View Full Version : Разкажете за вашия най-страстен секс :Р
Разкажете за вашия най-страстен секс :Р
bosilkov
04-24-2007, 15:11
nai strasniq mi seks be6e goto na edin kupon strono kak stana no napravih troika az priqtelkata mi i novata u4itelka(kato kazvam mlada imam v predvid naistina mlada) po psihologiq
kaka0155
04-24-2007, 15:54
Забелязала съм, че винаги се получава страстно, когато разполагаме с малко време :wink: Тогава той се надъхва много, а аз се паля само като усетя на каде тръгват нещата и не знам като няма много време целува и т.н. като за последно...
HopeLesss
04-24-2007, 16:16
К'во има да му разказвам?!? :smt017
Еми, всички са хубави, ако го правиш с човека, който искаш.
malkoto_sladur4e
04-24-2007, 17:32
Всеки един път е все по-страстен защото го правя с човека който най-много обичам на този свят,и няма секс който да не е бил супер страстен и страхотен при нас ! \:D/ :smt050 :smt049
Всеки един път е все по-страстен защото го правя с човека който най-много обичам на този свят,и няма секс който да не е бил супер страстен и страхотен при нас ! \:D/ :smt050 :smt049
Aфе ти щом си на 13,на колко е приятеля ти?
mr orgazam
04-24-2007, 18:48
emi bqh na 5 godini v detskata gradina imahme u4itelka vladimirka kuzova i se6tate se kakvo pravihme s neq...
има хора които мислят като мен си ти една от тях :)
krem4et0
04-25-2007, 07:10
След това в коридора от тях имаше пътека от дрехи. нямахме много време и трябваше да е на бързо. по принцип се лигавим с часове, но сега свършихме за 15 минути и то със супер оргазми и от двете страни. за това и казвам-дългият секс не значи непременно хубав секс!
MTV_GIRL
04-25-2007, 07:56
Mi uj vleznahme da se kapim :D i kvo stana pod du6a oba4e vodata svar6i i si doprodaljihme HAYahYAHa :smt005
ми всеки път е страстно, но все пак голям спомен остава секса в асансьор ... :P беше се прецакал нещо и стояхме десетина минутки вътре сами и сещате се ;-) :wink: :P
аз само ще кажа,че това бяха най-яките 20 секунди в живота ми!!!
супер-яко,копеле!!!