Влез

View Full Version : priqtelstvoto gybi li se barzo

nejnoto_f
04-24-2007, 15:53
zdaraveite az sam nova no imam mn seriozen problem! taka zna4i imam mnogo dobra priqtelka S i sas neq se skarahme mnogo jestoko za6toto az se vlubih v priqtelq i C NE MOGA DA GO ZABRAVQ VSE O6TE PARVIQ PAT TQ PROSTI I NA DVAMATA ZA TOVA KOETO BQHME NAPRAVILI OBA4E DOKATO SE ZARIBQVAHME S NEGO AZ MY KAZAH NQKOI TAIINI ZA NEQ! I STANA TAKA 4E PO KASNO TQ RAZBRA VSI4KO NALI 4E AZ SAM MY KAZALA kakvo sam my kazala i celiqt mi jivot se srina v bykvalniq smisal na dymata az otidoh i i se izvinih iskrenno daje i padnah na kolene i i obe6tah VSA6TNOST SE ZAKLEH 4E POVE4E NQMA DA GO NAPRAVQ i tq mi dade posleden 6ans oba4e se spriqteli s edno drygo momi4e ot na6iq klas N i postoqnno i kazva 4e q obi4a na men ni6to ne mi kazva kakvo stava v jivota i i dori mi kaza 4e i pyka samo za maika i gadjeto i i N I AZ MNOGO jestoko se razplakah i neznam kakvo da pravq kak da si varna priqtelstvoto i i da stanem kakto predi pomognete mi plssss :smt009

04-24-2007, 15:59
sry mila ne moa ti pomogna i az imam podoben problem razlikata e v tva 4e zagubvam sestra si zaradi edno momi4e..noo opitai vs vuzmojno za da si vurne6 priqtelkata i zabravi neiniq priqtel za6toto tova e mn naglo ot tvoq strana az ako bqh na neq 4esno kazano ne bih ti prostila..no opitai kusmet!!

FiRe_LaDy
04-24-2007, 16:02
MI i az da bqh .... az dori nqmashe i da ti prostq!Ako vse pak mislish,che oshte mojesh i iskash - pogovori s neq i se opitai da si q vyrnesh.

JuSt_A_vErMiN
04-24-2007, 16:02
еми поговори с нея,кажи й че адски много държиш на нея,не си искала да става така и т.н. опитай да направиш така че да разбере че се разкайваш...

flora23
04-24-2007, 16:18
mi ne iskam da te pritesnqvam ama 4esno kazano ima golqma veroqtnost da ne ti prosti i ne6teta nikoga da ne stanat kato predi :-s i wse pak ni6to ne ti pre4io da se opita6 da si izqsnite ne6tata.i nedej da i kazva6 samo 4e "pove4e nqma da go napravi6" tova e detinsko.trqbva da i dokaje6 4e nqma pri4ina da se sumnqva v teb, i 4e durji6 na neq, i 4e si gotova na vsi4ko za da si vurne6 priqtelstvoto i.a ve4e ot neq zavisi dali 6te ti prosti naistina.priqtelstvoto e naj vajnoto ne6to ,a ti si napravila golqma glupost 4e si se zaribqvala s gajeto i i 4e si mu izdala nejnite tajni,tova e podlo i dvuli4no :smt011 sorry ama az ako bqh na nejnoto mqsto trudno bih ti prostila. i vse pak tq moje i da nameri na4in da go preodolee,ako naistina e durjala na priqtelstvoto vi predi.i kazah ti ako i ti durji6 tolkova kolkoto kazva6 trqbva da poloji6 vsi4ki usiliq da i dokaja6, 4e e taka.

koalka
04-24-2007, 16:26
Значи, ти не мислиш какво правиш, а после се извиняваш.Приятелка ти й е, не е трябвало да правиш нищо с гаджето й, не е трябвало да му казваш тайните й-за всичко си си виновна ти.Сега, може би нещата няма да са както преди определено, но поне се опитай да станат.

