View Full Version : Когато сте тъжни...
fulldelight
04-24-2007, 18:33
Как се справяте когато сте тъжни? Когато се сдухате за нещо или се скарате с някого? Аз се замислих, защото тези дни се изпокарах с много "приятели" и се усетих, че проядох адски много сладка, а по принцип не ям сладко...днеска само съм опукал 1 сладолед на Делта от тея големите, шоколад и некви сладки, което може да не е много ама нормално изяждам толкова за около 2-3 месеца...
Та вие как избивате стреса?
ПП: Ако темата не е за тук сори... :lol:
Ами аз например когато съм тъжна си оставам в къщи и слушам музика-така релаксирам... и след това почти винаги търся някои близък, на който да споделя.Просто като поговоря с някой ми става по-добре :wink:
SinisterDoll
04-24-2007, 19:18
Когато съм ядосана просто немога да си намеря място.Ям каквото намеря,тъпча се,пуша цигара след цигара,викам,крякам на всеки.А иначе когато съм тъжна,обичам да стоя в стаята си,да слушам музика и да размишлявам.Или просто отивам при майка ми и говоря с нея.Така олеква.
А честно казано най-добре ми е когато се намирам в тези състояния да се напуша.Тогава всичко като че ли отминава и живееш,макар и за кратко в съвсем друг свят. :smt010
cherinka
04-24-2007, 19:19
Яммммммммммм, и се тъпча кат' невидяло азиатче сфинска паржола.
Мноооого ям. И предимно месо. При теб е сладкото, при мен е месото...
slu6am muzika ot koqto pove4e se natajavam,neznam za6to...krivo mi e prez celiq den,ne moje se govori s men...ne qm,ne mi se qde togava.Ama mam4eto udrq vseki pat po edno ramo,i polojenieto malko se poopravq .A ian4e nai dobre da izle6e6 na nqkade kolkoto i krivo da ti e,da pravi6 ne6to,da si zaet i se zabravq..pone taka e pri men:)
Glezanka
04-25-2007, 08:08
Qm ... ama kato se zamislq po chestoto e pusheneto.Zabiwam se nqkude sama i pusha.
stra6no_sexy
04-25-2007, 12:05
Когато съм тъжна се затварям в стаята си,слушам тъжна музика и като теб се тъпча с много сладкиши
HopeLesss
04-25-2007, 12:24
Рева, рева, докато не заприличам на зомби и почвам да се хиля на собствената си простотия... Два пъти в живота си съм била в безизходица и това бяха все случаи, в които нямаше как нещата да се оправят, защото хората, заради които ми беше меко казано тъжно, вече не бяха на този свят :? Плачеш, страдаш, поглеждаш някоя стара снимка, на която си щастлив и си казваш:"Горе главата, живота продължава"... а той наистина продължава.
[B]a[N]D[i]T[k]a
04-25-2007, 12:28
mm mul4a :roll: .. a s priqtelite mi kato se skarame burzo se sdobrqvame :roll: :roll: i dano i zanapred da e taka :smt017
mechtaq_za_teb
04-25-2007, 12:50
Az kato sym tyjna slusham muzika ili gledam da se razseq s neshto.
fak_you_maafaka
04-25-2007, 14:27
Слушам бассче и си предсавям как убивам някой, че да не се налага да го правя наистина. Аз съм тъжен само като се замисля дълбоко за нещо (света, хората, приятелство и любов) и естествено ако се скарам с някой идиот и хубавото ми мнение за него/нея се прецаква (или още повече научавам лоши неща за тях).
Стоя и гледам тъпо в една точка и/или продължавам да правя тва, което съм правил преди.
