View Full Version : toi hodi s druga no iska da e s men!spe6no mi trqbva suvet!!
moqta na-dobra fr ni zapozna s edno mom4e i mi kaza 4e e mn svesten(koeto ne e laja)i vsi4ko se polu4i!!!toi e mn svesten no dnes mi kaza 4e hodi i s drugo momi4e :smt010 kazah mu da izbere no toi mi otvurna 4e i dvete mn ni haresva i 4e nemoje da izbere i 4e ostavq tova na men az sum mn oburkana!vseki mi kazva razli4no!doskoro hodeh s edno mom4e i tukmo go zabravih i zapo4nah da se vliubvam v toa mom4e i sega tova.... mn spe6no mi trqbvat suvetite vi molq vi se pomagaite kakvo da mu kaja???blagodarq predvaritelno!!!
sh3_1s_7h3_0n3
04-24-2007, 19:02
или е с теб и с никоя друга... или пътя!
MartiSSima
04-24-2007, 19:02
Според мен не трябва да се отказваш и да се отчайваш.Обаждай му се, пращай смс-чета, кани го да излизате по - често но гледай да не прекаляваш.Мисля, че щом те е харесал едва ли ще се откаже така от теб.Показвай му, че не ти е безразличен с поведението си но не толкова очевадно!Бъди малко повече уверена в себе си!Пожелавам ти успех пиши какво е станало!Стискам ти палци! \:D/
Nassgerrack
04-24-2007, 19:17
Тоя пич не е толкова свестен ,за колкото го имаш. Той не може да направи избор!Няма кво да го търпиш! Мъжете се водят все още по-силни от жените (въпреки ясно изразената феминизация в наши дни). И кво са, тряа да се изявяващ като водещата във връзката ви ли? А? Май не!
Ти не си човека,който ще му каже "ти няма да ходиш с това момиче" . Шото е малко тъпичко и който и да прочете думите му би се засмял ("ами аз не мога да си избера ти го направи"). А да му отвориш компот със пръдливи сливи не ще ли?
Пък виж,има и още един аспект,който е по-малко вероятен ,но има шанс и да не те харесва достатъчно и това да е неговото "положително не" (мале,как ме дразни тоя израз). Преосмисли думите и действията му,ако видиш няква апатия или незаинтересованост относно определени неща към теб,значи това е нежелание да бъде с теб.
Вземай го само ако той направи сам избора си! Иначе не струва!
здрасти.според мен (момче съм) щом казва че и двете значи е курвар и не тряа се занимаваш с него
Just_say_no
04-24-2007, 20:38
здрасти.според мен (момче съм) щом казва че и двете значи е курвар и не тряа се занимаваш с него
brei . ama mai 4e ima nqkva logika v tva. ako tragne6 s nego posle pak 6te se samnqva6 dali e zabravil drugata... i 6te ti e mnogo gadno. ili pak tq 6te se opitva da si go varne i 6te ti napravi mrasno... mai e nai dobre da ne se zanimava6 s tozi 8-[
малко се съмнявам да иска теб, да знае, че и ти го искаш, и да ходи с друга, няма реална причина :-s
PoLiToOo
04-24-2007, 21:27
pffff...abeee de a znam.....ako tolko go haresva6 si ostani s nego...sled vreme moe skusa s onaq i da e samo tvoi.....ama nz..az ne bih delqla gajeto mi s nqkfa druga [-X postupi kakto smetne6 za dobre..vse pak stava vypros za tfoite 4uvstva :-k :-k
sexi_lady_666
04-24-2007, 21:32
ami ili tebe ili neq!!!az ako sum na tvoe e mqsto ili tebe ili nikoq druga toi e vinoven 4e se vlubva6 v nego taka 4e da si nosi otgovornosta!!! ;)
Не знае какво иска и само ви мотае.За него е изгодно, ако може и двете да ви върти, а вие да му вярвате и да тичате след него.
DJ_MiLeN
04-26-2007, 10:32
Здравей хммм защо ли си мисля че този елемент иска да е с двете не защото харесва и двете ами защото ако едната го зареже винаги ще може да отиде при другата.Нещо като примерно ти си с него и знае че ти винаги го чакаш и той ходи и си развява байряците на ляво на дясно прави си кефа с някоя друга девойка и като свърши всичко и се връща при тебе.Моя савет е не се занимавай с него намери си някои друг.Такива като него сега стъпват по пътя по който аз и повечето момчета сме го направили.А и вие момичетата трябва да сте на ясно с тези работи че свясно момче няма!!!
By DJ MiLeN Gorna Rio =D>
за666тото е много свестен ли ходи с 2 моми4ета :smt017 ?! Или е с теб, или не е :? . А 666том трябва ти да ре666ава666, според мен, не трябва изоб666то да се занимава666 с него. Все о666те не си хлътнала да у666ите, така 4е го разкарай докато е време :roll:
Или е с теб, или е без теб. Друга опция за теб не виждам.
kobrichka
04-26-2007, 16:48
Остави го,не си струва уверявам те,щом не може да е само с теб,значи толкова и държи на теб.А и помисли за другото момиче,постави се на неино място,гаджето ти да излиза и с друго момиче-ти как би се почувствала?.
Mi kaji mu toi da izbere.Ako izbere teb,na4i moje6 da si sigurna v nego i da se polu4i ne6to mejdu vas,no ako ni6to ne ti kazva i ovarta s tva 4e neznael koq da izbere,izob6to ne se zanimavai s nego.