View Full Version : NZ KAKVO DA PRAVQ!!!! HELPPPPP ;(
SRAMEJLIVKA :]
04-24-2007, 13:08
Takaaaa :( neka zapo4na .... az sam momi4e i vse o6te sam malka (na 13) i kakto vsi4ki ostanali na moqta vazrast prekarvam opredeleno vreme v neta (normalno) . Predpolagam na vsi4ki vi se e slu4valo da popadnete na kakvi li ne hora v 4ata , no i na mn svesni. E na men mi se slu4i :) zapo4nah da si pi6a mn 4esto (vseki boji den) s edno mom4e (na 16) , koeto oba4e e ot dr grad (nqma osobeno zna4enie za men tai kato e naistina mn svesten). S vremeto i dvamata mn si dopadnahme i edva li ne zaobi4ahme. Toi ima perfekten harakter, imame ob6ti temi , vaob6te SUPER. Tai kato toi idva6e 4esto do moq grad se razbrahme nqkoi pat kato idva da mi zvanne da se vidim i vsi4ko OK. Edin den dokato bqh na daskalo toi mi se obadi i mi kaza 4e e v grada i ako iskam moje da se vidim, a az est. izgarqh ot jelanie da go vidq za6toto iskah da razbera s koi sam si pisala tolkova mn vreme i koi mi e dopadnal tolkova mn (est. mi be6e pra6tal pic i az na nego, no vse pak ...) neiskah da otivam sama na sre6tata i vzeh edna ot nai-dobrite si priqtelki (koeto mai be6e golqma gre6ka) :( ....i taka sre6nahme se , vidqhme se , no toi ne be6e tova , koeto o4akvah (be6e malko po-razli4en otkolkoto predpolagah, no vse pak mn simpati4en i sladak). Qvno na priqtelkata mi ne6to ne i haresa i me nakara da mu kaja 4e imam angajiment i trqbva da varvq i taka si tragnah kolkoto i da neiskah :( Sled tova poiskah savet ot fr mi kakvo da pravq , a tq mi kaza da mu kaja 4e nemoje pove4e da se vijdame i da spra da si pi6a s nego (da nqmame nikakav kontakt) i az znam za6to: za6toto e malko po-murgavi4ak (tq misli 4e e rom, a NE E ) .
Ve4erta kogato toi pak vleze v 4ata az mu kazah 4e nemoga ve4e da si pi6a s nego,4e razstoqnieto 6te e problem i kakvo li o6te ne, za da se otdrapne ot men , no sas vseki sledva6t den toi prodaljava6e i prodaljava da mi povtarq koko mn me obi4al,kak nikoga do sega ne e 4uvstval nqkoi tolkova blizak,kak nemojel da jivee bez men , a az nz kakvo da pravq ;( i az go 4uvstvam istinski blizak i go poznah adski dobre za vremeto prez koeto 4atim , no nz koe da poslu6am - sarceto , razuma ili savetite na fr mi :roll: :cry:
Sajelqvam , 4e vi otneh tolkova vreme s moite gluposti , no naistina nz kakvo da pravq ,a i nqma na koi dr da spodelq :smt010
P.S. Izvinete, 4e e malko dalgi4ko :smt009 :smt010
I ako moje mi pomognete da re6a kakvo da pravq,za6toto sam naistina mn obarkana :smt022
Blagodarq predvaritelno !!!
Немога да те разбера какво те спира приятелката ти или това че приличал на ром?
Ами приятелката ти явно е много просто момиче... , но не е казано че ти трябва да слушаш съветите и.. послушаи сърцето си , а не онърз мърла дето ти се смята за приятелка... :smt013 :smt019 :smt013 :smt019
АБЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ... INTERNET LOVE SUXXXX!!!
СПОРЕД МЕН ТВА чЕ СИ ПИшЕТЕ НЕ ЗНАчИ чЕ СИ ГО ЗАОБИчАЛА... КОЛКОТО И ДА СОИ ВЪОБРАЗЯВАш РАЗНИ НЕщА... СПОРЕД МЕН ТВА Е ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ ДА ТРЪГВАТЕ С НЯКОЙ КОЙТО ПОЗНАВАТЕ САМО ОТ чАТА... И СТЕ СЕ ВИЖДАЛИ САМО 1 ПЪТ.... АБЕ МОЕ МНЕНИЕ... АМА КВО Е ЛОшОТО ДА СИ ПИшЕш С НЕГО.... КВО КАТ ПРИЯТЕЛКАТА ТИ ТИ КАЗВА... ЖИВОТА Е ТВОЙ ЕЙ...
abe kvo ti dreme kvo ti kazva "priqtelkata" ti?