амиии...в каквото и настроение съм го изразявам с музика...по това може човек да ме познае. слушам тъжна музика, когато не съм добре, гледам да споделя с някой, за да ми мине малко и да чуя чуждото мнение по въпроса...и най - накрая ако и това не ми помогне просто гледам да мисля а нешо хубаво, нещо което да ме отвлече от гадните мисли...гледам телевизия или си купувам нещо мн вкусно... :P после почвам да мисля за килограмите и забравям първоначалния проблем... :lol: :lol:
PaRkInSoN
04-25-2007, 17:13
Бия ис чекий като съм тъжен! :smt010
titin4eto
04-25-2007, 18:27
Когато съм ядосана се качвам на колелото и карам като ненормална, за да ми мине ядът, а после трезво преценявам ситуацията и си казвам, че всичко ще се оправи. Или ако е удобен часът сядам и започвам да свиря на пианото - да си изкарвам ядат си на него... а когато съм тъжна се заглеждам през прозореца и си мечтая нещо или си мисля за другите хора по света, които са много по-зле от мене... А и в двата случая сядам и си вклячвам телевизора и се потапям във филма - предпочитам комедиите-след тях всичко съм забравила :lol: ....
уау!! обаче методите на Whisskass много ме впечатлиха!!! наистина, обра ми точките... =D>
theEXPLOITED
04-27-2007, 00:34
амиии...в каквото и настроение съм го изразявам с музика...по това може човек да ме познае. слушам тъжна музика, когато не съм добре, гледам да споделя с някой, за да ми мине малко и да чуя чуждото мнение по въпроса...и най - накрая ако и това не ми помогне просто гледам да мисля а нешо хубаво, нещо което да ме отвлече от гадните мисли...гледам телевизия или си купувам нещо мн вкусно... :P после почвам да мисля за килограмите и забравям първоначалния проблем... :lol: :lol:
i az taka 8)
otivam vuv fitnesa i si go izkarvam na jelezata :smt068 ili izlizam s edna priqtelka i i spodelqm :smt056
lady_bodom
04-27-2007, 08:50
Обикновено, когато ми е скапано или съм се скарала с някого, се затварям в стаята си, взимам си нещо вкусно за хапване, например шоколад, чипс или нещо такова, и си пускам любимата музика. На мен лично наистина ми помага да се отърся от лошите мисли и тревоги \:D/
Когато съм тъжна, пла4а. Ама пла4а докато не ми останат сълзи. Буквално. Докато не ми изтекат о4ите.
Пла4енето помага. Със сълзите лека полека си отива и кофти настроението, независимо от при4ината. Олеква ти, някак си се 4увстваш малко по-4ист и като 4е ли прероден.
След това си пускам музика, ограбвам вси4ко сладко, което видя наоколо и така прекарвам няколко 4аса. После ми става супер гузно, 4е съм се тъпкала като прасе и ме избива на някакъв спорт. Правя упражнения вкъщи, ти4ам в парка или просто излизам да разходя ку4ето. И в един момент ми минава просто ей така. Все едно никога нищо не ми е иамало
Имам една песен, която ме кара да забравя за всичко, а като си пея с нея още по-добре.
Butterfly^
04-27-2007, 12:12
Как се справяте когато сте тъжни? Когато се сдухате за нещо или се скарате с някого? Аз се замислих, защото тези дни се изпокарах с много "приятели" и се усетих, че проядох адски много сладка, а по принцип не ям сладко...днеска само съм опукал 1 сладолед на Делта от тея големите, шоколад и некви сладки, което може да не е много ама нормално изяждам толкова за около 2-3 месеца...
Та вие как избивате стреса?
