Влез

View Full Version : Любовни Техники

Ramires
04-25-2007, 21:14
Здравейте! Искам да ви питам за някакви готини номера за доставяне на удоволствие на партньорката и естествено ще споделя тези, които използвам аз (повечето съм ги открил сам, но 100% не съм ги открил първи) Който иска може да се включи и да напише неговите си номера, а дамите могат да ни кажат мнението си за тях и така да си обогатим познанията :)
тук са тези, от моите, за които се сещам сега:
внимателно целуване на всички нежни места - гръбче, коремче, шията ушите, кръста (от над дупето нагоре около гръбначният стълб) долната част на гърдите(много нежна част, поради факта, че гърдите , дори да е съвсем леко са увиснали надолу, и там се получава много нежна сгъвка), сгъвки(на ръцете, на краката) с леки ухапвания(понякога) и подобни места. Много обичам тази част на ухото, където обецата (висящата месестра част на ухото) се свързва с хвалата ниско долу.
След като мястото, което целувам е навлажнено, разнасям с устни влагата и съвсем леко издишам студен въздух докъто премествам устните си.
Когато целувам клитора понякога стягам долната си устна и езика (като предварително задължително устната ми е влажна) и стягам челюстта си така, че започва да трепери. Правя това заедно със стандартните начини и когато усетя, че партньора ми изпитва оргазъм засмуквам клитора и притискам кръста й с ръка докъто оргазма не свърши. тогава вече се придвижвам нагоре и продължавам
Когато се изморя леко като за кратка почивка докъто съм проникнал спирам и започвам да стягам и отпускам члена си (момчетата знаят как става) което доколкото виждам дава добри резултати.

Засега се сещам за тези, когато се сетя за още ще пиша пак. Моля пишете и вие и изразявайте мнение. Това ще помогне не само на мен :)

Glezanka
04-25-2007, 21:19
Stiga be ... da ne swurshi nqkoi dokato go chete twa ... :wink:

n1ght_shadow
04-25-2007, 21:22
](*,) ](*,) ](*,)

Ramires
04-25-2007, 21:25
абе аз съм сериозен, щот репертоара ми е беден май :) тия 100% са супер разпространени, ама кат за мен такива :oops:

lo6i4koto
04-25-2007, 22:20
UuUUhHh kOtIiIOoO

Spaz
04-25-2007, 22:45
няма универсални техники според мен. Всяка жена обича различни неща, както и всеки мъж обича различни неща.

Някои жени умират от кеф като ги лижеш по задника, други напротив и така.