8) 8)
а тя ако е от тия дето никога не са свършвали? 8) някои момичета (жени) за пръв път достигат до оргазъм на 30-35години 8) и ти к'о? ш'и я чакаш до тогаз' ? 8) тарикат :wink:
aniezina
04-24-2007, 12:28
Това ще е адски тъпо и гадно! :-D
6e i nacepq 1 glava i pak 6e legne :D
хаха Хубав отговор.. :)
Баси селянката дето трябва е... ако трябва я взимам заложница, ше духа л, чекия ли, докат не се свърши няма ходи никъде... амаха
Schnitzer
04-24-2007, 18:05
а тя ако е от тия дето никога не са свършвали? 8) някои момичета (жени) за пръв път достигат до оргазъм на 30-35години 8) и ти к'о? ш'и я чакаш до тогаз' ? 8) тарикат :wink:Ще се надявам да не е :lol: или пък ще измисля нещо друго но супер гадно :twisted:
alkobalko
04-24-2007, 18:14
Лично за мен е доста тъпо и не бих го направила, очаквам същото и от приятеля ми. Не знам как ще реагирам, сигурно ще ми стане много гадно.
sladkoto__angel4e__
04-24-2007, 19:32
EMI 6TE E TAPO OSVEN AKO NQMA6 OSNOVATELNA PRI4INA!
i da ima6 osnovatelna pri4ina pak 6te e typo ...sled akto ne moje6 nqma da go pravi6 ...tva 6te e nai ama nai-typoto ne6to
tin4eto91
04-24-2007, 20:14
mi.......nz ama e super glupavo :-D :-D :-D
MalKa_BLuDnica
04-24-2007, 20:17
може да си има работа .. :-k
krem4et0
04-25-2007, 07:02
Бе защо да е селянка или тъпа. Просто не й се прави, не й харесва, боли я или има друга причина. Пуф само за тъпите си пишки мислите. помислете и за момичето, с което правите секс. сума та и пъти се е случвало аз да искам да спрем и спираме без той да е свършил. не 1 път той ме е молил да спрем без да е свършил, защото дакажем се е уморил. Ами човешко е. Оргазмът е хубаво нещо, ама близостта между двамата е много по-хубаво. това, че не сте свършили не означава, че не е било хубаво. деца!
Кремче в това, което казваш си права, но за друго става въпрос.
Представи си, тъкмо преди оргазъм приятелят ти да стане, да се облече и да излезе без да каже хептен нищо.Ей за това говорим. :-)
Това вече би било ужасно гадно, нали? :-D
Glezanka
04-25-2007, 07:46
M nali ima usta ... da kaje .. kofty situaciq ama wse pak,w takuw sluchai mai trqbwa da se iztykne nqkakwa prichina za prekratqwaneto na akta.
she ti se izprazni na glavata dokato si trugvash ma
theEXPLOITED
04-27-2007, 01:14
Лично за мен е доста тъпо и не бих го направила, очаквам същото и от приятеля ми. Не знам как ще реагирам, сигурно ще ми стане много гадно.
krem4et0
04-27-2007, 08:26
Кремче в това, което казваш си права, но за друго става въпрос.
Представи си, тъкмо преди оргазъм приятелят ти да стане, да се облече и да излезе без да каже хептен нищо.Ей за това говорим. :-)
Това вече би било ужасно гадно, нали? :-D
Аз така направих 1 път. Правихме секс 1 път. И решихме да повторим. Обаче като повтаряхме той се загледа в Шоуто на Слави и започна да се хили. От което естествено да секс не се стигна. След малко, когато шоуто свърши му направих 1 хубава свирка и точно, когато му беше най-яко станах, взех си якето и му казах-ще ме изпратиш ли. Просто от моя страна си беше чисто и просто отмъщение. за радост той реагира съвсем нормално и каза, че си го е заслужил. Така, че..................в тази нощ останахме незадоволени и двамата, ама голяма работа.
Ami kfo da ti kaja az li4no shte stana shti i go plesna v 4eloto i dokato se useti shte sam zaminal \:D/