View Full Version : Кое е нещото което...
malkoto_sladur4e
04-26-2007, 09:00
много ви би наранило и може би не бихте простили? (говоря за хората със връзки)....
Е,чакам вашите мнения :wink:
Skullbreaker
04-26-2007, 09:12
Лъжата...Това е и причината заради която скъсах с миналата...Много мразя да ме лъжат...Каже ли се истината винаги може да се намери компромис...Ама лъжата...
mechtaq_za_teb
04-26-2007, 09:23
Iznevqrata i lajata.Sluchi mi se 4ovek,kogoto mn obi4ah da mi izneveri i tova beshe kraqt na nashata vryzka.V kraina smetka ako ediniq ne e 4esten s drugiq nqma smisyl.
UnBornKb
04-26-2007, 09:42
Лъжата ... изневярата.. липсата на доверие
KiLLeR_InSTiNkT
04-26-2007, 10:24
Ревността, когато вече минава всякакви граници, лъжата и изневярата...
Sunny_stz
04-26-2007, 10:27
Лъжа,ревност,изневяра,прит скане,да не говорим за насилие!!!
И аз като останалите не бих могла да простя изневяра(като говоря за многократна изневяра, ако е 1 път съм склонна, но ина4е - не) и лъжа
`Death`Whore`
04-26-2007, 10:48
Измяната, лъжата...Мразя да ме лъжат! Казвала съм го милиони пъти - ИСТИНСКИЯТ МЪЖ Е ТОЗИ, КОЙТО КАЗВА НА ЖЕНАТА ВСИЧКО В ОЧИТЕ, КОГАТО НЕ ИСКА ДА Е С НЕЯ ПОВЕЧЕ! Затова и няма да простя на бившия, затова и го мразя.
Аз никога не бих простил ако ме убие... 'щото няма да имам възможност, не за друго.
malkoto_sladur4e
04-26-2007, 11:40
Аз никога не бих простил ако ме убие... 'щото няма да имам възможност, не за друго.
:smt005 Оригинален отг :P
А пък аз лично не бих простила изневярата...всичко друго мога да простя,обаче при изневеря направо ще побеснея! :-({|=
nikoga ne bih prostila da me pravqt na glupa4ka !!! [-X ne i men !
много ви би наранило и може би не бихте простили? (говоря за хората със връзки)....
Е,чакам вашите мнения :wink: TI SI LUDA
Лъжата...Това е и причината заради която скъсах с миналата...Много мразя да ме лъжат...Каже ли се истината винаги може да се намери компромис...Ама лъжата...
Te тва си мисля и аз!
HopeLesss
04-26-2007, 15:08
Лъжата, изневярата. За мен това е гавра с връзката ни, чувствата ни, всичко преживяно и почувствано. Такава измяна не бих могла да простя, защото това би означавало да предам сърцето и любовта си...
malkoto_sladur4e
04-26-2007, 15:18
Дам,много хубави мнения и мн точно мислене имате всички засега с изключение на тфа Гостче дето каза,че съм луда.... :smt011
А може би той е единствения нормален тук :lol:
Може би не бих простила изневяра.Въпреки че усещам, както толкова много го обичам, бих простила и това, колкото и да е глупаво.
kobrichka
04-26-2007, 15:59
Не бих простила изневярата,за мен това е предателство,той предава любовта ни.Не бих дала втори шанс,защото след като е имало първи път винаги ще има и втори.Също не бих простила и лъжата,според мен лъжата и изневярата вървят ръка за ръка.
malkoto_sladur4e
04-26-2007, 16:01
Може би не бих простила изневяра.Въпреки че усещам, както толкова много го обичам, бих простила и това, колкото и да е глупаво.
Macko 4estno da ti kaja i az mnogo obi4am moq priqtel i ne dai si boje ako se slu4i s nas takova ne6to moje bi i az 6e mu prostq :roll:
ABSOLUTme
04-26-2007, 16:15
Изневярата е предателство.Как може да простите от любов,когато някои,на когото сте имали пълно доверие,ви е забил ножа? :-s
Това не бих простила,защото е подигравка освен с чувствата ми,и с доверието ми.
Заради една лъжа не бих се разделила с приятеля ми,но ако се превърне в ежедневие,бих го направила.
И все пак за останалите неща трябва да се правят компромиси. :-D