View Full Version : pfffff
pff hora ve4e sam po4ti na 18 i vse o6te ne sam opitval ni6to ot sorta sex...iam 4ustvoto 4e sam nai zadrysteniq i 4e nikoga nqma da izpitam kvo e tva use6tane...ne sam nqkav zadrastenqk a nemoga da si hvana lesno priqtelka i kamoli da ima ne6to mejdu nas...ebasi shansa kajete mi kvo da prava...mn iskam da se slu4i tva nai nakraq... :smt010 :smt010 :smt010
За всичко си има време и място!
Споко няма да умреш девствен!
Ако пък ти е толкова зор- бардаци и магистрали колко щеш... :mrgreen:
споко де, не се шашкай, просто късмет или липсата на такъв до момента.Нищо страшно,всичко ще се "оправи след време пък дано да е и по-малко това време
PaRkInSoN
04-25-2007, 16:48
За всичко си има време и място! :-s
hahoto_f
04-25-2007, 16:50
За всичко си има време и място!
Споко няма да умреш девствен!
Ако пък ти е толкова зор- бардаци и магистрали колко щеш... :mrgreen:
I az sam na tova mnenie za si4ko si ima vreme ne se kosi
hahoto_f
04-25-2007, 16:52
Spokoino za si4ko si ima vreme nema da se kosi6 i na tebe 6te ti doide vremeto .nqma nujda da se ppritesnqva6 4e si na 18 i ne si pravil sex apak ako tolko ti se pravi znae6 kade da gi name6i takiva no vnimavai .....
da znam kade,ama ne iskam da se zanimavam s takiva ``torbi s kysmeti`...ni se znae kvo sha fanesh ot tam...
Ти го имай това чувство и няма да успееш много сред момичетата.
nemepoznava6
04-25-2007, 18:09
Za vseki vlak si ima putnici :arrow: :idea: i tvoqt vlak 6te doide :smt005
Lady_Chocolight
04-25-2007, 18:45
pff hora ve4e sam po4ti na 18 i vse o6te ne sam opitval ni6to ot sorta sex...iam 4ustvoto 4e sam nai zadrysteniq i 4e nikoga nqma da izpitam kvo e tva use6tane...ne sam nqkav zadrastenqk a nemoga da si hvana lesno priqtelka i kamoli da ima ne6to mejdu nas...ebasi shansa kajete mi kvo da prava...mn iskam da se slu4i tva nai nakraq... :smt010 :smt010 :smt010
И аз съм така, не се тревожи.
Време си има за всичко.
Със сигурност знам за себе си, че съм си нормална, с добър сексуален апетит и без безсмислени предразсъдъци - просто не съм намерила човека, с когото да споделя страстта си. Има време. Да вляза с фармация и да си осигуря образование и бъдеще, пък оттам нататък ще видим. Не е като да не съм хубава или да нямам отношение към мъжете. :D
krem4et0
04-25-2007, 19:16
Споко, бе пич. И аз така мислех. не, че нямаше желаещи да ме изчукат, ама аз не искам да съм изчукана, а да съм обичана. та от това вечно чекене станах на почти 21 и какво-направих го с момче на моята възраст. И за мен и за него-сефте. 1 година и нещо по-късно правим секс, чувстваме се ок и изобщо не мисля, че сме задръстени. Гледай 40 годишния девственик и ще видиш, че може и да си по-зле, ама ще намериш светлина в тунела. Споко-ще ти дойде времето и само за секс ще мислиш като мен :-D
може па да не си падаш по курви и да търсиш нещо истинско..
theEXPLOITED
04-27-2007, 00:59
nqma ni6to lo6o malko d zakasnee6 ama gledai samo da ne stane mnoo.Hvani si priqtelka 6tom ne iska6 kurva 'makar ponqkoga da nqma mnoo razlika' vse pak si na 18.Ne se pritesnqvai tolkova ni6to ti nqma
da znam kade,ama ne iskam da se zanimavam s takiva ``torbi s kysmeti`...ni se znae kvo sha fanesh ot tam...
Ti puk sq...
Ima i nqkoi koito gi dyrjat mnogo izkuso i nqmat "kasmeti". Idi v nqkoi po skup "ofis" tam 6te ti razkajat igrata....
Ти го имай това чувство и няма да успееш много сред момичетата.
Naprawo mi pro4ete mislite
alkobalko
04-27-2007, 11:20
Спокойно, за всяко нещо си има определено време.
GAY FOKER
04-27-2007, 18:15
spokoino nikoga ne ostava6 devstven jivota vse nqkoga te naebava