ПП: Ако темата не е за тук сори... :lol:
И аз се поизкарах с доста приятели последните месеци..и ми е супер сдухано :cry: като съм тъжна си пускам някой филм обикновено и гледам да не мисля за това, ама ако ми дойде много си и поплаквам понякога.. :| а това за сладкото и сладоледа при мен важи не само като съм тъжна :lol:
Fucking_Bitch
04-27-2007, 13:49
Като съм тъжна си пускам сдухваща музика,сядам на компа и в чата правя сичко заслужило и незаслужило на гъз :evil: Тоя подход е грешен обаче...Не го препоръчвам.Помагат ми и разходките,ама без никакви пр или роднини,самичка... :roll:
Co[mix]_Girl
04-27-2007, 20:15
mrazq da sam tujna..po princip sam adski vesel chovek noo nqma kak i tova se sluchva ponqkoga..v takiva momenti v nikakav sluchai ne si puskam tujna muzika i nqkoq po vesela....mnogo obicham ponqkoga da udarq edin hubav rev no nikoga ne mislq za neshtata dokato sam neshtastna.chakam da se naspq edno hubavo zashtoto sam na principa che utroto e po mudro ot vecherta...a na sledvashtiq den si svivam edno mase sqdam si na nqkoq otdalechena peika sas hubav izgled i razmishlqvam na volq....sled kato sam se narevala dobre i oshte po-dobre sam se narazmishlqvala vednaga reshavam problema kakavto i da e toi...dovolna i podpuhnala zvanq na nai blizkite mi horica iii e vreme za jivot :-D ima edna pesnichka koqto si peq vinagi kogato si mislq chesam v bezishodica...i ot neq super mnogo mi ulekva na dushichkata [/b]
fulldelight
04-27-2007, 21:26
Ох...от 8 до сега съм изял 100000 тона сладки работи и 2 шишета кола...ПАК :lol: днеска се доскарах с останалите ми фр и остана 1, а наще пак се трепаха и аз напрао си отка4ам и за пореден път се убеждавам, че що се отнася до мъка и депресии, нямам мн добър подход :lol:
Stephanie Jay
04-27-2007, 23:55
Взимам си бутилка вино и пия докато не си забравя и последният проблем на баладите на "Токио Хотел" и пиша стихове в които споменавам колко мразя целият свят.
LSD^Lady
04-28-2007, 00:04
Затварям се в стаят си , пиа кафета , коли , пуша - много ! И ям .... седя на компа слушам депресираща музика....
evil_lady_in_black
04-28-2007, 08:16
Затварям се някъде и си слушам музика и размишлявам два-три часа като се пооправя излизам някъде :-)
аз като съм много тъжна си стоя в стаята,понякога слушам музика(такава по-спокойна) или си размишлявам...тук таме някоя сълза .. и тей е то.И най- лошото е че после ставам доста раздразнителна,което не е много приятно за хората около мен.
Fanatichka
04-28-2007, 09:35
Ами в повечето случаи случам депресираща музика, плача или просто лежа и гледам в една точка, плачейки.Мъча се да заспя, но не става и започвам още повече да плача.По някога гледам снимки, пуша на терасата, ям ... относително е.Зависи каква е причината. :(
Слушам музика на компютъра и играя на някаква игра ;-) или пък понякога когато ми е много тъжно ми идва да рева ама обикновенно се сдържам..
InitialD
04-30-2007, 00:52
И аз слушам музика..но не знам защо обикновено парчета които свързвам с това което ме е натъжило (обикновено момиче)..или пък когато е топло навън както е сега просто отпрашвам на някое от десетките си любими места из София..които разбира се си ги знам само аз! :-$
При мен е различно.Зависи.Има ситуация когато съм и тъжен и ядосан, ако съм само ядосан фърча като луд и изпадам в някакви нервни кризи, тръшкам,чупя(така ми минава),ако има някой покрай мен става ужасно..по-добре да няма..Ако съм само тъжен си стоя, слушам си музика или спя.Но някой път ставам с гъза на пред и целия ден ми е крив,а незнам защо ама вече постоянно съм така ](*,)
SSFACTOR4 :D
05-01-2007, 08:18
Когато съм ядосана просто немога да си намеря място.Ям каквото намеря,тъпча се,пуша цигара след цигара,викам,крякам на всеки.А иначе когато съм тъжна,обичам да стоя в стаята си,да слушам музика и да размишлявам.Или просто отивам при майка ми и говоря с нея.Така олеква.
А честно казано най-добре ми е когато се намирам в тези състояния да се напуша.Тогава всичко като че ли отминава и живееш,макар и за кратко в съвсем друг свят. :smt010
i az sum to4no taka samo 4e kato se napu6a i po4ne da me otpuska mi stava mn mn mn po-gadno otpredi nz za6to.... :?
~|SwEeT_MiStaKe|~
05-01-2007, 08:35
Когато съм ядосана просто немога да си намеря място.Ям каквото намеря,тъпча се,пуша цигара след цигара,викам,крякам на всеки.А иначе когато съм тъжна,обичам да стоя в стаята си,да слушам музика и да размишлявам.
