Влез

View Full Version : Daite mi s1vet...

04-24-2007, 16:58
Ne znam kakvo da pravq,haresvam edno momi4e,no ne s1m siguren dali to me haresva,a sega sme priqteli i me e strax 4e ako i razkriq 4uvstvata si i tq mi otkaje moje da zagubq priqtelstvoto i i vsqka vr1zka s neq.Kakvo da pravq?

mechtaq_za_teb
04-24-2007, 17:03
Mi osven da riskuvash da i kajesh drugo kakvo da napravish ne vijdam.Ako ostavish neshtata taka edva li shte razberesh tq kakvo misli za 4uvstvata ti.No pyk ako i kajesh mojete da pogovorite zatova...no ne e garanciq 4e nqma da razvalite priqtelstvoto si :(

bengi
04-24-2007, 17:19
kaji i...riskuva6 mnogo,no moje i da spe4eli6 :wink:

KisskA
04-24-2007, 17:26
kaji i ... ako si q spechelil kato priqtel spored men nqma ni6to da izgubi6,a ako ti otvyrne na 4uvstvata - samo pechelish.
tq vse nqkoga 6te razbere , po-dobre i go kaji sega :)

04-24-2007, 17:27
аз съм изпаднала в подобна ситуация, влюбена съм в най-добрия си приятел и ме е страх да му кажа...той доскоро харесваше друго момиче и нямам идея дали изобщо му е идвала мисълта за някакви по-романтични отношения помежду ни...обаче знам, че ако и той се чувства по същия начин би се получило много глупаво...и да ти кажа, никое момиче няма да си признае направо, че е влюбено в теб, дори и да е така...възможно е тя да се чувства по същия начин като теб. Аз те съветвам да поговориш открито с нея, ако тя наистина държи на теб като приятел това няма да повлияе на отношенията ви, имай й доверие...и успех

hristowow
04-24-2007, 17:29
Опитай се да й се харесаш първо, а след това я попитай. Опитваш ли се да й се харесаш?

Stopman
04-24-2007, 17:37
може да ти се стори смешно обаче наблюдението върши чудеса, наблюдавай реакциите и, държанието и с теб,дали се забавлявате, дали ти обраща внимание.ест може в крайна сметка да се окаже, че те смята просто за ужасно добар приятел,но няма да заболи ако някой път ей така я попиташ. аз съм го правил,оказа се че тя не ме харесва ама нямаше никакав проблем де , тя ми е приятелка.само не я питай някак си да я даржиш в напрежение , да и кажеш че има нещо много важно което трябва да я питаш и т.н. - просто да стане някак все едно си се изпуснал и си го казал.да не се изнервя много обстановката в очакване на въпроса :mrgreen: :wink:

04-24-2007, 17:54
tq nqma da te predade, imaj i dowerie...dejstwitelno se oglejdaj, ako ti otgowarq na zaka4kite, sys sigurnost ima ne6to

koalka
04-24-2007, 17:57
Реши сам и си прецени риска.

BAYO
04-25-2007, 12:42
:arrow: Риск печели, Риск губи

:arrow: Ако опиташ, поне ще знаеш к'в е резултата

:arrow: Ако не опиташ, виси пред форума и ни питай, ние ще ти отговаряме кво е могло да се случи вместо нея :-({|=

Nassgerrack
04-25-2007, 12:55
Естествено трябва да следиш за отношението и към теб и сигналите ,които ти праща,но аз имам по-добра идея.
Вместо да чакаш думата "любов" да ти падне от небето свише можеш да направиш няколко работи:

1.Не й казвай директно ,че я харесваш,поне не на този етап,
2.Започни да скъсяваш дистанцията между вас докато говорите и й се усмихвай повече.Докосването има огромно значение,така че едно леко почукване по рамото или една прегръдка за довиждане ,ще сва в твой плюс.
3.Прекарвай повече време с нея НАСАМЕ.Не е важно кво ще правите,можете да си тръгвате заедно след даскало(най-елементарното) и пак ще има ефект.
4.Батко ти БАУО го каза: рискувай!

След известно време ,например 2 седмици ,можеш да й теглиш един сериозен разговор,но горещо ти препоръчвам да вземеш напредвид по-горните точки,които ти написах,защото така пътят ти до сърцето и става по-кратък ;)

honda^
04-25-2007, 15:49
Пробвай първо с флирт, виж как реагира и тогава предцени какво 666те прави666 :wink:

BWald0rf
04-25-2007, 15:53
ама ако не й кажеш ще те е яд ;)

malkoto_sladur4e
04-25-2007, 16:31
Ole tova koq poredna takava tema e? :-k