View Full Version : знам че сгреших много
начи хора сгреших много..ходя с 1 момче от близо 3 седмици,той е на 22 аз съм много привързана към него и той по едно време ми заяви че иска да правя секс с него..иначе ще ме зареже..и аз спах с него..беше ужасно,болеше много :( И ме заряза след 2 дни след като правихме секс..най-големия проблем е моята възваст..аз съм на 13..ами сега какво да правя?сърцето ми е разбито..
Ами принципно 3 седмици и малко за да се влюбиш но всичко става. Да сгрешила си и е хубаво че го осъзнаваш...не мога да те успокоя мила...на мен ми се случи подобно нещо само че приятеля ми не ме заряза и не беше с 9 години по-голям. И не бях на 13. Аз го оставих след около месец защото беше глупак. Сега единственото което можеш да направиш е да стиснеш зъби и ад продължиш напред. Ако сега започнете да я нападате скъпи форумци ще сгрешите - достатъчно й е тежко недейте. Скъпо момиче ще те посъветвам само това да ти е "обица на ухото" и да не се лъжеш повече. И не се хващай с толкова големи момчета...повечето са с теб заради това. Успех....от това остават дълбоки белези....дано са колкото се може по-малко при теб
Възхищавам ти се че си осъзнала проблема *hugs*
n1ght_shadow
04-24-2007, 14:45
porednata zabludena....
mi ko da prai6...tfa ti e za urok drug put da znai6 :)
другия път да знам?няма да има друг път в който ще ми отнемат девствеността..хах
другия път да знам?няма да има друг път в който ще ми отнемат девствеността..хах
hahaha :)
optical_illusion
04-24-2007, 15:04
миличка не искам да те упреквам,напротив съчувствам ти,знам какво е да се влюбиш и да те оставят,но моя съвет е опознай много добре човека преди да правиш тази крачка,такива момчета ще срещаш мнооого за съжаление но следващия път ако някой ти каже че ще те зареже ако не спиш с него-спокойно му посочи изхода колкото и да го обичаш няма смисъл да си с такъв човек!!!
Аз в началото се мъчех да си внуша че "девствеността нищо не е кво толкова той ми е свършил "черанта работа" ама не е така...знам друг път няма да има. Дръж се...знам - много боли. Много си изстрадала. И е напълно достатъчно...просто повече не се лъжи. Нищо друго не можеш да направиш разбираш ли? Нищичко. Не можеш да си върнеш този момент който трябва да е прекрасен...
fulldelight
04-24-2007, 15:19
Хм....ами, момиче за 3 седмици не можеш да опознаеш човек достатъчно добре, камоли да се влюбваш и т.н. Наистина в случая ти си си виновна, защото момчето просто е искало секс, а ти като последната глупачка си се подвела. Естествено, не трябва да се самообвиняваш, защото ти си на 13, а той - на 22. До сега е имал доста наивници като тебе и се е тренирал, а тиси паднала в капана ....шанс :lol: Сега просто го забрави и продължи напред и недей да спиш с момчета на 3тата седмица...изчаквай поне 1-2 месеца, ако не устискаш повече
Първо:съжелявам за тва което ти се е случило, дано не се повтори повече.
второ:нека ти е за урок :P
трето:не че ти се нахвърлям, ама защо се захващате с толкова по-големи опт вас(не че в любовта възрастта има значение....дълго е за обяснение) и на всичкото отгоре си на 13.Хората на тая възраст още не знаят кво значи секс па вие от ся са почвате...
нищо лично и успех нататъка ;)
Ахахаха =D> =D> =D> браво тва ме разсмя честно! Ми то е много просто какво може да направи човек когато извърши глупост - да си пати, упех :smt007
kakto kaza vsi4ki ot tuk natatuk vnimavai!!!vsi4ki maje sa gadnqri-prosto si nameri nqkoi po malko gaden:P
Ясно на 13 колко ти е акъла, а ти имаш ли такъв?
Ясно на 13 колко ти е акъла, а ти имаш ли такъв?
