View Full Version : momche sam a imam cici
zdraveite az sam momche na 16 godini, sravnitelno slab sam, no imam mnogo nepriqtni mazni gyrdi, ni6to 4e sam slab. Probvah s uprajnenia no vmesto da se stegnat stanaha dori po-golemi
daite savet ](*,)
mnoooooogo vi e veselo, predpolagam na nego ne mu e tolkova... za6to ne popita6 vuv fitnes, nqkoi ot instruktorite, ili prosto ti4ai i tezi mesta,koito sa ti prekaleno "mazni", kakto kazva6, gi uvivai s nailon ili ima cpesilani gumeni kolani; pravi licevi upori ili hodi na fitnes, mislq, 4e ot nego 6te ima polza, probvai i s nqkoq dieta moje bi, ni6to 4e si slab... uspeh!
Високи нива на естреоген? Нисък тестостерон? Може да имаш повече мазнини от колкото си мислиш. направи си кръвни изследвания.
Ако се дебел, нищо чудно.НО като си слаб-не ми се вярва. :wink:
така като чета съм сигурен че става въпрос за гинескоматия(не съм сигурен дали така се пишеше).Това става заради по-високи нива на естроген в тялото ти :)
Потърси в нета и върви на лекар ;)
malkoto_sladur4e
04-27-2007, 09:07
#-o
shadow4e
04-27-2007, 11:26
Един пирятел имаше същият проблем, отиде на лекар, правиха му някакви неща, но не знам какви, защото не искаше това да се обсъжда още пък повече с момиче, то и затва знаехме само 2-3ма човека. Та консултирай се с джипито и ще те препрати към специалист, но да знаеш, че не се оправя за 1-2 дена. Имай търпение.
ima specialni uprajneniq za gurdi za grub a be za vsi4ko otidi na fitnes ili si kupi giri4ki i v ka6ti si gi pravi O:) :wink:
Mimka_sweet
05-02-2007, 18:30
Пф да ти имам проблемите!Аз пък съм момиче,а нямам :lol:
DeXtRoFeR-Ghost
05-02-2007, 19:03
Чиста гинекомасия бате ;)
Отивай на лекар щото работата е малко сложна ;)
emilythestrange
05-02-2007, 20:16
Пф да ти имам проблемите!Аз пък съм момиче,а нямам :lol:
също
яяя...кажи кви упражнения си правил хахахАХа :-D