View Full Version : priqtelstvoto gybi li se barzo
nejnoto_f
04-24-2007, 15:53
zdaraveite az sam nova no imam mn seriozen problem! taka zna4i imam mnogo dobra priqtelka S i sas neq se skarahme mnogo jestoko za6toto az se vlubih v priqtelq i C NE MOGA DA GO ZABRAVQ VSE O6TE PARVIQ PAT TQ PROSTI I NA DVAMATA ZA TOVA KOETO BQHME NAPRAVILI OBA4E DOKATO SE ZARIBQVAHME S NEGO AZ MY KAZAH NQKOI TAIINI ZA NEQ! I STANA TAKA 4E PO KASNO TQ RAZBRA VSI4KO NALI 4E AZ SAM MY KAZALA kakvo sam my kazala i celiqt mi jivot se srina v bykvalniq smisal na dymata az otidoh i i se izvinih iskrenno daje i padnah na kolene i i obe6tah VSA6TNOST SE ZAKLEH 4E POVE4E NQMA DA GO NAPRAVQ i tq mi dade posleden 6ans oba4e se spriqteli s edno drygo momi4e ot na6iq klas N i postoqnno i kazva 4e q obi4a na men ni6to ne mi kazva kakvo stava v jivota i i dori mi kaza 4e i pyka samo za maika i gadjeto i i N I AZ MNOGO jestoko se razplakah i neznam kakvo da pravq kak da si varna priqtelstvoto i i da stanem kakto predi pomognete mi plssss :smt009
sry mila ne moa ti pomogna i az imam podoben problem razlikata e v tva 4e zagubvam sestra si zaradi edno momi4e..noo opitai vs vuzmojno za da si vurne6 priqtelkata i zabravi neiniq priqtel za6toto tova e mn naglo ot tvoq strana az ako bqh na neq 4esno kazano ne bih ti prostila..no opitai kusmet!!
FiRe_LaDy
04-24-2007, 16:02
MI i az da bqh .... az dori nqmashe i da ti prostq!Ako vse pak mislish,che oshte mojesh i iskash - pogovori s neq i se opitai da si q vyrnesh.
JuSt_A_vErMiN
04-24-2007, 16:02
еми поговори с нея,кажи й че адски много държиш на нея,не си искала да става така и т.н. опитай да направиш така че да разбере че се разкайваш...
mi ne iskam da te pritesnqvam ama 4esno kazano ima golqma veroqtnost da ne ti prosti i ne6teta nikoga da ne stanat kato predi :-s i wse pak ni6to ne ti pre4io da se opita6 da si izqsnite ne6tata.i nedej da i kazva6 samo 4e "pove4e nqma da go napravi6" tova e detinsko.trqbva da i dokaje6 4e nqma pri4ina da se sumnqva v teb, i 4e durji6 na neq, i 4e si gotova na vsi4ko za da si vurne6 priqtelstvoto i.a ve4e ot neq zavisi dali 6te ti prosti naistina.priqtelstvoto e naj vajnoto ne6to ,a ti si napravila golqma glupost 4e si se zaribqvala s gajeto i i 4e si mu izdala nejnite tajni,tova e podlo i dvuli4no :smt011 sorry ama az ako bqh na nejnoto mqsto trudno bih ti prostila. i vse pak tq moje i da nameri na4in da go preodolee,ako naistina e durjala na priqtelstvoto vi predi.i kazah ti ako i ti durji6 tolkova kolkoto kazva6 trqbva da poloji6 vsi4ki usiliq da i dokaja6, 4e e taka.
Значи, ти не мислиш какво правиш, а после се извиняваш.Приятелка ти й е, не е трябвало да правиш нищо с гаджето й, не е трябвало да му казваш тайните й-за всичко си си виновна ти.Сега, може би нещата няма да са както преди определено, но поне се опитай да станат.
HopeLesss
04-24-2007, 16:26
Ти не си никаква приятелка!!! :evil:
nejnoto_f
04-24-2007, 16:28
no ima i drygo koeto ne sam spomenala tq tvarde mnogo pati me e naranqvala i izdavala za kakvoto i da e bilo dori mi e otnemala mom4eta koito az sam haresvala i az vinagi sam i pro6tavala v imeto na priqtelstvoto za tva me e qd 4e az moga da pro6tavam a tq ne ](*,)
no ima i drygo koeto ne sam spomenala tq tvarde mnogo pati me e naranqvala i izdavala za kakvoto i da e bilo dori mi e otnemala mom4eta koito az sam haresvala i az vinagi sam i pro6tavala v imeto na priqtelstvoto za tva me e qd 4e az moga da pro6tavam a tq ne ](*,)Е, как тогава сте приятелки?Хаха, и вие не знаете!Трябвало е още, като го е направила това да не се занимаваш с нея.Това вашто не е било никакво приятелство.
nejnoto_f
04-24-2007, 16:35
naprotiv bih kazala 4e nie sme edni nestandartni mn dobri priqtelki trqbva da ima i takiva nali no tva ne e vajno kajete mi po kakav na4in da i dokaja 4e sam re6ila naistina da ne povtarq, gre6kata si
zvezdichkaaa
04-24-2007, 16:40
Е, как тогава сте приятелки?Хаха, и вие не знаете!Трябвало е още, като го е направила това да не се занимаваш с нея.Това вашто не е било никакво приятелство.
Da i az taka mislq puk i prosto si kaji,4e ne e edinstvenata ti fr i q ostavi tq da re6i dali otnovo 6te si budete priqtelki.Xaxa po skoro ste saperni4ki (v kruga na 6egata)!
zvezdichkaaa
04-24-2007, 16:41
Е, как тогава сте приятелки?Хаха, и вие не знаете!Трябвало е още, като го е направила това да не се занимаваш с нея.Това вашто не е било никакво приятелство.