Aide sega - ne bydi zlobna - ne e 4estno...
edinstvenoto za koeto moga date obvinq momi4e(a az povqrvaimi mn dobre te razbiram), e 4e mom4eto e bilo tolkova golqmo. sledva6tiq pyt kato re6i6 da ima6 gadje gledai da ne e po-golqm ot teb. Ako e na tvoita vyzrast e nai-dobre,za6toto obiknoveno na tazi vyzrast mom4etata ne mislqt za sex ili pone ne go pravqt,a momi4etata sme po-razli4en slu4ai... no mom4etata dori tezi koito sa s edna godina po-golemi sa se razvili malko pove4e i iskat ne6ta, koito nie 4esto se strahuvame da im dadem (i to syvsem osnovatelno) Edno momi4e s koeto se pozblijihme malko ima6e gadje - 1god. po-golqmo ot neq.Na vtoriq... ne nqkyde mesec i polovina otkakto trygnaha (tq be6ena 13, po4ti 14, toi na 15) tq muse ottdade napylno.Napraviha godva pyti i sled sedmica ot pyrviq pyt toi qzarqza i tq6te6eda umre ot myka. Sex-a e golqma kra4ka v jivota za tova ne trqbvada se izbyrzva,za6toto ne se znae kakvi 6te sa posledicite. na 5-iq mesec ot vryzkata mi az se poddadoh mnogo silno na 4uvstvata, na momenta i obstanovkata i stana tq kakvato stana. Be6e velikolepno, bolq- normalno za pyrvi pyt, no toi me obi4a i be6e nejen i vnimatelen... Nai-blizkata mi fr (ne tazi za koqtokazah predi malko,a edno dr momi4e) kaza, 4e veroqtno toi 6te me zareje sega. Ima6e nqkakvoobyrkvane i vdvama ni i izvestno vreme ne bqhme v mnogo dobri otno6eniq, dylje6e se na edno dr. mom4e, koeto be6e vliubenovmen i otno6enieto mi kymnego, nosys sigurnot i onazi intimnostmejdumen igadjetomi i obyrkvaneto v uma mudoprineseza onazinestabilnost vyvvryzkata ni - e sega sme o6te zaedno,ve4e 7 meseca otkakto trygnahme i vsi4ko e idealno... nezavisimo vyzrastta (na 14 sme - az sym po4tina 14,a toi ginavyr6i prez fevruari)
6te ti kaja edinstveno - vnimavai svyzrasttana partniora i osobenovtazi krehka vyzras v koqto sme. Naistina za liubovtanqma pregradi, no go nqma v zrqla vyzrast kogato i dvamata partniori sa izgradeni li4nosti. Edna takava vryzka, kato tazi koqto sdi prejivqla moje daraztyrsi do tolkova jivota ti 4e da go probyrne napylno i pove4 nikoga da ne pojelae6 da pogledne6 myj i da go useti6 v sebe si. Nadqvam se tovada sa samo prikazki na vyzrastnite - na men taka mi obesnqvat kato govrim s na6te za sex na niskq vyzrast, no za sega ne sa pravi. Nikoga ne si mislq 4e vryzkata koqto predpriema6v tazi vyzrast 6te e ne6to seriozno, koeto 6te ostane zacql jivot! prosto nedei,za6toto tezi slu4ai sa mnogomalko - slu4ai, kogato edna dvoika ostava zaedno ot u4ili6te 4ak do smyrtta...
Nadqvamse da go prejivee6, mila...
Mnogo ama mnogo glypavo si postupila :-k Pone si razbira6 gre6kata :-k ](*,)
alkobalko
04-24-2007, 18:07
Ще излъжа, ако ти кажа, че не ми се иска да те упрекна, но няма да го направя. Достатъчно ти е тежко и без това. Знай обаче, че не всички момчета са като този нещастник. Има и добри, но пък те са рядкост. Каквото е станало, станало, връщане няма. Бъди по-внимателна следващите пъти.
nemepoznava6
04-24-2007, 18:09
Tova gore e moeto mnenie :smt006
sh3_1s_7h3_0n3
04-24-2007, 18:18
като сте глупави, доверчиви и наивни... с'я се чуди к'во да правиш...