Kogato sum tujna qm te4en 6okolad,kogato sum qdosana pu6a
danitoo666
05-01-2007, 09:52
slu6am muzika i taka tupoto mi nastroenie se opravq :-)
LannyBarbie
05-01-2007, 10:16
аз стоя пред копютъра слушам музика.. плача когато ми е много тъжно :cry: и ям наистина мн сладко .. :roll:
po princip zapo4vam da xvarlqm i 4upq ne6to koeto vidq parvo.ili ako pri4inata ne e priqtelqt mi otivam y tqx da se gy6kame i mi minava
Хаха,колкото и смешно да звучи си пускам музика,която още повече ме натъжава...Не знам и аз защо,може би съм мазохистка :-D Или лягам да спя,за да забравя,или плача :lol: Но в никакъв случай не се тъпча.Това е много тъпо,като ти е тъжно да се тъпчеш с кви ли не глупости,няма нищо общо с тъгата,ама няма значение :wink:
Ми различно...
--слушам музика(странно но помага)
--изкарвам си го във фитнеса
--изкарвам си го на някой близък,кога гадже,кога мама и тати или някоя приятелка(гледам да не го правя,де обаче...)
--изпростявам...почвам да говоря глупости,смея се на всичко и правя всичко възможно да не мисля за т`ва...
--затварям се някъде и си плача,и си плача,и си плача...
когато съм тъжна ли..хмм. 2 варянта имам или отивам да пазарувам или се затварям в стаята на тъмно една чашка винце няква релаксираща музичка и цигарки ;)
gabbybon
05-03-2007, 19:02
Ами аз се затварям в стаята ми и ям мн сладко :( После ако ми стане мн гадно (зависи от ситуацията) рева и слъшам тъжни песни :(
love in the darkness
05-03-2007, 20:48
Ами лягам си,пускам си музика или пък филм и ям чипс...пуканки...желирани бонбони и шоколад.
Това е когато съм в пълна депресия
~~~~~~~~~~~~
Отивам по магазините или на кино с фр
Когато ми е супер криво,но не чак толкова депресиращо
ShitFatherCheese
05-04-2007, 08:36
Gledam "Titanik" i si nabivam edna moshtna zlobarka :!:
При мен е различно.Зависи.Има ситуация когато съм и тъжен и ядосан, ако съм само ядосан фърча като луд и изпадам в някакви нервни кризи, тръшкам,чупя(така ми минава),ако има някой покрай мен става ужасно..по-добре да няма..Ако съм само тъжен си стоя, слушам си музика или спя.Но някой път ставам с гъза на пред и целия ден ми е крив,а незнам защо ама вече постоянно съм така ](*,)...ти си точно като мен...
gabrielka@a
05-11-2007, 11:13
Аз пък си пускам сериала :"Приятели"-винаги ми помага!
NaNa_SladuRana
05-11-2007, 11:22
И аз слушам музичка!!!
