View Full Version : Приятел/Приятелка. Гадже.
cherinka
04-26-2007, 13:09
Защо когато едно момиче/момче ходи с някой/някоя по-продължително и се привърже към нея/него и като го загуби го изживява много по-тежко, отколкото когато загуби приятел или приятелка.
Защо като скъсаш с гадже, го приемаш на вътре, а ако загубиш приятел, с който сте били 1на година неразделни (примерно), не го приемаш чак толкова на вътре.
С какво гаджетата са по-различни от приятелите, при положение, че разбирателството, подкрепата, грижите, съветите (и куп други неща )можеш да ги получиш и от двамата, с разликата, че гаджето ти дава физическа близост. (...)
Защо някои някои хора заебават приятелите си, заради някой си там.
Но също, вярно е, че като станеш на възраст и се задомиш, ще трябва да си гледаш мъжа/жената, а за приятелите ще имаш сравнително малко време.
Може би като се разделиш с приятел, вътрешно знаеш, че това не е краят, защото почти винаги единият ще се върне при другият и ще се оправят нещата.
Защо става така.?
Gothique♫
04-26-2007, 13:13
Еми според мен като се разделиш с приятелка/приятел вътрешно си знаеш че това не е края и все някой ще се пречупи и пак ще си бъдете приятели,а с гаджето може би като скъсате и подсъзнателно знаете че няма да сте заедно отново...поне моето мнение е такова
cherinka
04-26-2007, 13:16
Еми според мен като се разделиш с приятелка/приятел вътрешно си знаеш че това не е края и все някой ще се пречупи и пак ще си бъдете приятели,а с гаджето може би като скъсате и подсъзнателно знаете че няма да сте заедно отново...поне моето мнение е такова
Да, но питам защо се получава така? С какво е по-специален, че да му отделяме такава значимост, като страдаме от факта, че вече не сме заедно?
Ми ти сама си отговори на въпроса.
Пък и нали сме кодирани да си продължаваме рода, следователно като загубим потенциалната си половинка, чувството за загуба е примесено с това за провал.
Ми не знам за кво се получава така. Мен лично ми се случва обратното. Зависи и от приятелите, с които се разделяш. Някои не са ти толкова близки, и знаеш, че каквото е било е било, разделили сте се примерно, заради някой или нещо, и сте си причинили болка, а такава грешка не се прощава. Тва е все едно братоубийство. Аз лично никога не бих простил на най-добрия си приятел нещо, което ми е причинил и ме е накарал да страдам. Докато гаджетата... айде иди дойди ... днеска е там утре не е. Ма просто чувствата, когато си с гадже са различни, от чувствата, които изпитваш към половинката си. Знаеш, че му се отдаваш и духом, понякога и тялом и просто тва те разкъсва, когато знаеш, че той/тя те е оставил/а. :-k
Аз ще ти кажа .
Ако не са се ебали и на 2-мата ще им кофти точно затова
Ако са се ебали : на момчето ще му е тъпо че куклата му за ебане си заминава.... , а на момичето че няма повече да му го начукват
Все пак момчетата са създадени за да ебат , а момичетата за да бъдат ебани.... :-D :-$
.....П.С. Все пак помисли логично . С приятел секс не можеш да правиш....
Колкото и брутално да звучи и всички знаем че съм прав :-({|=
Само ти така си мислиш.
Само ти така си мислиш.
Хаха много точно казано. Само така си мислиш, щот си гладен. Иди яж, мое ти светне :idea: за друго :-$
просто са различен тип взаимоотношения. дори и да нямаш физически контакт с приятеля/ката си пак постигаш по-голяма близост с нея... пък и освен това с нея/него пак можеш да си споделяш и прекарваш времето си както с останалите си приятели
Ми не знам за кво се получава така. Мен лично ми се случва обратното.
Тва е щот си истински мъж. Ако и тя беше истински мъж и тя така щеше да мисли.
malkoto_sladur4e
04-26-2007, 15:24
Ami az poprincip nqmam priqtelki,a gadjeto mi e nai-blizkiq 4ovek!Toi mi e gadje,brat,priqtel i prosto na nego vinagi znam,4e moga da spodelq vsi4ko i da se upra! :wink: P1k na priqtelki nikoga ne s1m imala i nqma da imam takova doverie... [-X
Само ти така си мислиш.
Хаха много точно казано. Само така си мислиш, щот си гладен. Иди яж, мое ти светне :idea: за друго :-$
Веднъж на милион е най - добрата ти приятелка да се реши да ти пусне , а защо ли си мисля че момичето говореше и за приятелски взамиоотношения м/у момче - момче , момиче - момиче . Добре вържени сте .. :lol:
а защо ли си мисля че момичето говореше и за приятелски взамиоотношения м/у момче - момче , момиче - момиче . Добре вържени сте .. :lol:
Аз вече дадох моя отговор по темата, затова мога да си позволя да си поспамя. Кек?
Според мен е така, защото в приятелството не се влагат толкова чувства, колкото в любовта.А и в любовта чувствата са повече, от колкото в приятелството.Може би и физическата близост оказва влияние, не знам.
А и самата обич към гаджето е по-голяма.
Според мен е така, защото в приятелството не се влагат толкова чувства, колкото в любовта.А и в любовта чувствата са повече, от колкото в приятелството.Може би и физическата близост оказва влияние, не знам.
