View Full Version : може ли от противозачатъчни да намалее желанието за секс
Значи приятелката ми от 2 месеца взима противозачатъчни Ясмин, и малко след като ги почна няма много желание за секс,... просто ми казва, че не се чувства много в настроение, че не и се е*е и имаме много рядко страстни моменти,,... иначе докато го правиме, не вкарва толкова емоции както преди,.... това може ли да се дължи на хапчетата - питам защото го пишеше в описанието им
nemepoznava6
04-24-2007, 18:32
Napravi si izvod :arrow: :idea: 6tom go davat kato stranichen efekt :-k ima veroqtnost da e ot tova
Schnitzer
04-24-2007, 18:33
Нали садържат хормони,би трябвало да може :roll:
някой от опит да сподели, дали найстина губи желание за секс,.. или някой който взима от същите да нямат влияние,.... не че губи изобщо желание, но вече не го правиме толкова често иначе, има моменти в който като я погаля малко някъде и се възбужда веднага
az piq Yasmin ot godina i ne6to. kogato gi po4nah nqmah postoqnen partnior i nz, ne sam zabelqzvala razlika v jelanieto za sex. to tva 6te otmine skoro, spoko, ne se pritesnqvai. vazmojno e da ima strani4ni efekti p1rvite 2-3 mes no te otminavat. az naprimer imah razlika v razmera na g1rdite, bqha mi stanali po-golemi. tova e taka dokato organizma svikne s hap4etata. posle vsi4ko se opravq. a ako tq ne se opravi prosto moje da se konsultirate s ginekolog. toi 6te obqsni mn po-podrobno strani4nite efekti.
Аз пия противозачатъчни от година и малко,но не са Ясмин!Мога да ти кажа,че тъй като това са хормони първите 1-2 месеца организма се нагажда с хапчетата!Тя ще е нервна,раздразнителна,с нередовен цикъл,нмо това са само първите 1-2 месеца!Споко всичко ще мине,стига тя да се е консултирала с лекар преди да ги започне,а той от негова страна да й е предписал подходящите!Споко горе главата
krem4et0
04-25-2007, 07:08
пия противозачатъчмни доста преди да започна полов живот и не мога да преценя. не съм правила секс без да съм била на противозачатъчни освен първият път. да ти кажа изобщо нямам слабо либидо. напротив винаги, по всяко време, на всяко място ми се прави секс и съм доста страстна тигрица в леглото. понеже момичетата казват,че трябват 2-3 месеца да се нагоди организмът ще ти кажа как беше с мен. докато бях в 2 месечна пауза без противозачатъчниправих секс за първи път. почнах хапчетата някъде след около 10-тина дни, а след още 7-8 дни правих секс за втори път. Гаджето ми беше в казармата. Та ако трябва да гледам първите 2-3 месеца от сексуалният си живот ще ти кажа-правихме доста секс. От лекции бягах и ходех у тях да се изчукаме. Правехме го като зайци-всеки път, когато можем, защото много го исках. Не мисля, че е от хпчетата. При мен никога не са предизвиквали понижено сексуално желание. Ама като не иска-остви я. ще си поиска като я засърби!
da i az taka mislq. v listovkite na lekarstvata ponekoga pi6at i nevazmojni ne6ta. proe4tete na analgina ili na aspirina, tam takiva ne6ta pi6e 4e edna li ne 6te umre6 ot edin aspirin!! :) tai 4e ne priemaite pris1rce vsi4ko koeto pi6e tam.
Glezanka
04-25-2007, 07:43
Zashto wzimate na mushka samo protiwozachatychnite ... prolet e,ima q i proletnata umora ... pri men se poluchi taka che 2 sedmici bqh super otpadnala i nqmah jelanie nito za sex,nito za nishto ...