Еми то зависи за какво съм тъжна...В Повечето случаи споделям с най-добрата ми приятелка или с...лист 8-[ Пускам си тъжна музика....понякога се сещам за хубавите моменти и за това,което ме очаква,опитвам се да се развеселя.Откакто имам котка тя много ми помага в такива моменти :)
emi igraq na laptopa i naprao zabravqm kvo e stanalo :-D
Vikitooo
05-29-2007, 05:40
Kogato sum tajna,a tova znachi i nastroenieto da mi se e skapalo napalno, qsno lichi! Nai malkoto ot muzikata koqto slusham..obicham da slusham muzika kogato ne se chustvam dobre,kogato mi e pisnalo ot vsichko i vsichki...Zaqjdam se s maika i sesta mi nai 4esto...Darja se tapo! Qdosvam se na nai-malkite neshta,naprimer ako ne moga si zastelq legloto :-D se qdosvam qko i napravo si ritnici go opravqm... :-D kato malkite deca,kakvo da pravq :oops: Mrazq tova chustvo-tagata! Zadavash si tolkova mnogo vaprosi izvednaj i sam si poluchavash otgovorrite, razmislqvash... :-k
TikvenaElhichka
05-29-2007, 14:19
Пускам си любимата музика/само да не е от депресарската, че хептен ще се сдухам/ и се занимавам с нещата, които обичам - рисувам, мъча се да плета хек :P, чета забавни книжки. Тоест губя си времето, разсейвайки се :)
sinful`girl
05-29-2007, 14:53
Като ми е супер тъжно за нещо,отивам или в някой парк или на някое мн затънтено място с една кутия цигари..пуша,рева и си мисля,пуша,рава и си мисля...и така докато не ми мине. Понякога слушам мн мн мн ама много depress музика,за да се сдухам още повече и накрая заспивам :)
слушам музика седя си в нас плача или рисувам и така
lady_bird
05-29-2007, 17:35
emi az ne qm sladko kogato sum tujna,a si imam dr taina-kriq se v garderoba,moga da si sedq i da si civrq s 4asove tam...povqrvaite mi,pomaga! 8-[
mrachen__piskyn
05-30-2007, 17:55
При мен е някво странно...Или просто ще съм сдухана и след половин час се оправям,или ще съм в депресий седмици наред.В такива случаи обичам да свивами сама да си я пуша ... или ще се напия като казак и ще се правя ,че ми няма нищо.Когато давам съвети на другите след това никога не ми помагат...затова съм и егоист може би.Най-си ми е хубаво в гората в една стара и разрушена сграда където не ходи никой.Такива филми си вкарвам там понякога когато съм напушена,че не е истина...Случва се и да напиша някое стихотворение.Тва е общо взето :::
AlphaPower
05-30-2007, 19:09
Ммм.Ми аз като се сдухам не мога да направя нищо освен да се изкъпя и да си легна пред телевизора да си пусна музика.Защото според мен без музика не може да се живее :-({|=
kyklichka01
01-16-2010, 17:24
Ако ми е тъжноо си отивам в стаята сядам на земята облягам се на парнотоо,плачаа и ям течен шоколад. като поплача час две и поразмишлявам всичко се оправя и тъгата просто изчезва.. :)
след това споделям сичко с най-добрия ми фр..изливам си душата и ми олеква ... :-)
когато съм ядосана пък отивам в градината при касетката с бурканите и чупя наред..чопля семки(на мен ми помага) или отивам нна едно мое местенцее да си попуша понякога и да си порева и се прибирам кажи-речи в добро състояние.. :)
имало е и случаи на депресия-тогава на никой не му пожелавам да е покрай мен..викам по всички и съм супер раздразнителна :( :x :-x тогава просто гледам да не общувам много,да не обръщам такова внимание на хората около мен и да избявам места с много народ..
в общи линии това е :) :)
DollDaggaBuzzBuzz
01-16-2010, 18:21
Слушам много тъжни песни,които ме разплакват,после си пускам Менсън,който ми помага да изляза от тази дупка..Или обикалям града сама,късно вечерта като слушам Is this love на Whitesnake,размишляв и плача(но не ми пука,че някой ме вижда в такъв момент),а относно яденето,зависи някой път непоглеждам към храната,а друг път не мога да се спра,набивам сладко,солено.. :o
Ssimonka
01-16-2010, 18:26
Затварям се в стаята си...слушам тъжна музика..и плача.. :roll: а след това се срещам с някоя приятелка и и споделям всичко..така ми олеква..!! ;-) Много ми е кофти когато съм в лошо настроение и наще да ме питат за к'фо плачеш и разни такива...а в повечето случаи не искам да им казвам а те настояват..!! :x :x :x
lipsvashh_mi
01-18-2010, 18:15
първо се затварям в себе си и го премислям пак и пак и пак-търся къде се е бъгнала програмата,за да възникне проблема и да ме дапресира...ако съм се депресирала за глупост или глупаци намирам компанията ,говорим си едно хубаво-с 2 -3 момичета и те винаги ми оправят настроението..ако много съм избесняла си го идкарвам словестно на виновника дори да не епокрай мен-пък даже за него по-добре да не е :D после се разлигаввам едно хубаво и всичко на 6.
