View Full Version : Правите ли френска на приятелката си?
PaRkInSoN
04-25-2007, 16:46
И приемате ли правенето и за нормално? А тя искала ли го е от вас? И харесвало ли и е, ако и се е случвало?
Skullbreaker
04-25-2007, 16:48
Да.Много и хареса.Това е най-доброто средство да я възбудиш.
Ае!
дам, това е начина момчета, дори и да не го каже, ясно е че го иска.ако искаш наистина да я възбудиш и да и е много яко , това е начина :mrgreen:
russianmafiaboss
04-25-2007, 19:52
ми харесва и , макар, че мога да я възбудя още по-силно и без това
Ае!
\:D/
Да, мноо ясно.
В крайна сметка истинското удоволствие от секса за мъжетесе състои не в това, което изпитват, а в задоволството от това да при4иняват оргазъм след оргазъм у партньорката си, а оралната стимулация е може би най- добрия на4ин за това.
п.с. мъжете, които се срамуват да целуват женитеси не заслужават свирки ;)
MaKiNgMeCraZy
04-26-2007, 09:15
Мдам хубаво е! Даже страхотно ;) Не съм си искала, но не се е и налагало.
Иначе ми е чудно какво е усещането жена да прави френска на жена ;) Ако някоя е пробвала да сподели ;)
DarkAngelOfHope
04-26-2007, 11:57
Ами правя й да. И ми харесва, много дори :)
даже повечето пъти й правя повече от 1 път
снощи дори бяха 3 може би :)
И приемате ли правенето и за нормално? А тя искала ли го е от вас? И харесвало ли и е, ако и се е случвало?
В началото се дърпаше малко, в смисъл не искаше да се застоявам там, защото си мислеше, че го правя по задължение. След като й обясних, че и на мен ми харесва, а и, че вкуса й е невероятен се отпусна и сега го правя много често. Тя е една добре задоволена жена :-D
Хм... една колежка веднъж сподели "Момчета, моля ви винаги правете на приятелката си френска..."
No further comment.
mamacita
04-26-2007, 13:35
Френската любов е много хубаво нещо! :smt045 Трябва задължително да правиш на приятелката си! :P
malka_sladuranka
04-26-2007, 15:58
Аз я приемам за нещо нормално, както и приятеля ми. Харесва ми, но не съм си искала, защото не ми се е налагало. :mrgreen:
AzureDiamond
04-26-2007, 17:04
Дам....определено си е якичко..и аз не съм искала,защото не ми се е налагало \:D/
и масажа с мигли е як... :-D
Ммм само като я помириша след като си е хвърлила душче и избръснала гладичко ... направо и да ме моли няма да и се размине да я излижа като за последно. Направо съм пристрастен към лизането... разбира се говорим за поддържани интимни части \:D/
patrisha_
04-27-2007, 16:31
priqtelqt mi pravi ot vreme na vreme kakto i az na nego.haresva mi,no ne stigam do orgazum.
priqtelqt mi pravi ot vreme na vreme kakto i az na nego.haresva mi,no ne stigam do orgazum.
Кажи му преди да те полиже да земе да полиже един лимон ;) после ще видиш какъв е ефекта ;)
Аз и без лимон лижа приятелката си на нея това и доставя голямо удоволствие и когато тя се кефи се кефя и аз ;) а и ми е много яко като ме понадрасква с нокти по време на оргазъм просто не че съм некъв мазохист но е супер :)
mamacita
04-28-2007, 21:04
За да свършиш трябва да ти прави едно и също движение постоянно и то тва,дето най-много ти харесва.Също така трябва да не си мислиш за други неща,а за това как те лиже... :smt016
Sexapilna_kukla
04-28-2007, 22:06
а и ми е много яко като ме понадрасква с нокти по време на оргазъм просто не че съм некъв мазохист но е супер :)
Ммм, и аз много обичам да правя така, понякога прекалявам, но действа много възбуждащо :twisted:
mgxpower
04-28-2007, 23:02
По принцип да ,но има някой момичета ,които не обичат да им се прави... :shock:
Master_88
04-29-2007, 09:02
Супер е,да
beautiful.soul
04-29-2007, 09:22
Повечето момичета обичат... да прави го:)
и на мен ми харесва, но не чак толкова колкото стимулирането със пръсти...:) но някак ми е кофти да му кажа че не ми харесва толкова много, ще му срина егото и няма да има желание за никакви сексуални приключения с мене:)
bqsna_teenagerka
04-29-2007, 09:41
:P мом4ето много положително нещо е 4е задоволявате приятелката си! 8) само така! свирките трябва да се заплащат с нещо ;) абе изобщо и женската и мъжката 4аст трябва да се задоволяват максимално взаимно!!! :roll: всеки с каквото му харесва....и трябва да ви прави удоволствие и вие самите да се възбуждате когато правите приятно на любимия/та
sladkoto__angel4e__
04-29-2007, 13:05
em da,tva e super qko ne6to za vsqko momi4e!
