PDA

View Full Version : сериозен ?!

04-25-2007, 19:35
еми говора си днеска със жената и тя ми вика "Ти на моменти си много сериозен" нз си кво "Ти искаш да си сигурен за всичко,а има неща които просто тряя да правиш без да ги премисляш" и някви такива.. а с нея ми е супер яко.. от доста време ходиме и ми стана странно като ми го каза тва.. не знам кво да си мисля.. друг е въпроса, че има право до някъде.. ама как да ги приемам нейните думи?

PaRkInSoN
04-25-2007, 19:38
И аз не мога да разбера да не сте се карали преди това?

Digital
04-25-2007, 19:42
И аз не мога да разбера да не сте се карали преди това?
Да трудно ще ти е.

Ами виж какво, и на мен бившата пряителка ми го каза това. И аз уж все сериозен все премерен... зрял ала бала. Накрая ме пита "защо си толкова суров?". И аз O.O . wtf ?
И уж нищо ама още го помня. :smt013

04-25-2007, 19:43
еми не.. на моменти се "караме" и след 2 минути все едно нищо не е било. Супер яко ми е с нея.. и тя не само ми казва, а и ми показва, че и е яко.. и не знам как да приемам думите и

PaRkInSoN
04-25-2007, 19:45
Ами това е най точният отговор ЖЕНИ кво да ги правиш ;)

jim_beam
04-25-2007, 20:29
ne se trevoji...nie ne vi razbirame,vie sa6to ne ni razbirate,no kakvo da se pravi tova e... :)
az mislq 4e za momenta ne trqbva da obra6ta6 vnimanie na dumite i,ako ima ne6to 6te ti go povtori i potreti v nai sporo vreme :wink:

honda^
04-25-2007, 20:36
Може би не иска да се задълбо4ава във връзката ви :-s

04-25-2007, 21:09
Всъщност може би това, което ти е казала е наистина това, което е искала да ти каже? Нали знаеш, понякога когато хората говорят, те се опитват да кажат точно това, което мислят. Да, знам, това са проницателни думи. Помисли малко над тях, поспи, па сутринта пак помисли.

Най-вероятно го е вмъкнала в разговор, в който сте обсъждали липсата на спонтанност в общите ви занимания? Може би е имала пред вид, че няма да е зле ако от време на време правиш малко по-необмислени неща и се хвърляш ей така - просто за забавлението?

Хммммм... :-k

koalka
04-26-2007, 06:05
Може би тези неща, които казва са верни, не знам.Просто, може би като си в лшо настроение си сериозен и за това тя ти го казва.Бъди по-весел.

PeAcH
04-26-2007, 06:10
mi moje naistina v nqkoi slu4ai da si mnogo seriozen,no da ne se ose6ta6,neznam to4no.

BAYO
04-26-2007, 14:50
еми говора си днеска със жената и тя ми вика "Ти на моменти си много сериозен" нз си кво "Ти искаш да си сигурен за всичко,а има неща които просто тряя да правиш без да ги премисляш" и някви такива.. а с нея ми е супер яко.. от доста време ходиме и ми стана странно като ми го каза тва.. не знам кво да си мисля.. друг е въпроса, че има право до някъде.. ама как да ги приемам нейните думи?

И аз съм същия. И на мен са ми го казвали тва. Убивал съм детското в себе си! Е как да го разбирам тва? За някои неща тряя да си сериозен, щот ако отпуснеш 2та края и сичко отиа по дяволите :::

04-26-2007, 18:15
na4i kato ne mi puka za momi4etata i sym neseriozen tva e problem..
kato sym po - seriozen i ne se darja kato bokluk glei kvo stava.. emi ne vi razbiram we ... [-X ahah..

Adwokat
04-26-2007, 18:16
Еми казала си е квото си мисли момичето е... ти пък кво искаш.. :smt017