а м/у другото ти к'во очакваш да ти кажем НИЕ да направиш... к'ъв е смисълът на въпроса изобщо? имаш избор някакъв между нещо ли? или искаш да получиш съжаление, или к'во? :smt017 'щот' аз реално не виждам к'во можеш да направиш освен да продължиш да си живеееш живота както намериш за добре и толкова... :smt012
SeXY^BeBSi
04-24-2007, 18:43
оли горкото мимиче и на мен ми се случи нещо подобно но разликата ни не беще 9 години!така че не те упреквам.Но нека за напред да ти е като обица на ухото и да не се доверяжа6 толкова лесно ](*,)
AngelOfDarkness
04-24-2007, 18:54
Проверете дали има дума "обица", че ми стана гадно на очите...
Иначе, наистина няма какво да направим за теб. Ако искаш подкрепа-едва ли ще я получиш. Ако искаш разбиране-имаш го, ама ще се почувстваш ли по-добре?
Просто... вече мисли повече. ;-)
bqsna_teenagerka
04-24-2007, 18:55
ох..... :? сега каквото и да кажа против теб...ве4е работата е свършена...кофти е наистина..доверяваш му се,даваш му най ценното си,без да се замисляш...после той те оставя!...постъпила си наистина глупаво...нищо това ще ти е урок за напред! а дано да с епоу4иш от грешкаа си1
Мисля, че получи достатъчно и упреци и успокоения, но както казват "колкото повече, толкова повече" :-D
Единственото нещо, което според мен трябва да помниш е, че доверието трябва да се заслужи. Не да вярваш сляпо на някого, който само ти е казал няколко хубави думи и това е!
Пожелавам ти успех в бъдеще!
И най-добре ходи с момчета на твоята възраст! :-D
Glezanka
04-24-2007, 19:43
Az ot 13 godishna nasam sum imala dosta purwi "lubowi" ... wsqka sledwashta mi se struwashe po-golqma ot predhodnata , no wupreki towa ne pozwolih na nikoi da me izluje po nachina po koito sa te izlugali teb.Cheta w mneniqta che nqkoi kazwat sledwashtiq put da mislish,moeto mnenie e che skoro ne bi trqbwalo da ima sledwasht put.Koi q izmisli tyz moda neznam ... na 13 godini da wodish polow jiwot .. ami kato stanesh na 23 dosta golqma broika shte da si subrala ... Wuobshte ... kraino sum wuzmutena ot situaciqta ...
3 sedmici i na tova mu vika6 lubov?10 godini razlika??pfff na tova mu se vika kuha leika ...spored teb toi za6to e s teb da si te durji za ru4i4ka i da ti kazva oh kolko si hubava,sldai4ka oh kolko mnogo te obi4am haha.....TAPA4KA tva si ti edna pulna TAPA4KA kak moje 10 godini razlika ti na 13?kak moje?i sega iska6 syveti ot nas kakuv suvet mojem da ti dadem nie osven da hodi6 i da se grumne6 nqkude it qvno ne stava6 za ni6to ve4e....spored teb toi dali e imal istinski 4uvstva kum teb,a?6toto spored men toi samo ti see podigraval i e iskal da vidi kolko si TYPA ako sum na mestoto na tvoite roditeli povqrvai mi 6te se otkaja ot teb.kak moje be??????????kakvo stava s taq dyrjava ....3 sedmici i ve4e se obi4ate i ste ludo vlubeni vie 3 godini da ste zaedno ne se znae dali 6te se obi4ate 6te mi govori tq za 3 sedmici ....ako sum na negovo mqsto esesveno 4e 6te te zareja sled akto vida kolko si prostta ,ako iska6 da ti dam vizitka da hodi6 na lekar 4e ti qvno ima6 dosta probvlemi s glavnia mozuk...i pitam az izob6to su6testvuva li ne6to v tvoia organizum nare4eno mozuk???mai ne....izvinqvai mnogo kazva6 4e syrcetot i e razbito za6to ne pomisli predi tova,za6to,za6to,za6to???iska6 li dda ti kaja za6toto si typa drisla neznae6 o6te kakvo ti se pravi dali ti se pi6ka ili ti se ebe ,ama vidqla jabata 4e konq se podkoval i tq trugnala da slaga podkovi...abe izob6ot nqma kakvo da se govori.ti i takiva kato tebe sa sram za ob6testvoto...izob6to kvo da kaja NO COMMENT
е па честито!.. кво да ти кажа, живеем в сят в който е по- лесно да си намериш свястно гадже ако не си девствена, отколкото ако си,
така 4е спокс, няма да те пребият с камъни на площада, както са правили преди 200 години.