fulldelight
04-29-2007, 13:50
Аз пък не обичам да я лижа.. :? веднъж пробвахме и на двамата не ни хареса...ама ние въобще не сме практикували френска нито аз на нея, нито тя - на мен, щото и на двамата ни хареса...т.е. аз искам тя на мен ма тя не ще :P
Аз пък не обичам да я лижа.. :? веднъж пробвахме и на двамата не ни хареса...ама ние въобще не сме практикували френска нито аз на нея, нито тя - на мен, щото и на двамата ни хареса...т.е. аз искам тя на мен ма тя не ще :P
Не й е харесало, 6тото не си го направил като хората...А и това е адска важна 4аст от секса...И какво то4но не ти харесва? Аз например си умирам да правя френка на приятеля ми, за6тото адски много му харесва и като знам и го усе6там, 4е е така ми става много готино! А и е много ограни4ено секс без френска лубов! Пробвай пак, може този път д ати харесва, и не я слу6ай, харесва й, просто не иска да ти каже, за6тото знае, 4е на теб не ти харесва...
LetiCherry
04-29-2007, 14:07
Не й е харесало, 6тото не си го направил като хората...А и това е адска важна 4аст от секса...И какво то4но не ти харесва? Аз например си умирам да правя френка на приятеля ми, за6тото адски много му харесва и като знам и го усе6там, 4е е така ми става много готино! А и е много ограни4ено секс без френска лубов! Пробвай пак, може този път д ати харесва, и не я слу6ай, харесва й, просто не иска да ти каже, за6тото знае, 4е на теб не ти харесва...
Това бях аз!
fulldelight
04-29-2007, 14:08
Това бях аз!
еми не знам дали съм го направил добре, но не ми харесва и не искам да пробвам пак а и плюс това ние скъсахме
Ооо е поне смятам че на една свирка мо'еш да се Отплатиш с един нооооого як и мощен страстен и животински 1-2 часов секс....поне аз така правя....или пък 2-3 по 50тина - 60 минути...
Мммм френската любов е нещо върховно...не знам,но аз не поолижа ли члена на приятеля ми все едно не сме правили секс :lol: И той ми прави френска непрестанно,луд е по това....та аз също съм една щастливка 8)
aniii ако скъсаш с гаджето си ми кажи мейл да се запознаеме :D
а по темата - Принципно обичам.. и приятелката ми обича въпреки че последната половин година все не остава време за нещо по трайно и по качествено (не че секса които се налага да практикуваме е лош де :} )
Ммм! Оби4ам да ми правят френска! Понякога може да е по-готино и от самия секс. И да, 4ести4ко ми се слу4ва, без да се налага да си искам.
Иначе ми е чудно какво е усещането жена да прави френска на жена ;) Ако някоя е пробвала да сподели ;)
аз съм пробвала с жена и мн голямо удоволствие ми носи това. а и на ная й хареса...
а приятелят ми го побърквам :-) мн обичам да му правя разни изненади,когато най-малко очаква :)
А сега ATAKABG да почерпи. :-D
lips_of_anegel
05-02-2007, 18:39
tyj kato hodq i s momi4eta,следователно спала съм и с моми4ета и е някво мноо яко,смисаъл мен си ме кефи и надали 6е спра да го правя.наистина тва е най добрия на4ин да възбуди6 някоя жена.аз ли4но държа пове4е на любовната игра \:D/
tyj kato hodq i s momi4eta,следователно спала съм и с моми4ета и е някво мноо яко,смисаъл мен си ме кефи и надали 6е спра да го правя.наистина тва е най добрия на4ин да възбуди6 някоя жена.аз ли4но държа пове4е на любовната игра \:D/
tu tu da naistina no sa i samiq seks ne si e za izpuskane :wink:
Абе беееейте с тия кисели сливи... те и без тва са толко кисели че остааа и да и я лижа!
gPa3HuTeJl
05-03-2007, 07:52
Ае!
=D>
Харесва ми,когато приятеля ми ми прави,яко е.Чувстото е неуписуемо,някакси .. абе не мога да го опиша. :lol: НЕВЕРОЯТНО Е!И никога не съм го карала,винаги сам е изявяал желание.Правя му примерно аз френска и.. лягам с нагласата за секс и .. той започва сам,случвало се е (и то доста често),без аз да му правя френска,той да ми прави и то по много време .. понякога докато не свърша и после започвам аз или с секс,за да свърши и той.
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) Да прави ми :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
hamilcar
05-03-2007, 15:22
Ако се намери партньорка правя ...