View Full Version : Най-скомфузната ситуация по време на секс !
Акне по ГЪза !
04-24-2007, 21:01
Я разкажете за най гадната/гнусна/смешна и каквато искате странна ситуация :-D
----
Веднъж както се праскахме с мъжа и той леко пръцна :-D :-D :-D ма без шум (направих се че не разбрха ма добре че бях с гръб с него че се пресмивах без глас незнам просто ме напуши смеха :D ) обаче замириса после и пак се направих :---) :?
Има много такива теми
Иначе не съм имал подобни проблеми.
russianmafiaboss
04-25-2007, 19:28
и аз нямам подобни неща
unexisting
04-25-2007, 19:32
edin pyt edna macka prycna, deba... ama to tva e pove4e za smqh
ina4e na edna i mirisheshe gyza...
Nakarah q da pravi svirka na edin priqtel i prez tva vreme s kyv akyl trygnah da i svalqm gashtite i kato i bryknah i ...ujas
edin pyt edna macka prycna, deba... ama to tva e pove4e za smqh
ina4e na edna i mirisheshe gyza...
Nakarah q da pravi svirka na edin priqtel i prez tva vreme s kyv akyl trygnah da i svalqm gashtite i kato i bryknah i ...ujas
AAAAAAAAAAAAAAAAAA
BASI KOFTITO ! ](*,) ](*,)
unexisting
04-25-2007, 19:50
kofti e ;)
ama ima takiva, koito tva gi kefi :twisted:
PaRkInSoN
04-25-2007, 19:50
Има много такива теми
Има много такива теми
Е каде са тия теми бре дайте линк кат знайте толкоз ](*,)
rosskata
04-25-2007, 20:06
Ами веднъж докато правихме секс, и като го погледнах и адски много ми заприлиоча на шрек, и си помислих "Баси, правя секс със Шрек" и като ме изби на смях, така се разхилих, не можех да спра да се смея, и човека много се озадачи... :smt005
unexisting
04-25-2007, 20:14
eee lo6a si, main , lo6a si
Има много такива теми
Е каде са тия теми бре дайте линк кат знайте толкоз ](*,)
В последния пост има линкове : http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=86653&highlight=%E3%E0%F4%EE%E2%E5
как ви звучи изцепка от нейна страна:
"ох гъза ми изтръпна така кат съм отдолу, дай малко отгоре"
или пък:
"абе ти не се ли измори, бе?"
има други изцепки от типа на:
"ох, съседа гледа през прозореца"
забавни са всичките ... мои изцепки:
- паднах от леглото докъто бях отгоре
- както си седя отдолу и набутвам с крак нещо в края на леглото (в последствие се оказа някаква чанта) ама е студено и ми става странно.
надигам се да видя какво е и посочвам в тази посока и казвам "какво по дяволите е това?!?" ... недоразумение ... тя си е помислила, че соча нея отдолу ... :lol:
как ви звучи изцепка от нейна страна:
"ох гъза ми изтръпна така кат съм отдолу, дай малко отгоре"
или пък:
"абе ти не се ли измори, бе?"
има други изцепки от типа на:
"ох, съседа гледа през прозореца"
забавни са всичките ... мои изцепки:
- паднах от леглото докъто бях отгоре
- както си седя отдолу и набутвам с крак нещо в края на леглото (в последствие се оказа някаква чанта) ама е студено и ми става странно.
надигам се да видя какво е и посочвам в тази посока и казвам "какво по дяволите е това?!?" ... недоразумение ... тя си е помислила, че соча нея отдолу ... :lol:
хохохохохох, тва последното е трепач, нема такъв смях! :smt005
Ами веднъж докато правихме секс, и като го погледнах и адски много ми заприлиоча на шрек, и си помислих "Баси, правя секс със Шрек" и като ме изби на смях, така се разхилих, не можех да спра да се смея, и човека много се озадачи... :smt005
много е приятно, когато жена се смее по врмее на секс, щото има доста конвулсии в органа и стиска готино
unexisting
04-25-2007, 20:38
begai be, mnogo e krivo daje...
Vse edno si se sysredoto4il i ti e qko i taz po4ne da ti se kikoti da se 4udish kvo da pravish
unexisting
04-25-2007, 20:39
konvulsi,ala bala :arrow: kvi konvulsi kvi 5lv. be brato
свивания на путката бе глупак
unexisting
04-25-2007, 20:51
znam kvo e konvuls i ne obijdai, kato neznaesh koi obijdash, kakto i az se vyzdyrjam da ti davam epiteti :evil:
Ми веднъж на едно събиране правех секс с приятеля си и 1 мом4е влезе в стаята. вероятно не е кой знае какво(той не видя по4ти ни666то, бях отдолу), но ми стана доста конфузно :oops:
unexisting
04-25-2007, 20:57
6to ne go pokani da se conect-ne kym server-a...
Nego pitash li go kvo mu e bilo gadno...
Hristiqni sme, trqbva da proqvqvame systradanie :lol:
6to ne go pokani da se conect-ne kym server-a...
Nego pitash li go kvo mu e bilo gadno...
Hristiqni sme, trqbva da proqvqvame systradanie :lol:
Хах... не знам на него кво му е било :roll: . Е ся, състраданието някаде другаде :twisted:
Веднъж както се праскахме с мъжа и той леко пръцна :-D :-D :-D ма без шум (направих се че не разбрха ма добре че бях с гръб с него че се пресмивах без глас незнам просто ме напуши смеха :D ) обаче замириса после и пак се направих :---) :?
хахахаха ОМГ бахти изцепката... :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 той твоя само дет не се е осрал.. :smt005 :smt005