ако проблема е в мене се опитвам да поправя нещата сама ако не стане в краен случай се обръщам към близък човек да помага.....държа рядко в себе си всичко,но някои неща ги спестявам
ми аз се завивам през глава .. и слушам музика .. :lol: :lol:
Слушам музика, мисля...
Или излизам да се разходя сама, обичам да ходя на една полянка и да наблюдавам залеза от там - действа ми успокояващо :P
sunshine955
02-04-2010, 13:55
плача за да ми мине и после ми е добре.. олеква ми :)
Винаги, като съм тъжна си пускам музика на високи обороти,плача си понякога, горе долу ми минава ..... а ако ли не споделям с мама, сестра ми или приятелката ми.....
SummerMakesMeHappy
02-04-2010, 17:45
Пускам си депресираща музика и плача .. или отивам някъде навън сама ..
nIkEnCeTy_bE
02-04-2010, 17:54
пускам си любимите балади и плача, споделям болката с някой ии той ме развеселява .. радвам се, че има такива хора :)
Kallyn4eto
02-04-2010, 18:10
Затварям се в стаята си...слушам тъжна музика..и плача.. :roll: а след това се срещам с някоя приятелка и и споделям всичко..така ми олеква..!! ;-) Много ми е кофти когато съм в лошо настроение и наще да ме питат за к'фо плачеш и разни такива...а в повечето случаи не искам да им казвам а те настояват..!! :x :x :x
+1
ама не наще а брат ми само какво има защо ревеш? мамооо кали реве /той е на 10/ :o
billytalent
02-04-2010, 21:35
Ами ям шоколад :lol: и слушам по-тежка музика,така ми става по-добре
titinkaa
02-05-2010, 08:40
стоя,викам на всеки,понякога плача или слушам музика
Музиката докрай,опитвам се да не мисля за нищо,а ако някой с някой от семейството се сдърпам си го озкарвам на него... :? Повечето пъти се обеждавам,че не съм виновна и че всичко ще се оправи :D След няколко часа ми минава и се хиля кат дебил :lol: :razz:
Когато ми е тъжно гледам да си оправя настроението възможно най-бързо.Не обичам да слушам балади и тем подобни.. това е тъпо :? Естествено,че понякога човек трябва да е тъжен,но в 99% от случаите гледам да си оправя настроението,никой не обича да гледа тъжни лица ;)
Зимам китарата,слагам слушалките и почвам...ма яко..винаги помага(при мен)
lilincituuuu
02-05-2010, 23:04
Рева, рева, докато не заприличам на зомби и почвам да се хиля на собствената си простотия... Два пъти в живота си съм била в безизходица и това бяха все случаи, в които нямаше как нещата да се оправят, защото хората, заради които ми беше меко казано тъжно, вече не бяха на този свят :? Плачеш, страдаш, поглеждаш някоя стара снимка, на която си щастлив и си казваш:"Горе главата, живота продължава"... а той наистина продължава.
мхмм . . само дето понякога не ми минава с дни :?
Надувам музиката. . тва винаги ми помага хдд
BlankInfinity
02-06-2010, 14:56
Успокоявам се с музика и оставам сама, ако е възможно, да се успокоя малко.. И плача, зависи от ситуацията де. :-|
Зависи какво е станало. Ако е свързано с любов слушам балади и плача. Ако е нещо друго слушам метъл.. той ме разсейва :D. Или започвам да мисля на проблема, като нещо смешно и така той става по маловажен.
Когато съм тъжна,, предпочитам да остана сама със себе си да помисля, да послушам малко музика. Това май най-добре ми помага!
Neopitom3na
02-13-2010, 13:48
когато съм сама
Kate1303
02-13-2010, 13:52
аз по принцип рядко се сдухвам понеже винаги се опитвам да мисля позитивно. адски много пъти съм се карала с най-добрата ми приятелка даже веднъж се скарахме за една седмица 4 пъти :D обаче така или иначе на следващото междучасие нещата се оправяха ми беше все едно. ако искаш да не мислиш за това, по-добре си свали някой адски смотан филм, които поне да е забавен и така поне ще забравиш случките опитвайки се да се засмееш на сеира на останалите. 8-)