View Full Version : Vazmojno li e???
o.c_fenka
04-25-2007, 17:02
zdr vaprosa mi e sledniq predi tri sedmici pracihme sex s pr bqh v cikal oba4e go praihme bez prezervativ ama ne go vkara celiq ne se izpazni v men i vse pak pitam kogato sam v cikal kakvi sa 6ansovete da zabremeneq.kazvali sa 4e ima edna bezvetna te4nost koqto sa6to sadarja spermatozoidi no ne e kato izhvralqne a q ima vav vazbdata ako ot neq q popadnala vazmojno li e da sam bremenna
PaRkInSoN
04-25-2007, 17:05
Охо ще ставаме майка а? :::
ами не вярвам някой да може да ти даде точен отговор....най-добре си направи един тест за бременност :? :!:
Възможност почти никаква амааа другия път може и да не стане така.Ама тия презервативи да не ги продават да си правите балони от тях-никой ли не ги ползва по предназначение,е пък може да си мислиш че е по-приятно така ама да имаш бебе сега колко приятно ще е ??? [-X
Shansyt e mn malyk, no vse pak napravi si test, toi shte ti pokaje. I vse pak v cikyl, bez prezervativ, ako ne ot bremennost, pone ot infekciq ne vi li beshe strah?
shaka_kan
04-25-2007, 17:43
spoko, nqma veroqtnost da si bremenna... mn e iako da pravi6 sex v cikal... mene specialn0 ne me e strah 0t infekcii:)
malkoto_sladur4e
04-25-2007, 17:51
:smt005 Nqma nikakva veroqtnost da zabremenee6 v cik1l ako ne e sv1r6i v teb :wink: :wink: :wink:
Има много малка вероятност, не ми се вярва да си бременна.
Има много малка вероятност, не ми се вярва да си бременна.
Абе...няма! :mrgreen:
Не се тревожи, няма вероятност :wink:
Ami vazmojno e estestveno,izpolzvaite prezervativ be hora!!!!!!!!!!!
Ami vazmojno e estestveno,izpolzvaite prezervativ be hora!!!!!!!!!!!
Скрий се! :mrgreen:
MaKiNgMeCraZy
04-26-2007, 08:58
:smt005 Nqma nikakva veroqtnost da zabremenee6 v cik1l ako ne e sv1r6i v teb :wink: :wink: :wink:
Хе хе и да е свършил в нея пак няма вероятност да е бременна понеже с няма готова за оплождане яйцеклетка ;) Тази, която е била готова се изхвърля от организма по време на менструация.
Спокойно няма опасност.Пък и другото за тая течност, за която питаш - и от нея принципно не би следвало да има опасност, защото количеството сперматозойди не е достатъчно, за да се преборят по пътя към яйцеклетката ;)
Другия път си купи презервативи .. ако не ти се дават 2-3 лв за DureX или нещУ подобно поне 20 ст мисля, ще можеш да дадеш, за да се предпазиш от нежелана бременност.
Гост0000
04-26-2007, 08:59
честито ще си имате момченце :wink:
o.c_fenka
04-26-2007, 09:07
bazici ne6ta a pitah samo za6oto se pritesnih ne 4e ne go pravq bez prezervativ prosto togava re6ihme da vidim kakvo e za tova mersi na tezi deto sa mi dali to4ni i hubavi otgovori:}
Cherlotte
04-26-2007, 11:00
Била си в цикъл, той не се е изпразнил в теб, дори не го е вкарал целия, така че няма защо да се притесняваш, че си бременна - не си, спокойно. :P
До колкото знам аз има вероятност макар и малка. Чула сам че има случеи кога са забременявали.Все пак се пазете колкото и вероятността да е малка.
хаахахах тия тестове закакво ги продават в магазина зимай си и пишкай не ни занимавай нас с глупави въпросчета !