HopeLesss
04-24-2007, 16:26
Ти не си никаква приятелка!!! :evil:

nejnoto_f
04-24-2007, 16:28
no ima i drygo koeto ne sam spomenala tq tvarde mnogo pati me e naranqvala i izdavala za kakvoto i da e bilo dori mi e otnemala mom4eta koito az sam haresvala i az vinagi sam i pro6tavala v imeto na priqtelstvoto za tva me e qd 4e az moga da pro6tavam a tq ne ](*,)

koalka
04-24-2007, 16:30
no ima i drygo koeto ne sam spomenala tq tvarde mnogo pati me e naranqvala i izdavala za kakvoto i da e bilo dori mi e otnemala mom4eta koito az sam haresvala i az vinagi sam i pro6tavala v imeto na priqtelstvoto za tva me e qd 4e az moga da pro6tavam a tq ne ](*,)Е, как тогава сте приятелки?Хаха, и вие не знаете!Трябвало е още, като го е направила това да не се занимаваш с нея.Това вашто не е било никакво приятелство.

nejnoto_f
04-24-2007, 16:35
naprotiv bih kazala 4e nie sme edni nestandartni mn dobri priqtelki trqbva da ima i takiva nali no tva ne e vajno kajete mi po kakav na4in da i dokaja 4e sam re6ila naistina da ne povtarq, gre6kata si

zvezdichkaaa
04-24-2007, 16:40
Е, как тогава сте приятелки?Хаха, и вие не знаете!Трябвало е още, като го е направила това да не се занимаваш с нея.Това вашто не е било никакво приятелство.
Da i az taka mislq puk i prosto si kaji,4e ne e edinstvenata ti fr i q ostavi tq da re6i dali otnovo 6te si budete priqtelki.Xaxa po skoro ste saperni4ki (v kruga na 6egata)!

zvezdichkaaa
04-24-2007, 16:41
Е, как тогава сте приятелки?Хаха, и вие не знаете!Трябвало е още, като го е направила това да не се занимаваш с нея.Това вашто не е било никакво приятелство.
Da i az taka mislq puk i prosto si kaji,4e ne e edinstvenata ti fr i q ostavi tq da re6i dali otnovo 6te si budete priqtelki.Xaxa po skoro ste saperni4ki (v kruga na 6egata)!

_^_krisa_^_
04-24-2007, 17:01
MmMm ne 4e ne6to no spored mene zagubi6 li na nqkogo doverieto mn trudno se vru6ta sled tova daje bih kazala ,nikak .............. :smt017

russianmafiaboss
04-24-2007, 20:08
мммм да всичките мнения са верни

Digital
04-24-2007, 20:29
zdaraveite az sam nova no imam mn seriozen problem! taka zna4i imam mnogo dobra priqtelka S i sas neq se skarahme mnogo jestoko za6toto az se vlubih v priqtelq i C NE MOGA DA GO ZABRAVQ VSE O6TE PARVIQ PAT TQ PROSTI I NA DVAMATA ZA TOVA KOETO BQHME NAPRAVILI OBA4E DOKATO SE ZARIBQVAHME S NEGO AZ MY KAZAH NQKOI TAIINI ZA NEQ! I STANA TAKA 4E PO KASNO TQ RAZBRA VSI4KO NALI 4E AZ SAM MY KAZALA kakvo sam my kazala i celiqt mi jivot se srina v bykvalniq smisal na dymata az otidoh i i se izvinih iskrenno daje i padnah na kolene i i obe6tah VSA6TNOST SE ZAKLEH 4E POVE4E NQMA DA GO NAPRAVQ i tq mi dade posleden 6ans oba4e se spriqteli s edno drygo momi4e ot na6iq klas N i postoqnno i kazva 4e q obi4a na men ni6to ne mi kazva kakvo stava v jivota i i dori mi kaza 4e i pyka samo za maika i gadjeto i i N I AZ MNOGO jestoko se razplakah i neznam kakvo da pravq kak da si varna priqtelstvoto i i da stanem kakto predi pomognete mi plssss :smt009
Сори ама мисля че трябва да си направиш друг ник "typoto f".
lol

UnBornKb
04-24-2007, 20:33
Какво разбираш ти под нестандартни много добри приятелки? Аз не мога да нарека това приятелство ..

nejnoto_f
04-25-2007, 14:19
mi nie si znaem se pak sme bili priqtelki tolkova godini smqta6 li 4e tova ne e priqtelstvo??????????????