Знаеш ли кога ще заеба добър приятел заради путка ? Точно никога. Не знам що и двете мислите така, явно просто такова е женското приятелство. :roll:
kobrichka
04-26-2007, 16:13
Аз не съм съгласна с cherinka мн зависи от приятелството,за мен лично приятелите са мн по-важни от гаджето.Гаджето ми ще бъде до време,а истинските ми приятели ще са до мен мн по дълго.Имам приятелка за коята бих направила всичко,защото тя ми е доказвала приятелството си милиони пъти.Дори в 4 сутринта и звънах и тя доиде,за да ми помогне.Тъй че според мен не сте прави болката от загубата на приятел е мн по-голяма,поне според мен.С приятелите ми сме прекарали толкова невероятни мигове и толкова мн лудори сме правили,толкова мн купони,които не бих заменила и които нито едно гадже не може да ми усигори.Дори и в мъките на всеки един от нас пак сме заедно.Така че мн зависи какви приятели имаш.Според мен болката не е по-малка когато загубиш приятел.
Знаеш ли кога ще заеба добър приятел заради п*тка ? Точно никога. Не знам що и двете мислите така, явно просто такова е женското приятелство. :roll:
Хаха, аз говорех за любов, каквато ни явно не си изпитвал, щом говориш така(обиждаш)!Не съм казала, че трябва да го заразвяш приятеля ти.Драги, женско приятелство трудно има, но се радвам, че имам две наистина добри приятелки и ги познавам от много отдавна.Когато обичаш си по-близък от човека, от колкото, ако само го харесваш.
А и можеш да съчетаваш двете неща.
sh3_1s_7h3_0n3
04-26-2007, 16:51
бях се скарала с най-добрата ми приятелка, с която бяхме год и половина почти неразделни... и почти като едно цяло... след скарването ни... не си говорехме... трудно ни беше да се погледнем дори... и т'ва беше сиг един от най-тежките ми моменти... бях сдухала така, както след никое момче до сега... и в крайна сметка се оправихме... 'щот истинските приятели си остават... 8) но близо двата месеца, когато бяхме отчуждени една от друга... бяха доста труден период за мен...а и за нея също... така че не е вярно, че хората страдат само за 'гаджетата' си...
Знаеш ли кога ще заеба добър приятел заради п*тка ? Точно никога. Не знам що и двете мислите така, явно просто такова е женското приятелство. :roll:
Хаха, аз говорех за любов, каквато ни явно не си изпитвал, щом говориш така(обиждаш)!Не съм казала, че трябва да го заразвяш приятеля ти.Драги, женско приятелство трудно има, но се радвам, че имам две наистина добри приятелки и ги познавам от много отдавна.Когато обичаш си по-близък от човека, от колкото, ако само го харесваш.
А и можеш да съчетаваш двете неща.
yeah, right
LetiCherry
04-26-2007, 18:16
За6тото докато си с гаджето си представяте об6тото буде6те, споделяте об6ти ме4ти и във вси4ки тях сте заедно...И изведнъж ако се разделите запо4ва6 да страда6 и по 4овека и по ме4тите, които сте имали заедно, но са се сринали...Може би това е една при4ина, пък с приятелите не си говоря как 6те живеем заедно,какво 6те правим след 5-10 години...
Защо някои някои хора заебават приятелите си, заради някой си там.
Защо става така.?
Може някои, но не и всички. Аз бих изживял загубата на мой приятел много по-тежко от колкото на гаджето.
frozenrose
04-26-2007, 21:56
Много точна тема :) И аз не мога да си обясня защо някой си заебават приятелите заради гаджетата и сякаш светът е свършил кат някой ги зареже,а за приятелите си казват:"Не ми пука,имам и други" :evil: Всъщност гаджета други има много,но истински приятели трудно се намират... :? Може би просто тези хора нямат такива,а имат компания,която им запълва времето... :roll: Честно казано и аз имам такива"познати" които ми се водят"приятели" за които няма да страдам но много трудно бих понесла загубата на малкото ми истински приятели ;-)
Само ти така си мислиш.
Веднъж на милион е най - добрата ти приятелка да се реши да ти пусне
абе не е вендъж на милион.. даже бих казал, че "опасността" си е реална
а по темата - тъжиш за гаджето само ако той/тя те скъсал, демек ти още изпитваш нещо.. а с приятел като се разделяш или е при скарване и си под пара(защото за да се скараш с приятел тряа да е за нещо мн сериозно) докато някой не дойде да се извинява или просто отношенията се размиват.... а пък има и случай, в който и раздялата с приятел е тежка и има съзли и сополи (ако примерно единия заминава на далече и не се знае кога ще се видите или чуете пак).... ама млъквам, че мн почнах да ставам сериозен
Само ти така си мислиш.
Веднъж на милион е най - добрата ти приятелка да се реши да ти пусне
абе не е вендъж на милион.. даже бих казал, че "опасността" си е реална
а по темата - тъжиш за гаджето само ако той/тя те скъсал, демек ти още изпитваш нещо.. а с приятел като се разделяш или е при скарване и си под пара(защото за да се скараш с приятел тряа да е за нещо мн сериозно) докато някой не дойде да се извинява или просто отношенията се размиват.... а пък има и случай, в който и раздялата с приятел е тежка и има съзли и сополи (ако примерно единия заминава на далече и не се знае кога ще се видите или чуете пак).... ама млъквам, че мн почнах да ставам сериозен
Не бе, що? Мноо точно казано даже. Доизкажи се ...
Има влакове, които тръгват и заминават, и повече не се връщат, а има и такива, които се връщат. Говоря за приятелството м/у момчета. Моят най-добър приятел го познавам от почти 16 години. Сега той е в Испания, аз в Англия, но като се видим и седнем на масата да се видим, чувството е страхотно, като знаеш, че си бил разделен с някого толкова много време, а когато дойде време да се видите, всичко си е както преди. Тва е истината!