1-ako naistina ti e priqtelka nqma da te kara da se razkusva6 taka,i 6tom znae kakvo misli6 za nego ne trqbva da te razubejdava
2-6tom go haresva6 ima li zna4enie nejnoto mnenie,vse pak nqma tq da si pi6e s nego i da izliza s nego
abe s 2 dumi poddurjaite si kontakti ,vijdaite se kogato mojete, a tq da si gleda rabotata.na neq nqma da i e priqtno ako ti q nakara6 da zareje nqkoj kogoto tq haresva nali! [-X tuj 4e da mul4i i da se radva 4e ti se radva6 ;)
beautiful_angel
04-24-2007, 16:31
izvinqvai ama taq kakva priqtelka ti e???a ti s kuv akul q slu6a6???to izliza 4e prai6 kvoto tq ti kaje mi ako ti kaje da sko4i6 ot mosta 6e sko4i6 li be?!?!?! q ne se izlagai...vzemi se v race i slu6ai syrceto si ... i donqkade razuma 6tot na takiva golemi malko da im nqma6 vqra ... i az imah podoben slu4ei ... mn me obi4a6e,ne mojee bez men,puk nakraq kvo?!izliza 4e me e lugal...za tova...slu6ai i sarceto i razuma ama ne pozvolqvai taz tvoita fr da te komandva taka [-X
girl_in_black
04-24-2007, 16:32
Ако си сигрурна че това момче наистина е толкова свястно и ти го обичаш, не виждам защо трябва да правиш всичко ,което казва приятелката ти.Все пак това си е твоят живот, не нейния.
Живота твой ли е или слушаш други хора?Как можеш да я слушаш и като послушно кученце да изпълняваш.Твой си е проблема, че си я послушала.
JuSt_A_vErMiN
04-24-2007, 17:06
за*биприятелката си и бегай при момчето...няма кфо да се чудиш толкоз,отфаря ти се възможност да тръгнеш с някой,който те харесфа,тъй че няма кфо да чакаш.... :wink:
jivota si e tvoi i ti re6ava6 skogo da kontaktuva6 ,no se pak e dobre i da vnimava6...ako ti 4uvsta6 4e toq ti vdahva doverie i ti haresva da si pi6e6 s nego prodaljavai...ako li ne mu tegli edna maina! :wink: nikoi ne moje da re6eva vmesto teb!
изобщо не я слушай, ти си го харесала , другото не е важно. не може всички да са доволни винаги. :-D пък и живота си е твой,ти си взимаш решенията, тя не е в твоето положение да може да прецени :?
iNl0Ve_wItX_liFe
04-24-2007, 17:59
Не разбрах защо изобщо си я послушала твоята"приятелка"
Яяяя! Кво я слушаш!
Абе мила, ти що изобщо слушаш тая твоя "приятелка"! Прави квото си искаш и не я слушай :wink: !!!
04-24-2007, 19:08
Mersi na vsi4ki koito pisahte po temata. Razbrah , 4e sam napravila golqma gre6ka kato sam poslu6ava "priqtelkata mi" :roll: Vse pak blagodarq za mneniqta. 8-[
russianmafiaboss
04-24-2007, 20:23
от името на всичка казвам , че се радваме , че успяхме да ти помогнем :P
fak_you_maafaka
04-24-2007, 20:38
Все пак бъди сигурна че не е някои мангал който е можело да те изнасили ако си била сама.
an0nimk0
04-24-2007, 21:07
Ako si nqma6 gadje ne vijdam kvo te spira
04-25-2007, 10:08
da nqmam si pr. , no iskam samo kaja kaja na fak_you_maafaka 4e sam sigurna v nego i znam 4e dori i da bqh oti6la sama nikoga ne bi posmql da mi napravi ne6to (da mi posegne kamoli da me iznasili) :roll: i naistina mn mersi na vsi4ki :smt054
malkoto_sladur4e
04-25-2007, 10:18
Ne pro4etoh cqlota tema ama dokolkoto razbrah ti si zarqzala taka da go kajem mom4eto koeto ti dopada zaradi nqkfa t1pa kofa? :-s :-s :-s [-X #-o Izvinqvai mnogo,no tova ti s kogo 6e si hodi6 i kogo 6te haresva6 e li4no tvoi problem i nqkfi zavistlivi horica izob6to nqmat pravo da ti se mesqt!Te dori da se opitvat da ti se mesqt ti ne trr da gi sly6a6 :!: :!: :!: Boje boje..eto go kakvo stigat horata koito imat "priqteli" =;
Така ... така ... продължавай в същия дух . Как мое сте такива наивни .. ма не ви се сърдя, даже не ви и упреквам (за авторката говоря). На тая възраст ще ви се случат такива неща (щот предполагам, че си под 17), че глава ще боли още много време. Гледай си животът, кефи се на времето, на гаджето ти (ако имаш) и остави приятелките ти (в кавички), да злословят и да се чудят кви сплетни още да създадат. Няма приятели бе, има познати и непознати.