MoHuTo
04-25-2007, 14:55

vikipf
04-25-2007, 15:01
Ясно каква приятелка си... Ако и беше истинска приятелка щеше да подтиснеш чувствата си... Мислиш ли, че тя не е плакала през нощта, че не е чувала в съзнанието си всички твои разговори с гаджето и... НЕ! ти не си и истинска приятелка... Знам как се чувства тя от личен опит и да ти кажа ще ти прости, но нищо няма да е същото... !

Mi6ueto
04-25-2007, 15:10
Мога да кажа само 1 - Истинското приятелство си е за винаги

PeAcH
04-26-2007, 06:32
Postapkata ti e super gadna i se zamisli ti ako be6e na neino mqsto,bi li i prostila? Edinstvenoto koeto moga da te posavetvam e ne spirai da se opitva6 da si varne6 priqtelkata,opitai si4ko vazmojno,za6toto priqtelstvoto mn trudno se postiga i tolkova lesno se gubi.

DJ_MiLeN
04-26-2007, 06:36
[-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X

DarkAngelOfHope
04-26-2007, 07:45
приятелството може да се изгуби за секунда невнимание ... само с една неправилно казана дума в неподходящ момент, пред не подходящ човек ... но когато имаш истински приятел ... на когото много държиш ти трябва да знаеш какво би го наранило и дори да знаеш някоя негова тайна да не я споделяш с други за да оправдаеш доверието му

а тва че от много време се знаете не не означава че сте истински приятелки особено щом си правите такива чалъми ... пък и без да обиждам абсолютно никого приятелството между жените е малко по сложно особено пък във възраста която си ти ... предполагам си около 8 клас ... още сте жадни за интриги и не осъзнавате че така вредите на някого, дори и на добър приятел ...

04-27-2007, 20:26
DarkAngelOfHope mi 4esno kazano 10 klas sam i ne sam go napravila naro4no prosto se sly4i no vie gledate samo moqta gre6ka a 4e tq mi e pri4inqvala sa6toto ne se zamislqte no az ne iskah da i otmastq prosto taka stana ponqkoga ima i sly4ainosti nali tova e edna ot tqh

BrokenInnocence
04-27-2007, 23:54
Ам... незнам колко ви е нестандартно приятелството, обаче аз никога не бих простила такова нещо, още повече от човек, който се нарича мой "приятел".

MaRiQnKa
04-28-2007, 09:29
Според мен каквото и да правиш няма да е същото както преди, такива неща трудно се забравят особено от момичета вярвам знаеш :) Доверието един път изгуби ли се ... Успех все пак

04-28-2007, 09:44
4esno da ti kaja nz kak da si varne6 priqtelkata,no tva koeto si napravila e dosta gadni4ko.kazvam go za6toto az v momenta sam potarpev6ata v moqta istoriq s moita priqtelka.no vse nqkoga tq 6te ti prosti,no znai 4e nikoga nqma da ste sa6tite priqtelki nqma da ti ima doverie

BAYO
04-28-2007, 10:00
Имаш няк'в минимален шанс, но мисля, че тва няма да ти го прости.

In4iTu_
04-28-2007, 16:09
Явно е загубила доверието си в теб, говори още веднъж с нея...бъди търпелива, покажи и, че наистина си добра приятелка и заслужаваш приятелството и. Не вярвам да стане както преди, едва ли ще прости напълно и едва ли отново ще ти се доверява.Успех, все пак.