Влез

View Full Version : Секс по време на цикъл???

04-26-2007, 20:44
Много го искам, ама гаджето ми се дърпа понеже не му било приятно (ама му беше приятно, когато кървях също толкова първия път).
Накарах го да идем в банята, много го исках не го бях виждала сигурно от 2-3 седмици и не ми дремеше че съм в цикъл... ама той пак не ще. Какво му е толкова гадното не мога да разбера, при положение че съм чела, че докато се прави секс по време на менструация кръв почти не тече. :smt012 Та какъв му е проблема???

crazy_black
04-26-2007, 20:52
Еми не на всеки му е приятно ... макар че на някои момчета им харесва, при други и дума не може да става затова

lenni
04-26-2007, 21:12
i az sam iskala da pravq sex po vreme na cikal,no znam 4e te4e mnogo.nakai go da go napravite i posle razkaji kak e bilo :D O:)

Sarabi
04-26-2007, 21:21
Е не можеш ли да изтърпиш 2-3 дена ? Няма как да го накараш, ако не иска.

mnogomili4kata-sf
04-26-2007, 21:23
Тва за мене е абсурдно...той, моят приятел, също иска, ама аз тогава се гнуся от себе си, камо ли да се чувствам комфортно...не го разбирам тва! И тва за по- малкото кръв не ми се струва достоверно, а напротив- мисля, че би следвало да е обратното.

Котарана
04-26-2007, 21:25
Оле моя е същият преди малко тъкмо за това спорихме.Мен вече ми е 6-ти ден и не ми тече, съвсем малко може да има и то не е кръв а едно светло кафяво и той ми вика докато си в цикал секс няма да правим.Пък мен супер много ми се прави секс а той само си измисля причини да не го правим писна ми вече.Ще го оправя аз винаги изпълнявам той каквото иска а сега ми прави на интересен усещам че ще стоим на сухо да видим кой е по-голям инат.

Angel_Girl
04-26-2007, 22:13
Аз с бившия ми приятел си го правехме докато си бях в цикал. Нямаше пробелем, после отиваш в банята и готово...но иначе кръв си има...и да не на всеки му е приятно да е в кръв така че го разбери и ти :-)

YahooO
04-26-2007, 22:34
ctct no comment :)

MoHuTo
04-26-2007, 22:41
Еми ко толкова се чудиш, че не иска...всеки си има право на мнение и щом не му харесва няма какво да го насилваш, така че се съобрази с него..все пак има всякакви хора - може да го е гнус - все пак нe e неговатa кръв нали ? Нищо няма да ти стане да почакаш няколко дена... :::

jony
04-26-2007, 22:54
Много ми е интересно. Вие дето "ТОООЛКОВА МНОГО" ви се иска, правили ли сте го някога? Ако сте, нямаше да искате толкова :mrgreen:

theEXPLOITED
04-27-2007, 01:42
RAZBERI GO VSE PAK MOM4ETO MOJE DA MISLI ZA ELEMENTARNATA HIGIENA ZA RAZLIKA OT TEB ,NALI?

jim_beam
04-27-2007, 03:04
vseki ima pravo na mnenie....saobrazi se se s nago :!:
ako ti neiska6e da pravi6 ne6to,a toi te kara kak 6te6e da se po4uvstva6 :?: :?: :?:

koalka
04-27-2007, 05:19
Явно му е неприятно.Остави го-щом не иска не можеш да го накараш на сила.Изчакай като ти свърши.

judas
04-27-2007, 05:41
emm kvo da ti kaza napravete go dokato si v zikul no posle 6e ima kruv i po tavana taka 4e moze i da se zamislite malko :smt009

Jose
04-27-2007, 05:47
Щом не иска не можеш да го накараш [-X Според мен не е много хигиенично... нищо няма да ви стане ако изчаката още 1-2 дена :smt120

krem4et0
04-27-2007, 07:48
Оле моя е същият преди малко тъкмо за това спорихме.Мен вече ми е 6-ти ден и не ми тече, съвсем малко може да има и то не е кръв а едно светло кафяво и той ми вика докато си в цикал секс няма да правим.Пък мен супер много ми се прави секс а той само си измисля причини да не го правим писна ми вече.Ще го оправя аз винаги изпълнявам той каквото иска а сега ми прави на интересен усещам че ще стоим на сухо да видим кой е по-голям инат.
'че то това значи никога да не правите секс, бе. ти винаги си в цикъл, докато не дойде менопаузата. Научете се вече какво е цикъл и какво е менструация. Момичета сте-срамно е!

mnogomili4kata-sf
04-27-2007, 10:13
'че то това значи никога да не правите секс, бе. ти винаги си в цикъл, докато не дойде менопаузата. Научете се вече какво е цикъл и какво е менструация. Момичета сте-срамно е!

Научни термини...мн ясно всички знаем, че като се каже, че ми "идва цикъла" се има предвид менструацията....

krem4et0
04-27-2007, 10:17
Има разлика и тя трябва да се знае от момичетата поне. И да са научни термини пак трябва да им се знае точното значение и да не се смесват или да са взаимозаменяеми. Все едно да замениш менструация с овулация!

mnogomili4kata-sf
04-27-2007, 10:24
Има разлика и тя трябва да се знае от момичетата поне. И да са научни термини пак трябва да им се знае точното значение и да не се смесват или да са взаимозаменяеми. Все едно да замениш менструация с овулация!

Абе аз съм съгласна, че трябва да се знаят. Но това за "цикъла" се е наложило като разговорно. И наистина да не се прави разлика попринцип е лошо, така е.

Spaz
04-27-2007, 10:28
Щом не иска не можеш да го накараш [-X Според мен не е много хигиенично... нищо няма да ви стане ако изчаката още 1-2 дена :smt120

кое не е хигиенично бе, нали е кръв в началото, чиста. Кое не е хигиенично? Още една течност долу просто. Още една сред многото.

emm kvo da ti kaza napravete go dokato si v zikul no posle 6e ima kruv i po tavana taka 4e moze i da se zamislite malko :smt009

да, по стените на комшиите ше има кръв... глупости

04-27-2007, 10:34
Аз съм правил секс с приятелката ми по време на секс няколко пъти.То си зависи от човека,обаче не бих казал че е особено гадно...пък и момичето като има толкова мерак защо не?!Нито тече като чешма нито нищо-малко кръв,голяма работа.Е тва не е първия ден от цикъла естествено! Слагаш един кондом и си пушка!

Spaz
04-27-2007, 10:36
и аз съм правил секс с приятелката ми по време на секс

04-27-2007, 20:05
Може би по време на цикъл съм имал впредвид,ама кво да правим,само секс ми е в главата :-#

bqsna_teenagerka
04-27-2007, 20:15
еми има и хора които държат пове4е на ли4ната хигиена@

shadow4e
04-27-2007, 20:52
Много ми е интересно. Вие дето "ТОООЛКОВА МНОГО" ви се иска, правили ли сте го някога? Ако сте, нямаше да искате толкова :mrgreen:
И защо? Каква е разликата освен, че тогава там е по-чувствително и се изпитва по-голямо удоволствие?

На мен ми е по 7-8 дена, до 4-тия не си позволявам да правя, а вече 5,6,7 няма никакъв проблем.Много сте гнусливи момчетата в днешно време.