начи хора сгреших много..ходя с 1 момче от близо 3 седмици,той е на 22 аз съм много привързана към него и той по едно време ми заяви че иска да правя секс с него..иначе ще ме зареже..и аз спах с него..беше ужасно,болеше много :( И ме заряза след 2 дни след като правихме секс..най-големия проблем е моята възваст..аз съм на 13..ами сега какво да правя?сърцето ми е разбито..
Не е трябвало да му пускаш.Ще ти дам пример с мен,ходих с един 3 месеца макар,че вече не бях девствена исках да видя колко държи на мен.Най-накрая ми заяви,че ако не правим секс нямало смисъл да ходим.А аз щях да му пусна щото мн го харесвах(мислех си и че го обичам),ама след тоя разговор го видях,че не струва 5 пари.Затова се изрязохме взаимно и сега ми е като обица на ухото.
Ако темата не е ебавка отново ще те посъветвам от тук нататък мн да си подбираш партньорите.
Коментара
04-25-2007, 02:43
Ще излъжа, ако ти кажа, че не ми се иска да те упрекна, но няма да го направя. Достатъчно ти е тежко и без това. Знай обаче, че не всички момчета са като този нещастник. Има и добри, но пък те са рядкост. Каквото е станало, станало, връщане няма. Бъди по-внимателна следващите пъти.
А ве ей Сашко, стиа приказва глупости! Докога си мислите че ходенето с момче е само да се държите за ръка и да си разхождате по кафенета и улици? Наричаш ни нещастници, сама знаеш че трябва да си изтриеш коментара нали?
Там е работата че момичетата сте, меко казано ТЪПИ. Не всичко е романс, не всичко е пеперудки и цветенца, тва е живота мама му стара, и сексът върти света! За момичето дето го оправили, ами душко, какво може да очакваш от 22 годишен? Ти може би на тая възраст за секс не си чувала, а правиш нещо което хабер си нямаш какво е. Определено сте много глупави, и не само тва момиче ами всички момичета по света. ТВА Е ПРИРОДЕН ЗАКОН - АКО ИСКАШ ДА СИ С МОМЧЕ, ЗНАЙ ЧЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИШ СЕКС С НЕГО!! Сашко, знам че ще ми изтриеш сигурно коментара, но все пак ще съм щастлив че си го прочела :) и ти е станало гама тъпо!!! Мухахахах
За неотворените които още са малолетни или непълнолетни и си мислят че живота е цветя и рози ....... е НЕ Е ТАКА! Всички момчета искаме секс И ДА ТОВА Е ВЯРНО!!! Но... и вие сте си виновни понякога... Един практичен съвет, ПОРАСНЕТЕ МОМИЧЕТА И ТОГАВА СИ НАМЕРЕТЕ ПРИЯТЕЛ!! (може и на по 50 години, да не му става и вие да си стоите на сухо МУХАХАХАХАХ) ЕЙ САШКО, ХАПНИ СИ!!
krem4et0
04-25-2007, 06:52
какво да ти кажа-изречението ако не правим секс ще те оставя говори само за себе си. на 13 и да си пак няма как да не си го разбрала. Това си е чиста проба изнудване.
..........az
04-25-2007, 08:02
Аз не искам да те упреквам,защото от това няма никакво значение, важното е ти да забравиш за него,да намериш сили и да продължиш напред!!!Това,че той е идиот не значи че и другите са такива,всеки е различен и наи-важното е ти да провярваш,че ще срещнеш някои ден човека които искаш,за който мечтаеш!!!Но не забравяй-бинаги трябва да познаваш човека до когото си и с когото си.
Не се притиснявай,абсолютно всеки човек прави грешки,независимо какви са те,но най-важното е да си вземе поука,да разбере какво е направил ии не на последно място да продължи НАПРЕД!!! :wink:
Cristiano_Ronaldo
04-25-2007, 16:01
emi bravo na teb golqm mozuk si.... =D>