Da i az taka mislq puk i prosto si kaji,4e ne e edinstvenata ti fr i q ostavi tq da re6i dali otnovo 6te si budete priqtelki.Xaxa po skoro ste saperni4ki (v kruga na 6egata)!
_^_krisa_^_
04-24-2007, 17:01
MmMm ne 4e ne6to no spored mene zagubi6 li na nqkogo doverieto mn trudno se vru6ta sled tova daje bih kazala ,nikak .............. :smt017
russianmafiaboss
04-24-2007, 20:08
мммм да всичките мнения са верни
zdaraveite az sam nova no imam mn seriozen problem! taka zna4i imam mnogo dobra priqtelka S i sas neq se skarahme mnogo jestoko za6toto az se vlubih v priqtelq i C NE MOGA DA GO ZABRAVQ VSE O6TE PARVIQ PAT TQ PROSTI I NA DVAMATA ZA TOVA KOETO BQHME NAPRAVILI OBA4E DOKATO SE ZARIBQVAHME S NEGO AZ MY KAZAH NQKOI TAIINI ZA NEQ! I STANA TAKA 4E PO KASNO TQ RAZBRA VSI4KO NALI 4E AZ SAM MY KAZALA kakvo sam my kazala i celiqt mi jivot se srina v bykvalniq smisal na dymata az otidoh i i se izvinih iskrenno daje i padnah na kolene i i obe6tah VSA6TNOST SE ZAKLEH 4E POVE4E NQMA DA GO NAPRAVQ i tq mi dade posleden 6ans oba4e se spriqteli s edno drygo momi4e ot na6iq klas N i postoqnno i kazva 4e q obi4a na men ni6to ne mi kazva kakvo stava v jivota i i dori mi kaza 4e i pyka samo za maika i gadjeto i i N I AZ MNOGO jestoko se razplakah i neznam kakvo da pravq kak da si varna priqtelstvoto i i da stanem kakto predi pomognete mi plssss :smt009
Сори ама мисля че трябва да си направиш друг ник "typoto f".
lol
UnBornKb
04-24-2007, 20:33
Какво разбираш ти под нестандартни много добри приятелки? Аз не мога да нарека това приятелство ..
nejnoto_f
04-25-2007, 14:19
mi nie si znaem se pak sme bili priqtelki tolkova godini smqta6 li 4e tova ne e priqtelstvo??????????????
Ясно каква приятелка си... Ако и беше истинска приятелка щеше да подтиснеш чувствата си... Мислиш ли, че тя не е плакала през нощта, че не е чувала в съзнанието си всички твои разговори с гаджето и... НЕ! ти не си и истинска приятелка... Знам как се чувства тя от личен опит и да ти кажа ще ти прости, но нищо няма да е същото... !
Мога да кажа само 1 - Истинското приятелство си е за винаги
Postapkata ti e super gadna i se zamisli ti ako be6e na neino mqsto,bi li i prostila? Edinstvenoto koeto moga da te posavetvam e ne spirai da se opitva6 da si varne6 priqtelkata,opitai si4ko vazmojno,za6toto priqtelstvoto mn trudno se postiga i tolkova lesno se gubi.
DJ_MiLeN
04-26-2007, 06:36
[-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X
DarkAngelOfHope
04-26-2007, 07:45
приятелството може да се изгуби за секунда невнимание ... само с една неправилно казана дума в неподходящ момент, пред не подходящ човек ... но когато имаш истински приятел ... на когото много държиш ти трябва да знаеш какво би го наранило и дори да знаеш някоя негова тайна да не я споделяш с други за да оправдаеш доверието му
а тва че от много време се знаете не не означава че сте истински приятелки особено щом си правите такива чалъми ... пък и без да обиждам абсолютно никого приятелството между жените е малко по сложно особено пък във възраста която си ти ... предполагам си около 8 клас ... още сте жадни за интриги и не осъзнавате че така вредите на някого, дори и на добър приятел ...
DarkAngelOfHope mi 4esno kazano 10 klas sam i ne sam go napravila naro4no prosto se sly4i no vie gledate samo moqta gre6ka a 4e tq mi e pri4inqvala sa6toto ne se zamislqte no az ne iskah da i otmastq prosto taka stana ponqkoga ima i sly4ainosti nali tova e edna ot tqh
BrokenInnocence
04-27-2007, 23:54
Ам... незнам колко ви е нестандартно приятелството, обаче аз никога не бих простила такова нещо, още повече от човек, който се нарича мой "приятел".
MaRiQnKa
04-28-2007, 09:29
Според мен каквото и да правиш няма да е същото както преди, такива неща трудно се забравят особено от момичета вярвам знаеш :) Доверието един път изгуби ли се ... Успех все пак
4esno da ti kaja nz kak da si varne6 priqtelkata,no tva koeto si napravila e dosta gadni4ko.kazvam go za6toto az v momenta sam potarpev6ata v moqta istoriq s moita priqtelka.no vse nqkoga tq 6te ti prosti,no znai 4e nikoga nqma da ste sa6tite priqtelki nqma da ti ima doverie
Имаш няк'в минимален шанс, но мисля, че тва няма да ти го прости.
Явно е загубила доверието си в теб, говори още веднъж с нея...бъди търпелива, покажи и, че наистина си добра приятелка и заслужаваш приятелството и. Не вярвам да стане както преди, едва ли ще прости напълно и едва ли отново ще ти се доверява.Успех, все пак.